Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [bitpork:] Balatoni autós tali 2024
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
looser
addikt
Remek összefoglaló, szívemből szóltál, bár nem minden tételt ismerek, de a tendencia sajnos ismerős. Ez a drágán szart a magyar leleményesség része lenne? Nem hiszem. Az utolsó csalódásom Kiss Tominál volt úgy másfél - két hónapja, a pozitívak közé pedig a Legenda került. Lehet, hogy minden sörfőző átmegy ezen? Jól indít, lejtmenetbe kezd, majd amikor az igazán belterjes "sörszcéna" (ehh) újságírói sem tudják kritika nélkül illetni az adott darabot, hogy legközelebb is tükörbe tudjanak nézni, akkor jön az odafigyelés és felzárkózás. Ehhe, na mindegy, megyek jookomak-kal bevágni egy gyrost meg némi sörikét a Legendába.
Ha van kedvetek, csatlakozzatok!
Mindent tudok a rákászszakmáról...