- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahgar
újonc
válasz
Milestone2 #4954 üzenetére
Írtam a service global-nak, aztán próbálkoztam a chat-tel, azt írta : próbálkozzam az e-mail-lel... Levél elment, várok.... Köszönöm még egyszer, volt értelme ide írni!
-
mahgar
újonc
válasz
Milestone2 #4952 üzenetére
Nem, az en.miui.com-on... de máris próbálkozom az általad írt elérhetőségen. Köszönöm szépen!
-
mahgar
újonc
Sziasztok!
"Ezer éve" olvasom a fórumot, (bár eddig nem regisztráltam) épp az aktuális telefontól függ, hogy melyiket. November óta van Max-om és egy "érdekességre" szeretném felhívni a figyelmet, megosztani a bosszúságomat, ill. jó tanácsot elfogadni.
MIUI-n regisztráltam, kérvényeztem, bootloadert nyitottam. Minden happy volt, jó pár custom rom után a MiuiEu-nál kötöttem ki. Nagyon bejött! Januárban elszállt a hangszóró, gyorstöltés, usb kapcsolat... Garancia, telefon elküld Kínába, de a hosszú várakozás alatt vettem egy Max 2-t, mert a kínaiak azt mondták visszatérítenek... Aztán kitalálták, hogy mégis javítanak - alaplapcsere. Oké. Visszajött a telefon, minkettőt meghirdettem, gondoltam, amelyik előbb megy eldönti melyik marad. Max 2 elment, Max maradt. No, akkor hajrá, bootloader nyitás! Fiókomnak engedélye van, mindkettőt nyitottam már vele, egy hónap eltelt a legutóbbi nyitás után, ráadásul ezt a Max-ot, már nyitottam. Mi baj lehet? Hát az, hogy 2 hete nem tudok a nyomorult - Fiók és készülék hozzáadása - pontont túl jutni! Kétszer megcsináltam, nem én vagyok gyépés... Kínomban mindenfélével próbálkoztam már, új fiókkal is... Kici kínai Miui fórumon bacik válaszolni, problémát megoldani. Valószínűleg a megváltozott IMEI, meg a többi azonosító zavarhat be az alaplapcsere miatt... De csak találgatok... Kici kínai nem kommunikál... Ötletetek, esetleg? Elnézést a hosszú hozzászólásért, de ugye megértitek, 10 év passzív részvétele tört felszínre! Köszönöm! Kellemes húsvéti ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest