- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
viktorhu #15756 üzenetére
Sziasztok!
Update az ügyemben.
Már hazaértem. Rögtön landolás után már engedte kikapcsolni a napi díjas biztosítást. De a kintlétem alatt 9 napon át vonogatta a napi 450 Ft-okat, összesen 4050 Ft-ot, miközben megfizettem ugye a Prémium csomag 2500 Ft-os havi díját is az ingyenes biztosítás reményében. Így elég húzos ára lett a biztosításomnak.Szeretném továbbra is felvenni a kapcsolatot velük és kérni, hogy nem kaphatnám-e vissza a 4050 Ft-ot. De erre továbbra sincs semmi lehetőségem.
A chat ablak immár kilencedik napja változatlanul annyit mutat, hogy "Looking for an agent...".Tegnap kijelentkeztem az appból és töröltem a telefonomról. Uninstall előtt töröltem az app adatokat, a cache-t, mindent. Reboot után telepítettem újra, SMS ellemőrzéses bejelentkezés után ugyanott vagyok: "Looking for an agent..."
Azt hazudják a Prémium reklámban, hogy "prioritásos" ügyfélszolgálatot adnak Prémium felhasználóknak. Közben pedig 9 napja nincs lehetőségem kapcsolatba lépni velük egy problémával kapcsolatban! Ez aztán a prioritásos ügyfélszolgálat, bámulatos!
Innentől kezdve számomra ez a Revolut egy szánalmas röhej kategória! Ezekre merjem továbbra is rábízni a pénzemet? Ha bármi gondom van, megeshet, hogy semmi esélyem nincs felvenni velük a kapcsolatot? Sehol, sehogy nem tudok reklamálni, hibát belejenteni? Nincs egy telefonszám vagy egy e-mail cím ahol ilyenkor el lehetne indulni!
Komolytalan és röhejes ez az egész. Ez egy minden, csak nem komoly szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest