Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Akkor miben is vitázunk?
A tényekkel én is tisztában vagyok, lényegében nem cáfoltál. A port azért nem annyira löki az enyém, mert inkább vonzza. A hőtárolós kályha rosszabb.
A fogyasztási különbségnél jobban érdekel a minőség, mert a nagyobb felvett teljesítmény nem bántja a szememet, a rossz kép viszont igen. A képalkotási metódus miatt viszont a sötét árnyalatok tényleg rosszabbak, ezt még a high-tech gyártók is elismerik. Ha lenne rá keret, ezért vennék inkább egy montiroként is használható plazmatévét. A kontraszt típustól függ, te is írtad, mekkora különbségek vannak.
Szemüvegem van.
A betekintési szög piszkosul nem érdekel, mert nem vagyok olyan hülye
, hogy ferdén nézzem a monitort.
Én is láttam pár TFT-t és ha majd lesz egy, amelyiknek jobbnak LÁTSZIK a képe, mint a CRT-mé, akkor elgondolkodok majd a váltáson. Egyébiránt örülök, hogy ilyen jó monitorom van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tényekkel én is tisztában vagyok, lényegében nem cáfoltál. A port azért nem annyira löki az enyém, mert inkább vonzza. A hőtárolós kályha rosszabb.
A fogyasztási különbségnél jobban érdekel a minőség, mert a nagyobb felvett teljesítmény nem bántja a szememet, a rossz kép viszont igen. A képalkotási metódus miatt viszont a sötét árnyalatok tényleg rosszabbak, ezt még a high-tech gyártók is elismerik. Ha lenne rá keret, ezért vennék inkább egy montiroként is használható plazmatévét. A kontraszt típustól függ, te is írtad, mekkora különbségek vannak.
Én is láttam pár TFT-t és ha majd lesz egy, amelyiknek jobbnak LÁTSZIK a képe, mint a CRT-mé, akkor elgondolkodok majd a váltáson. Egyébiránt örülök, hogy ilyen jó monitorom van.