Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
En eddig ketszer repultem fapadossal, abbol egyszer ket orat ultunk az allo repuloben, mert ket csoves eltevedt a repteren miutan becsekkoltak a csomagjaikat. Ok, vartunk rajuk fel orat.
Ekkor a kapitany aztmondta, hogy nem indulhatunk el a csomagokkal, ki kell szedni mindet ujra es atnezni, melyik az ovek.
Termeszetesen nem talaltak meg, akkor aztmondta, hogy vagy varunk meg, vagy pedig mindenki leszall es ramutat a sajat csomagjara es akkor kizarasos alapon itt hagyjak a tobbit.
Mar mindenki allt felfele, mikor benyogtek, hogy feltunt a ket suttyo kis pocs es megis elvisszuk oket a csomagokkal egyutt.
Kesz vicc volt amit csinaltak.
''mint mondtam aki nem hagy rá 3 órát minimum az átszállásra meg is érdemli. ebbe meg relative elég sok késés beleférhet, de nembaj akinek vannak plussz tízezrei arra hogy ne várjon (és esetleg ugyanugy megszívja) ennyit, fizessen!''
Tudod nem mindenkinek repkednek a gepei mindenhova 2-3 orankent. Van aki nem szeretne 8-9-10 orakat varni az atszallasra es elvarja, hogy 30-40 perces kesesnel tobbet a legitarsasag ne produkaljon. En inkabb megyek Air France-al vagy US Airways-el es tudom, hogy ok nagyjabol megbizhatoak, meg nem sikerult miattuk csatlakozast lekesnem.
Legutobb a Delta New York-Orlando jarata fel orat allt a kifutnal, mert valami elromlott a futomuvel. Jott nehany szerelo, megcsinaltak es meg igy is 30 perccel a vart ido elott szalltunk le Orlandoban. Tovabba repules kozben radiot hallgathatsz, kapsz enni-inni, valogathatsz a videofilmek, zenek kozul /a videojatekokrol nem is beszelve
/ es idoben ott vagyunk. Azt mar nem is emlitem, hogy meg helyed is van leulni, nem ugy mint az egyik fapados jaraton, ahol ket ora alatt miutan leszalltunk, nem ereztem az egyik vegtagomat sem, annyira elzsibbadt. /Foleg hogy a parasztja meg csutkaig hatratolta az uleset es annyi helyem nem volt, hogy lehajtsam a kistalcat/.
Persze ha Magyarorszagrol megyek Londonba pl, akkor egyertelmu, hogy az olcsobbat valasztom, de ha atszallasrol van szo, semmikeppen nem biznek a fapadosakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
/ es idoben ott vagyunk. Azt mar nem is emlitem, hogy meg helyed is van leulni, nem ugy mint az egyik fapados jaraton, ahol ket ora alatt miutan leszalltunk, nem ereztem az egyik vegtagomat sem, annyira elzsibbadt. /Foleg hogy a parasztja meg csutkaig hatratolta az uleset es annyi helyem nem volt, hogy lehajtsam a kistalcat/.