Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ott a valuta figyelő lista.
Azon belül kijelölöd mi az indító és mi a figyeledő. Szépen fognak majd diagramosan változni a számok.
Hogy azzal mit kezdesz, az már a te dolgod lesz.
-
Igen röhelyes a rugalmas pénzpiaci alapok kamata. Egy deviza árfolyam emelkedés is nagyobb hozamú mint egy teljes évi bruttó kamat.
-
Pénteken beállítottam egy limitált vásárlási opciót. Reggelre szép nyugodtan megvette a valutát. Fasza!
-
Erről tudtok valamit? Ha beállítok neki egy árfolyam határt, akkor megveszi számomra a kívánt összeget?
-
Most pénteken a Revónak hétköznap van? A valuta árfolyamok szépen mozognak. A hét végén ott be szoktak fogyni az árfolyamok. Nem úgy mint a váltóhelyeknél.
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Most léptem be, de ilyen nálam még nincs. Gyanítom, hogy ez akkor lesz csak, ha a magyar számla képzés számodra is kész. Ha ez meg van, gondolatom szerint azonnali frissítést és újraindítást fog kérni a mobil.
Május végéig ígérték a lépcsős végrehajtást. Szóval csak nyugi. -
Jól olvasom az összefoglalóban? A Revolut számlámról pl a saját indító bankszámlámra díjmentes a (vissza)utalás?
-
Ahogy látom, szépen vissza is tudok küldeni magyar számláról forintot magyar számlára. Iban számlát kell feltüntetni ahogy látom.
Nagyjából mennyi nap alatt ér át a pénz? -
Merem remélni, hogy nem április elsejét játszik valaki a Revo nem lekötött dollár betéti kamatokkal. Egy nap alatt 2,83 -> 4,32%-ra lőtt ki hírtelen. Ez nem megszokott.
-
Nem használtam a kép felvételt. Részemről ennyi.
Ellenben a rugalmas lekötések kamata is a béka segge alá süllyed lassan. Asszem lightyear lesz ebből. -
Megjött a kártya. Probléma megoldva.
-
Én csak forintot szeregnék feltölteni... A magyar banknál a számok mellett a betűket is meg kell adni. Még nincs kész az új magyar kártya. Ennek hiányában nem tudok vásárolni sem a szokott módon.
-
-
Sziasztok. A Revolut számlámról köztes lépés mentesen, azonnal tudok utalni a Lightyear számlámra?
-
Srácok! Betéti számlánál nem engedi normál forgalomban mínuszba menni. De tranzakcióknál előfordulhat a banki zsargonban "technikai minuszba került számla", mint lehetőség. Ezt feltöltéssel ki kell egyenlíteni. Az, hogy nem egy másik számláról történik - sem választható lehetőség, sem jogilag nem teheti meg a bank! Mivel ez egy automata üzenet, nem kell azonnal " mellre szívni!".
-
Egyenes kérdésem van:
Ha van forinton kívüli számlám, pl dollár.. Ha ép dolláros ügyletben vásárolok vele, akkor dollár számlámról fizet - kivéve, ha a valuták zároltak és a forint csak a szabad. -
Ha már ilyen szépen együtt vagyunk. Megkérdezem, hogy előfordult-e már mással is az alábbi:
Kapom a jelzést, hogy "lejárt vagy le fog járni okiratom".
Nem foglalkoztam vele.
Majd következő belépéskor kizárólag azonosítás és okirat feltöltést kért, hozzá sem fértem egyebekhez.
Beküldöm az " okiratom" ami 2027-ig érvényes - jól láthatóan. (Ezzel regisztráltam anno)
Majd reggel újra fogad egy mail hogy "lejárt" .
A röhögés mellett mit tehetek?
-
Ilyen kacifántos a regisztráció mindenkinek?
Az első: nem jött semmi SMS... Míg meg nem piszkáltak kicsit az SMS beállításokat - ahol a kamu rendörségi, kamu villanyszámla elmaradás figyelmeztető linkes sms szolgáltatást használja a Revolut is.
Második: miután ezt kiiktattam végre ment a továbblépés - addíg míg a beírt lakcímemet nem hitelesítette. Ilyen cím nincs. Okézni nem lehetett. Alul sorolta milyen címet írhatok be.
Ez most komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest