- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
''Tovabba repules kozben radiot hallgathatsz, kapsz enni-inni, valogathatsz a videofilmek, zenek kozul /a videojatekokrol nem is beszelve / es idoben ott vagyunk. Azt mar nem is emlitem, hogy meg helyed is van leulni, nem ugy mint az egyik fapados jaraton, ahol ket ora alatt miutan leszalltunk, nem ereztem az egyik vegtagomat sem, annyira elzsibbadt...''
azt ugye nem mondod komolyan hogy nem birsz ki 2 órát evés és ivás nélkül? (hogy vihetsz szenyát magaddal direkt nem irtam...)
mellesleg inni vehetsz a fapadosokon is, igaz hogy asszem a 0,33as itókák 1 ill. 2€ voltak legutóbb de még ha hozzáadod a jegy árához akkor is van különbség...
Nekem nem volt baj a fapadosok székeivel, pedig egy nekifutásra 4et is ''leteszteltem''
ja és helyem is volt leülni, pedig nem vagyok egy nádszál
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Linux Mint
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eBay
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs