Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Olcsó USB WiFi AC adapter
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [kraftxld:] Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
kökény
aktív tag
Srácok, ne hozzuk már itt fel állandóan ezt a Vinklert referenciapontként, ha ő dicsér vmit az jó, ha nem, akkor nem.Mindenki saját magának higgyen, kóstolja meg és eldönti, hogy ízlik-e neki vagy sem.Hamarabb hiszek itt a fórumon azoknak az embereknek, akik azért túl vannak már pár 100/1000 sörkóstoláson, mint "Róbertnek", aki a gyümis sör összehasonlításánál nem jut tovább a habok közötti eltérés elemzésénél, úgy, hogy a 2 összehasonlítandó söröket 1-2 perc késéssel tölti ki a pohárba és nyilván, amit korábban kitöltött alig lesz már habja