Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14804) proci985 válasza jsk (#14794) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ja igazabol en is azt pedzegettem, ami itt elojott az ipak kapcsan

IPAbol nagyon nemzetkozi szinten sincs mozgas. tavaly betort a Veil de toluk iden nem lattam sort, a Lervig fozott iden szinten egy iszonyatosan jo DIPAt (Supersonic), de hat euro / fel liter aron boltbol az mar ugy kezd bor aron menni es azert ize. tetejeben az van, hogy ott a sculpin, a fatamorgana meg meg par amiket lehet is kapni, szoval jol hogy jonnek jo cuccok, de egyszeri fozetekkel nagyon nincs kisegitve az ember, foleg ha szimplan egy csuszos ivosor a cel.

imperial stoutot a bejaratott gyartok nagyon nem tudjak elszurni, de ott is megvan az a pont, amikor mar tulmegy a cucc es igazabol a hordotol csak rosszabb lesz.

belga vonalon a belgak eleg verhetetlenek, mondjuk az USA mikrofozdek kozul a ratebeer top soroket nem nagyon kostoltam. mondjuk ez is gyanus, hogy ha elkezdenek oket europaban (ahol a belgak is jobban beszerezhetoek) arulni, akkor valamennyit esne a pontszamuk.

barley winenel szoras van, lehet nagyon jo, es lehet olyan ize is mintha az ember felontott volna vizzel egy brandeyt.

mikroknal lattam erdekesebb cuccokat is, ugye a kölsch, a mjöd, a grisette és a berliner weisse. egyetlen baj, hogy ebből jó kb a dán mjöd lehet.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.