Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tuomas

addikt

válasz Aliendej #8196 üzenetére

munkabért ugye lehet Revolutra utalni, de mivel brit számlaszámom van, így a munkaadók gondolom nem szeretik. Erre nincs megoldás, olyan számlaszám nincs hozzá ami a munkaadóknak is szimpatikus lehet?

Nem szerencsés, a munkáltatód szerintem nem szeretne külföldre utalgatni, másrészt elsődleges számlának nem nagyon javasolt.

mikor regisztráltam tudtam rá pénzt tölteni (a 3500Ft-ot) de azóta nem találom ezt az opciót. OTP-s bankkártyával tölteném fel ha lehet. - ezt a Számlák és a Pénz hozzáadása opció alatt lehet?

Így, ahogy mondod. A kártyát amiről töltötted, megjegyezte. Célszerű a kártyádat hitelesíteni is.

Revolutról utalni magyar bankszámlára lehetséges? ezt a Fizetések, Bankszámlák, Bankszámla felvétele és így tovább?

Igen, majd ha felvetted a bankszámlát, azt kiválasztva tudsz rá utalni. Arra figyelj, hogy IBAN formátumban kell megadnod a számlaszámodat.

Tegyük fel tartozásom van és ha magyar bakhoz megyek akkor fennáll a veszélye hogy vonni fogják ugye. Ha Revolutos vagyok is látják a hazai intézmények (Telekom, Cetelem stb.) Törlesztem rendesen, csak nem akarom hogy ez a számla "bekavarjon"

Szerintem semmi köze nincs a hazai bankoknak ehhez, sem a tartozásokhoz, de passz.

Ajj bakker elkéstem :O :DDD

[ Szerkesztve ]

We were here

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés