Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorlala
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a jelenlegi konfigomat Apumnak kell adni, mert bedöglött a gépe.
Kérdésem milyen alaplapra kezdjek el építkezni?
AMD-s X2-es gépet szeretnék, X2 4400+ lesz talán, csak az bizonytalanít el, hogy majdnem minden internetes árlista mást ír róla valaki azt írja 2x1 mB-os cache máshol azt írják hogy 2x512, sőt még a magja is különbözik. Vagy én vagyok ekkora láma, h ennyi féle van egy prociból?
Videókari Asus X1950 Pro ezt még elbírja a pénztárcám olyan 40 eFt körül.
A ram vétem még atom bizonytalan, átolvastam több topicot is azt írja mindenki h nagyon érzékeny az AM2 alaplap+X2 páros a ramra.
Árlistákból 2X1Gb Kingmax kijön 20 eFt-ból, viszont más márkából még 30 eFt-ból sem. Mennyire ne spóroljak a ramon?
Kb. 150 lenne most a gépre úgy hogy még kell bele egy SATA vinyo, mert jelenleg 2 ATA és 1 író és egy olvasó amiből kettőt le kell selejteznem.
Köszi előre is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest