Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [Kolondrum:] Éves rezsi
- [Re:] [plevips:] Építkezünk 3. rész (2024)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
#47205632
törölt tag
Glükóz? Vagyis cukor? Cukor van a citromosokban mindben. A sima alkoholmentesbe nem tudom, olyat még nem vettem. De elvileg nem kéne lennie bennük, a sör nem cukros ital, mint pl. a bor ahol a száraz borban is van 3-4g/l maradék cukor, mert az élesztő előbb elpusztul az alkoholtól, minthogy átalakítsa az összeset (vagy leállítják az erjedést).
Bevallom egyébként, hogy bor és üdítőital ipari technikum a végzettségem, de utálom. Miért végeztem el az egy hosszú történet. Jobb volt, mint végzettség nélkül tengődni.
[ Szerkesztve ]