Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
"Egyébként mi a konkrét probléma? Nem lehet közvetlenül hálózati feszt adni a RAM-oknak?"
Ezt miért kellett? Úgy ismersz, mint aki ész nélkül széthajtja a cuccokat?

Szerk.: Pl. a Ctrl+F1 idegesít, a Softmenu ott van az első menüpontban, azt szoktam piszkálni, a többi menüponthoz max. akkor nyúlok, ha CMOS Reset volt. (esetlag ha a RAM-ot piszkálom, de arra nem szoktam rágyúrni)
Az is kellemetlen tud lenni, hogy van össz 2 db. venti csatlakozó. (bár legalább mindkettőt lehet szabályozni feszültséggel is)
Az Abit kék-barna színkombinációja után nehéz volt megemészteni a szivárvány minden színében játszó lapokat, de szerencsére nem rajongok a plexis házakért, így gyakorlati jelentősége nincs.
Nem tudom mit csinálnak a chipsetek hűtésével (vagy a tápellátásával
), de iszonyat melegek.(Egyébként Abitnál is 2.3V szokott lenni a max. RAM-fesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óra topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest