Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Milyen csomagról mire váltottál? Elvileg 14 napon belüli lemondás esetén a 2 csomag közötti szolgáltatások díját levonják. Volt olyan szolgáltatás, ami az alapon felül volt? Így simán lehetne, hogy ingyenesről váltasz prémiumra, átváltasz 100M forintot, aztán másnap lemondod, és visszakapod a 2500-at, megspórolva az 500e 0.5% váltási díjat is. Kétlem, hogy így lenne.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
egyébként ez érdekes, de a jelenlegi feltételekben valóban nincs benne, hogy 14 napon belüli downgrade esetén ki kéne fizetni az alapcsomagon felüli szolgáltatások díját. régebben egyértelműen benne volt, és 14 napon belüli lemondás esetén az összeget is kiírta az app
ezzel együtt, hogy nincs benne, elég szánalmasnak tartanám, ha tömegesen kezdenék a magyarok azt csinálni, hogy előfizetnek, váltanak egy csomó pénzt, aztán iszkolnak vissza az ingyenes csomagba, hogy még a 2500-at is visszakapják. nyilván sok ráhatásom nincs, de lécci, ennyire ne menjünk már mélyre
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
kifejtettem már párszor, meg mások is. eldobható kártyával ismeretlen/nem megbízható/gyanús kereskedőknél kell fizetni
a nagy cégek nem ilyenek, a paranoia magasfoka ilyen helyeken eldobható kártyával fizetni, és mint látható, oda vezet, hogy egyre több fizetési platform szűri ezeket a kártyákat (nagyon helyesen)
-
törölt tag
Ha a létrehozást követően nem használja fel a felhasználó, akkor a kártya 24 órán belül eltűnik magától, ezt biztonsági okokkal indokolta meg a Revolut ügyfélszolgálata.
Nekem nem tűnik el, viszont nem lehet használni újat kell generálni, a régit pedig törölnöm kell. Valósnak tűnik a bejegyzés. Revolut oldalán nem találtam erről információt.
Akkor is, ha fel sem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
SEPA utalásnál nincs közvetítő bank. SWIFT utalásnál szokott ilyen lenni, mert a Swift nem egy központosított rendszer, ott végig kell sakkozni, hogy pl. a te bankod USD számlavezetője és a címzett bankjának USD számlavezetője között hány ugrással lehet áttologatni a pénzt. Ezt a neobankok úgy próbálják áthidalni, hogy a nagyobb piacokon vezetnek helyi számlát, hogy az adott piacon belül tartsák a pénzmozgásokat, amennyire lehet, de azért kell számolni ilyenkor egy esetleges közvetítői díjjal.
-
mufi
senior tag
A Booking appon keresztul tortent es a Booking ezert adna vissza a penzt ha tudnak, hogy már nem igenyeltem vissza.
Mar irtam a Revolutnak. És nem lehet nekik elmondani hogy atveres volt mert a bejelentesnel van egy meghatarozott kerdezz felelek resz amit kovethetek a bejelenteskor.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
zsamiatt
őstag
elhiszem de én nem tudok hozzá adni.
rcurring payment:
you havent made any recurring paymant yet.A plusz jelre nyomva pedig csak azokat tudom választani akiknek utaltam már.
Legújabb verzsön és androidon van.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
veterán
-
törölt tag
Én akkor belinkeltem a cikket, és abban leírták már akkor, hogy ha valakinek beterhelne, akkor visszatérítik.
Erre az volt a reakció, hogy "persze bangladesi helpdeskesnek fogalma sincs mit beszél"
már tesztelik a kamat fizetést magyar revoluton is Viszont magadnak kell bevallani utána az adót, ha bevezetik és érint, cikk szerint is, mielőtt valaki belekötne...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest