Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
Szia! ZTE fórumban ZTE tulajként én a Grand X-et javaslom. (nem meglepő
)
Ár/érték arányban nagyon rég találkoztam ilyen készülékkel.
Szerintem kicsit fel vannak nagyítva a hibák. Ehhez azt is hozzá kell tennem, szoftveres hibákról van szó. A telefon se olyan rég jött ki és a ZTE-nél és látszik, hogy igyekeznek, nem véletlen, hogy B04-es szoftver van már rajta. Sőt ami plussz pont, hogy itt a fórumban is segítőkészek.
Nagyobb méretben vesz fel videót, 8Mpx a kamerája (reméljük szoftveresen hozzányúlnak rendesen a következő verzióhoz, mert vaku az nem hozza a szintet de szerintem nappali fényviszonyok mellett átlagos képeket készít), kijelző nagyobb, felbontás nagyobb ill. PPI is nagyobb.
Nálam nem jelentkezett a kijelző érzéketlensége sőt előtte Galaxy Ace készülékem volt és annál érzékenyebb.
Illetve a processzor sem gyenge és 1GB Ram van a GrandX-ben míg az Adcance-ban 786.
Lassan két hete használom de h*lye lettem volna nem megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest