Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordica711
csendes tag
Nekem is kamera gondom volt. A fénykép és a video is teljesen homály volt. Közeli felvételek tökéletesek voltak, de a távoliak már nagyon ködösek. Telefon vissza a T-be. Megállapítás: nem működik a kamera autofokusza. Megoldás: Csere. Az új masina tökéletes éles képeket és videot csinál.
-
M0RGI
őstag
-
istnag
addikt
Szoftveres probléma a Sony telefonok nagy része küzd ezzel,annó és Arc S en vettem észre,aztán a fórumtárs személtette ezt,ezzel a képpel:
[link]Próbáld ki a Camera FV5 -t nevű appot,vgay valamelyik másikat nekem azzal valamit javult a helyzet. Amint látom ez a telefon eléggé támogatott lesz főzőtt romilag,szóval csak ezért írtam ezt le,hátha valaki szán rá egy kis időt és változtat rajt,ha lehet. Engem különben nem érint a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest