Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz VaniliásRönk #9898 üzenetére

Nem lenne vele extra tuning, max egy kis lightos:) Itt a kinézet a lényeg :B , működjön normálisan, ennyi. Mire odajutok sztem egy E-s proci 2.5-2.6G körül lesz 10k, a 4850 már most se sokkal drágább.Nem lesz benne se x3, se x4, vga-nak max egy 3850, a tv-m pc-n keresztül 1024-et tud, szóval bőven elég. Ez a 45W-os dolog azért nem hihető teljesen nekem, mert elég sok steppingre rávágják azt a 45W-ot. A múltkori Le1620-am 90nm, F3-as, elvileg 45W-os, sztem többet eszik, szépen alulfeszeltem, úgy már oké. A kis 1100-as sempronom G1 vagy G2, 65nm, órajele/L2-je is jóval kisebb, ezt már elhiszem hogy max 45W, ezt alulfeszelve 1V-on a gyári venti pasztázás nélkül 30 fok környékén tartja loadon is, a 1620-as azért melegszik. 2 magnál ezért kérdőjeleztem meg a 45W-ot, igaz azok már 65 nm-esek.
    1ébként tuningban sem olvastam rosszakat az abitról, jó pár hónap lesz még ha veszek is, szóval van időm infot gyűjtögetni róla, ramoknál pl írták fórumokon hogy nem mindet szereti, a kiválasztottjaim már megvannak, ha 1iket se szereti már nem is köll ;] :)

szerk: a sempronnál a gyári venti kb 300 rpm-en megy, teljesen kussban

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés