Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz salapp #31549 üzenetére
Magában elmegy, mondjuk van rajta három durva felhő, de a lényeg, hogy most, hogy látom, milyen hihetetlen plasztikus, gyári cinema pro üzemmódban rendkívül természetes színvilágú, sötét részletekben is szuper az 55W809 képe, az LG-t már semmiképpen nem mondanám vele egy ligában levőnek. Egyszerűen egy gyengébb minőségi kategória.
Ha kellően világos (és emellett lehetőleg állókép vagy lassan mozgó téma) a megjelenített tartalom, még néha szépnek is tűnne, de amint sötétebb tartalmakhoz jutunk, előjön a számomra elfogadhatatlan "lcd-képi világ", illetve a mozgásmegjelenítése is idegesítő számomra. Árban meg nagyjából ugyanannyi volt az LG is, bár a pontos típusát most nem tudom, talán valami 750V a vége.
Tulajdonképpen én biztos túl kritikus vagyok, a legtöbb lcd tévére ráhánynék, az első, amin ledöbbentem, mit tud kihozni a technológiából, az ez az 55W809C.
Szóval lehet, hogy az átlag, lcd-hez szokott felhasználónak a véleményem túl erős, nem akartam a lelkedbe gázolni, főleg, hogy ez Sony topik. Sorry-sorry.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
-
blakey
titán
válasz dobost #31540 üzenetére
A Kodi támogatja, tv-n még soha nem próbáltam, de nem is áll szándékomban.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
válasz salapp #31551 üzenetére
Egyetértünk. Az a kétbetűs koreai cég, amióta elkezdtek tévéket gyártani, csak kullog a Sonyk nyomában. Szintén plazmásként azt mondom, hozzám csakis Sony jöhetne az LCD-k közül.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz dobost #31542 üzenetére
A lassú csatornaváltás valószínűleg a kártya miatt van, nálam nem lassabb, mint az LG-n, Panasonicon, STB-n.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Livius
őstag
válasz dobost #31548 üzenetére
És hol kell keresni ezt az újraindítást a Sony TV-nél? A végzettségem alapján nekem is szégyen, hogy nem tudom ezeket, de az a szörnyű, hogy még a manuálban se találtam semmi ilyeneket amiket kerestem már, pl még mindig azt se tudom, hogy egy USB-és PenDriveot, hogy tudom biztonságosan lecsatlakoztatni a tévéről, mielőtt kihúznám belőle.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
blakey
titán
válasz Livius #31556 üzenetére
El kéne olvasni a kézikönyvet.
Power gomb hosszanyomására újraindul a rendszer vagy a Help Menüben is van egy Rendszer újraindítása opció.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz dobost #31558 üzenetére
Én sem olvasom el viszont minden menüponton végigmegyek illetve már ismerem a smart eszközöl "lelkivilágát".
-
Gsx-rr
veterán
válasz enterember #31504 üzenetére
Teleno MyTv az nativ app?
TvGo app van Sony Tv-re?
-
enterember
csendes tag
válasz Gsx-rr #31561 üzenetére
Szia,
Nem tudom pontosan, hogy a natívval mire gondolsz, de a store-ból letölthető és tűrhetően működik - sajnos sikerült már fekete képernyőre futnom vele, akkor egy kilépés vagy másik applikációra váltás-visszaváltás megoldja. Ha egy csatornát nézel akkor stabil, nem akad, és az élőhöz képest kb. 15-20mp hátrányban vagy.
TVgo-t nem találtam a store-ban...
Üdv.
E. -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Sony CMU-BR100 webkamerát? 50kdl829b-hez nézem, csak érdekelne, hogy milyenek a tapasztalatok vele.
köszi
B.
-
Peat76
őstag
2015-ös 4K tv, KD55X8509C a gyári videó lejátszó miért húzza szét a képet? Nem tartja meg az eredeti képarányt. Más típusoknál is tapasztalható?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Nayrobi #31568 üzenetére
Köszi szépen és tényleg beállt a valódi képarányra, magamtól lehet 1000 év alatt sem jöttem volna rá!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
ateszm
senior tag
tvgo nem engedélyezett külső megjelenítőn (vagy hogy írjam,remélem érthető)
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
DUB Inc.
aktív tag
Sziasztok,
Frissített már valaki?
-
Peat76
őstag
válasz Nayrobi #31576 üzenetére
Milyen típus a tiéd, mi az a kiemelt alkalmazások? Én még nem látok semmit, KD55X8509C!
-
Nayrobi
őstag
válasz Peat76 #31578 üzenetére
Dettó ugyanez a tv van nekem is. Home gomb, második sor, első ikon a Netflix mellett. Ott írja hogy jött új os, de csak egy link a sony oldalára ami mutatja hogy kell frissíteni, ha bemegyek a beállításokba és rányomok a rendszerfrissítésekre, akkor még azt írja, hogy a legújabb van fent.
-
Ijk
nagyúr
Mikor szokott az új széria előtti utolsó raktársöprés megtörténni? 65XD9305 érdekelne, de a lehető legkedvezményesebb áron.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Peat76
őstag
válasz Nayrobi #31579 üzenetére
[link]
Itt sincs még fent a 6.0, de elméletileg 22-én jelenik meg!
Kíváncsian várom.....Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
dancsuri
veterán
válasz Peat76 #31581 üzenetére
milyen gyakran van frissítés? ez november 7.-ei
az én frissítésem november 30.-ai és az már 6.0.1 rendszerrel van + tegnap frissült (szinte) az összes gyári alkalmazás (KD-55XD7005)
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
DoItYourself
addikt
Ajjaj, a kiemelt alkalmazásoknál megjelent egy boríték "TV software update" felirattal, de nem merek rányomni.
W80CEladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz DoItYourself #31586 üzenetére
Semmi sem fog történni, csak a Sony oldalán olvasgathatsz a dologról-oda dob... Én már próbáltam többször a frissítést, de semmi eddig.
-
FlDutchman
tag
válasz DoItYourself #31588 üzenetére
Itt egy hír is az updateről, egyelőre
az elsőegy a kevésből. Ebből még nem lett hype. *The hype train has been delayed, we apologise. Hype replacement bus services are avaliable.*[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Nagy megelégedéssel használunk a családban egy sony 55w756c modell-t. Szeretnék hasonló méretben legalább ilyen képminőséggel új modellt venni. Kérdésem, hogy minőségben hol lenne a következő lépcső? Elsősorban képmegjelenítés minősége számít.
# ANTAL Tuning #
-
junior11
veterán
Sony 65XE9305 test [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Tegla80
addikt
Jelenleg 250e korul kapsz ugyan olyat,mint amid van.....azaz 55w808c-t ami a 3d-ben tobb.(igen,meg mindig gyartjak,ajanlott es kaphato is igy az fhd korszak vege fele....)
Kovi lepcso egy normalis 4k lenne amit nem kapsz meg ennyibe csak kozel 2*ennyiert.
Szval?[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Joshi
titán
válasz hegylako01 #31597 üzenetére
És ez homogénebb kijelzőt eredményez? Gondolom ezért változtattak rajta, mert a vertikális diffúzor rövidebb ezért talán jobb eredmény érhető el? Vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ!Etoe Seal Pro Projector
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest