- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #19819 üzenetére
Nekem van is
A viccet félretéve, komolyan van.
de csak olyan, mint a 8600 Lunám, vagy a 8800 Sapphire rtém, azaz kínai.
a 8800 szériával jött volna ki, de ha jól tudom symbainnal, komplett rozsdamentes acél házzal. A végén nem lett belőle semmi, csak pár kínai kópia. Mint ami nekem is van.
A vicc, hogy kölcsönkaptam, kipróbáltam, és nem is volt olyan rossz. Csak aztán visszaadtam a tulajnak, aztán megvettem, de addigra betörte a kijelzőt. Kínai "utángyártott telefonba" meg esélytelen kijelzőt kapni, mert annyi változat van abból is, hogy kész. A kínai Lunában más kijelző van, ezt onnan tudom, hogy lebontottam egyeszerre a kettőt, és a két kijelzőt össze tudtam kapcsolni, mert fordítva van rajta a csatlakozó! volt két öszekapcsolható panel meg 2 kösszeköthető kijelző, de nem cserekompatibilisek.
Kész vicc.Amgy ma szereztem egy új telefont, egy 5500-át, bobozzal
a 6230i kijelzője van benne, 2 mp kamera, symbai, mozgásérzékelő.. Nem is olyan rossz kis telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest