Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz s7evcsenko #31800 üzenetére
Szerinted hány ember van aki anyázik stb, mert valami gond van de fel sem merül benne, hogy talán egy reset segít?
Személy szerint továbbra is azt mondom, ha problémamentes használatot szeretne valaki ráadásul főverzió után akkor igenis nyomjon egy resetet.
Nem megyek messzire, adott egy Himedia Q10 Pro Androidos lejátszó, minden egyes frissítést csak úgy ajánl a gyártó, hogy fogpiszkálós módszerrel frissítsd, mert úgy fog hibamentes működni ami egyben teljes resetet is jelent.
ENNYI.
De ne sírjatok ha valami sz@r.
34 eszközöm van itthon, mindegyik op. rendszerr jelen van. Igen, használjuk mindegyiket és érdekes, hogy hibátlanul, én nem panaszkodok, mert tökéletesen működnek.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
s7evcsenko
addikt
válasz blakey #31801 üzenetére
Nemsokára lesz telón főverzió frissítés remélhetőleg, majd kiderül... mert hogy én önszántamból nem resetelem le az biztos.
Persze, ha szarul fog működni, akkor igazat adok neked és resetelem.
Mondjuk a tv-men semmi sincs, amiért kár lenne, így itt nem oszt, nem szoroz egy reset."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Gaben360
senior tag
válasz blakey #31801 üzenetére
Én nagyon szerettem volna egy új sony tv-t,de ezek után végképp elment a kedvem tőle.
Ha ez valóban így működik,akkor mi van ha valaki bekalibráltatta a tv-jét,és teszem azt nincsenek semmilyen formába meg a beállítások,aztán jön egy frissítés és annyi a kalibrált képnek.Újrakalibráltatja megint 25k-ért??
Gondolom egy ilyennél minden megy a lecsóba,nem csak a rendszer.
Sose reseteltem a telefonomat se,azt még teljesen jól működik.[ Szerkesztve ]
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
blakey
titán
válasz Gaben360 #31803 üzenetére
Minden tv-m (eddig 21) kalibrálva volt és mindegyiknek el voltak mentve az adatai, természetesen nem kell minden alkalommal resetelni, ilyet nem írtam, de android esetébe ahol főverzió váltás törénik, ráadásul elég sokmindent átírtak, kezdve a legegyszerűbb hangerő csúszkától, a bemenetváltáson át a Help Menün keresztül elég sok mindent, belenyúltak a HDMI dinamikatartományába, stb ilyenkor célszerűbb egy gyári visszaállítást eszközölni, hogy elkerülhessük a későbbi bosszankodást, Nyilván a következő frissítést már nem biztos, hogy egy gyári visszaállítás követi. A minap a routeremet is resetelni kellett, mert így jöt az "utasítás". Szinte minden eszköznél figyelni kell, hogy mikor ajánlott, ez van.
A teljesen jól működik és a hibátlanul működik között néha elég nagy a különbség. Bátran ajánlom a Sonyt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dancsuri
veterán
válasz blakey #31805 üzenetére
ne vitatkozz velük, meggyőzhetetlenek, mindenki úgy frissít ahogy tud, a gyári visszaállítás meg ugyanolyan egyszerű mint bármilyen másik beállítás, aki nem tud egy rendszer visszaállítást csinálni, az mást se tud beállítani
(#31803) Gaben360
sőt, semmilyen okos TV-t ne vegyél, mert bármikor előfordulgat a rezet kényszer egy rendszer frissítés után (nálam volt ilyen a Samsung J6300-on)[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ateszm
senior tag
válasz s7evcsenko #31809 üzenetére
Elmondanám erről a dologról a véleményem,de akkor sosem lenne vége. Mindenkinek igaza van.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
Gsx-rr
veterán
Letoltott Apk-t ,hogy tudok telepiteni? Nem talalom az opciot.
Nem hagy nyugodni ez a tvgo. -
blakey
titán
válasz Gsx-rr #31813 üzenetére
Egy fájlkezelő legítségével.
-
Bzzz
senior tag
Sziaaztok.Frissitettem a tvmet kdl43 755w tipus,es frissites utan ujraindult azota sargan-zolden villog de nem jön be a kep(hang par masodperc elteltevel van) szerintetek mit tegyek?
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Akkor Force reset.
-
-
blakey
titán
If the Forced Factory Reset did not resolve the issue, perform the Forced Factory Reset again.
Ha nem megy akkor áramtalanítsd és várj fél órát, majd helyezd áram alá.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DoItYourself
addikt
Figyeld ezt a fórumot, azt írják a 43"-os W7&8 modellek esetén soknál behalt a frissítés és zöld/narancs villogás lett belőle.
[Master Thread] - Marshmallow Update - Amber/Green Blinking LEDsEladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz DoItYourself #31826 üzenetére
Azért elég furcsa dolog ez, ugyanaz a firmware és egyik készülék behal tőle a másik meg tökéletesen működik. Nálam szerencsére nagyon jól működik, gyors a menü, a kártyaolvasó, szóval egy rossz szavam nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
válasz DoItYourself #31826 üzenetére
Köszi-atolvasom, a hard factory reset utan bejon a folyamatos zöld elengedem a gombokat majd megint sarga-zöld.Ezt a szemetet!
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
DoItYourself
addikt
válasz blakey #31827 üzenetére
Ha jól sejtem
fostakezért adták ki ilyen lassan a frissítést, mert tudták, hogy lesznek problémák. Az is lehet, hogy hardveresen sem teljesen egyformák a tévék, ki tudja milyen revíziók voltak belőle az elmúlt 2 évben.Folyamatos reboot esetén is a factory reset a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
addikt
Itt, a 24. oldalon is írnak zöld/narancs led-ről.
Try removing every connection usb hdmi scart aerial-sat from your TV.
Unplug from mains for a few minutes.
Replug AC mains without the USB flash that contains the .pkg in USB port.
When Green-Amber starts blinking inset the USB flash with .pkg and check if led becomes White.
If yes wait 20-30 minutes for self reboot or Power OFF.The error is related to main board and TCON - Panel recognition.
A #31822-ben ezt akartam leírni, csak rosszul emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz Gsx-rr #31830 üzenetére
Az OTA-val mindig várnak, volt, hogy 2-3 hét múlva jelent meg.
-
blakey
titán
válasz blakey #31669 üzenetére
Még egy info, ha kikapcsolom a Bluetooth-t akkor úgy is marad, korábban mindig visszakapcsolt.
A Bemenetválasztó Menün finomítottak.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bzzz
senior tag
Szia.Hat ez nem jó hir Akkor most mi lesz? Várunk valami javitasra vagy a csodára?
-
DUB Inc.
aktív tag
Probléma nélkül ment a frissítés... Gyorsabb, jobb. Az EPG előhívásakor fellépő problémák megszűntek.
-
lasse001
senior tag
Nekem is 43w755 van de gond nélkül lement a frissítés. Még gyári visszaállítást sem csináltam de szuper gyors minden. Semmi búg. Mondjuk eddig sem volt
-
ateszm
senior tag
Első hiba nálam is előjött. Reggelre megszűnt a vezetékes net elérése (55"756C)
Modemresetek,teljes újraindítás megvolt még sincs kapcsolat... Most ujrarakom az egészet. Ha igy sem lesz jó,remélem működik a downgrade.Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
DUB Inc.
aktív tag
Viszont a műsorok műfajonkénti megjelenítése nincs meg. Még a menüben sem látom.
[ Módosította: radi8tor ]
-
blakey
titán
válasz DUB Inc. #31842 üzenetére
Hozzáadtál valamit? Dráma, Krimi, Sport, stb?
-
blakey
titán
válasz DUB Inc. #31845 üzenetére
Kulcsszó hozzáadása, írj be valamit, mondjuk Sport. Pár másodperc múlva lesz Sport kategóriád a Discover alatt.
Gyönyörűen megjelennek, nekem Film, Sport van beállítva és szépen megjelennek a Disvover menüben.
Nincs semmi előre felvéve.[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Nekem lement tökéletesen, sok problémát megoldott, viszont a kis boritékos link, (Tv software update) még ott van, tudom törölni?
-
kets520
tag
808 nál hogy van a factory reset?
-
blakey
titán
válasz kets520 #31848 üzenetére
Ahogy az összes androidos tv-nél, Beállítások/Tárhely és visszaállítás.
(#31850) kets520
Olvass vissza pár hsz-t, néhány megoldás linkelve van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest