Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Imho ha külön lenne választva a játéktípus, pálya meg a játékosok neve a listában, akkor sokkal átláthatóbb lenne, és könnyebb lenne olvasni az egészet.
Esetleg legördülő menükkel a játéktípusnál és a pályánál, amivel lehetne keresést szűkíteni.
Egy középre rendezés is dobna az olvashatóságon.
Az is kiugrik nekem, hogy itt elcsúsznak egymás alól az azonos adatok, viszont itt majdnem tökéletesen egymás alá rendeződnek.Szerintem a 'Starting Race' kiiratásának nem sok értelme van, ott van a végleges 'Race' így megtévesztő lehet pár embernek.
Ez egy kicsit bonyolultabb, de ha nincs AI a játékosok között, akkor ki lehetne venni a 'Difficulty level' pontot, esetleg a 'Handicap'-et is, vagy csak akkor kiiratni, ha nem a default 100%FF 3.6.8 / Win7 alól néztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest