Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ez a lelki állapotom feldúltságát tükrözi, azt, amit a jetway szó vált ki belőlem!
amúgy annak is tunningosnak kellett volna lenni, mert intek 965-ös chip volt rajta, olyan mint a tunningos abitokon, etc, szóval a chip csodákra lett volna képes, csak sz*r tálalásban! nemhiába a bejáratott márkákban még nem csalódtam, de azelőtt a jetwayről még nem is hallottam, de gondoltam, hogy annyira rossz nem lehet, hisz a chipset adott, az jó, mondjuk ára az aránylag(mint később kiderült) magas volt, a tartozékai meg szegényes....a szolgáltatásokról és azok minőségéről nem is beszélve!szóval szerintem lehet egy jatway-en tunning ati chip, de szvsz akkor is 0 lesz a deszka!
valaki vegye meg és cáfoljon rám!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest