Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Gondolom olyan ez, mint sok más dolog a T-nél... ügyintéző függő. Hibás Galaxy S2-t cseréltek ráfizetéssel S3-ra,sőt a részleteibe is beszámították az S2 árát.
-
szaszii
tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Írtam nekik én is anno, mikor sokáig ültek a telefonomon, ezt írták:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy társaságunk lehetőség szerint biztosít cserekészüléket, de nem kötelességünk az, valamint törekszünk arra, hogy a hiba jellegétől függően a javítás 15 naptári napon belül megtörténjen. Megértését ezúton is köszönjük!"
-
kelekyle
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Van egy bizonyos idő mely után következő fokozatokra léphetsz. Papírozd le velük vagy csak szimplán ismertesd velük a szitut... egyből közreműködőbbek lesznek. (SZVSZ)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ennél már az is egyszerűbb, hogy valakinek elküldöd, aki megbízható és kicserélteti neked. Persze a postaköltség nem utolsó szempont, de akkor is nevetséges az a 3 hónap. Ott valaki nagyon el van tévedve...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Szia!
Vidd máshová: max 3 nap szokott lenni.

-
tonyqa23
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Jól van, 1es ülj előre...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Helyes! Akkor megúsztam a recovery mókát legalább.

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Akkor adok mellé egy gyári Touchpal.apk-t is.
Mindkettő fájlt a system/app könyvtárban kéne elhelyezni és ráadni a jogokat. (644 vagyis: -rw-r--r--).Itt van, csomagolva.

szerk: ha így sem megy, akkor összerakok napközben egy csomagot, ami visszateszi recovery alól. Bár mintha lenne ilyenünk valahol már...

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ezt szeretnéd?

-
bubi92
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
ez érdekes, mert én még egy emberrel sem találkoztam aki tácspált dicsérte volna. nálam tökéletesen működik swype, mindent felismer amit írok vele, illetve a hangfelismerő részre is tökéletes. de ha nem jön be, próbáld ki esetleg a swiftkeyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest