Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorlala
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a jelenlegi konfigomat Apumnak kell adni, mert bedöglött a gépe.
Kérdésem milyen alaplapra kezdjek el építkezni?
AMD-s X2-es gépet szeretnék, X2 4400+ lesz talán, csak az bizonytalanít el, hogy majdnem minden internetes árlista mást ír róla valaki azt írja 2x1 mB-os cache máshol azt írják hogy 2x512, sőt még a magja is különbözik. Vagy én vagyok ekkora láma, h ennyi féle van egy prociból?
Videókari Asus X1950 Pro ezt még elbírja a pénztárcám olyan 40 eFt körül.
A ram vétem még atom bizonytalan, átolvastam több topicot is azt írja mindenki h nagyon érzékeny az AM2 alaplap+X2 páros a ramra.
Árlistákból 2X1Gb Kingmax kijön 20 eFt-ból, viszont más márkából még 30 eFt-ból sem. Mennyire ne spóroljak a ramon?
Kb. 150 lenne most a gépre úgy hogy még kell bele egy SATA vinyo, mert jelenleg 2 ATA és 1 író és egy olvasó amiből kettőt le kell selejteznem.
Köszi előre is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest