Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ez a lelki állapotom feldúltságát tükrözi, azt, amit a jetway szó vált ki belőlem!
amúgy annak is tunningosnak kellett volna lenni, mert intek 965-ös chip volt rajta, olyan mint a tunningos abitokon, etc, szóval a chip csodákra lett volna képes, csak sz*r tálalásban! nemhiába a bejáratott márkákban még nem csalódtam, de azelőtt a jetwayről még nem is hallottam, de gondoltam, hogy annyira rossz nem lehet, hisz a chipset adott, az jó, mondjuk ára az aránylag(mint később kiderült) magas volt, a tartozékai meg szegényes....a szolgáltatásokról és azok minőségéről nem is beszélve!szóval szerintem lehet egy jatway-en tunning ati chip, de szvsz akkor is 0 lesz a deszka!
valaki vegye meg és cáfoljon rám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest