Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
nobiand
üzenetére
És nem Te tetted repülő módba? Elvész a mobil jel (adat, telefon dettó) és csak a restart segít?
Nekem is van ilyen néha, de eddig alighanem magam voltam ezzel a jelenséggel. Leginkább akkor jön elő, ha fix 2G-re korlátozom a mobil adatot, ha hagyom "ahogy alakul" állásban, akkor szinte sosem. Már nagyon rég nem volt szerencsére, ahogy lock fagyás sem. Valódi megoldást nem tudok rá, csak teljes restart oldotta meg eddig, helyhez 90%-ban köthető, de ott sem mindig jön elő - és a 2/3G sem teljes megoldás, csak kezelhetővé teszi.
Most a GPS miatt anyáztam erősen... már megszoktam, hogy ha van mobilnet, akkor f@sza a GPS, erre most, hogy kiszabadultam ládázni, negyed órákat szerencsétlenkedett... pedig már visszakapcsoltam az összes Guglis helybecslést, hátha az segített neki.
És még rendszer sincs a dologban, mert volt, hogy minden bekapcsolt opcióval (kivéve google helyfüggő találatok) is 10 perc volt, volt, hogy mobil net nélkül 20 mp. Mindez pár 100 m-re egymástól, tehát még a hálózat sem nagyon hibáztatható. Erdő többnyire volt felettem, de ez korábban nem okozott komoly gondot.
Aztán ma meg... egyszer minden rendben, egyszer 2 perc, egyszer 10. Aztán elvész a jel egy kereszteződésben, és csak kézben, szabad ég alatt, újabb percek alatt kerül elő....
Ha nincsenek velem a gyerekek, alighanem erősebb kifejezésekre is ragadtatom magam, így csak nyeltem, nem keveset.
-
heidricha
őstag
válasz
nobiand
üzenetére
Szabadban próbáltad, ugye? Egyetlen próba volt, vagy többször ugyanezt sikerült produkálnia?
A mobil adat engedve van? Adatcsomag mellékes, nem generál forgalmat, egyesek szerint mégsem mindegy. A helymeghatározásban a Beállítások-nál, mik vannak engedélyezve?
Nekem is van ilyen néha, de zömmel (95%) 2 percen belül megvan a pozíció, illetve az esetek kb. 50%-ban 10mp-en belül. Szinte használható lenne, de mivel megbízhatatlan, ezért nem tartom annak.
Most lett mobil-netem, de nem hiszem, hogy lesz összefüggés... Korábban kérdezősködtem itt, hogy akinek jó a GPS, annak hogy áll a net, de teljesen vegyes eredményekre emlékszem. Azért majd mesélek, ha mégis változik valami.
-
w333
félisten
válasz
nobiand
üzenetére
Parancsolj itt van : Google Talk kipróbálva működik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)