Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17426) proci985 válasza kökény (#17425) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

I see you are a man of culture as weel well

looser: es tenyleg :DDD.

maskepp: ket ora intenziv edzes es egy hosszu munkahet utan ne probalj egyszerre forumozni es egy Cantillon Kriek 100% Lambic Bio Vintage 16/17et elvezni, mert a ketto egyszerre nem megy. gyonyoru voros szin, massziv tortfeher fej, meggy-sav-hordo szentharomsag (utobbi ketto jellegzetesen Cantillon modon), komplex, szvsz jobb mint a Lambicjuk. a savja pedig ugy komplex, hogy a nyelvem marja, de a gyomrom mar nem piszkalja. ja es valahol nagyon a hatterben elotunik a komlo is.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.