Hirdetés
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
''Tovabba repules kozben radiot hallgathatsz, kapsz enni-inni, valogathatsz a videofilmek, zenek kozul /a videojatekokrol nem is beszelve / es idoben ott vagyunk. Azt mar nem is emlitem, hogy meg helyed is van leulni, nem ugy mint az egyik fapados jaraton, ahol ket ora alatt miutan leszalltunk, nem ereztem az egyik vegtagomat sem, annyira elzsibbadt...''
azt ugye nem mondod komolyan hogy nem birsz ki 2 órát evés és ivás nélkül? (hogy vihetsz szenyát magaddal direkt nem irtam...)
mellesleg inni vehetsz a fapadosokon is, igaz hogy asszem a 0,33as itókák 1 ill. 2€ voltak legutóbb de még ha hozzáadod a jegy árához akkor is van különbség...
Nekem nem volt baj a fapadosok székeivel, pedig egy nekifutásra 4et is ''leteszteltem''
ja és helyem is volt leülni, pedig nem vagyok egy nádszál
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- WDH-870 FW 70l/nap wifis párátlanító használtan eladó
- Robotporszívó - Eufy Robovac L70 Hybrid
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest