Új hozzászólás Aktív témák

• mahgar

újonc

Sziasztok!
    "Ezer éve" olvasom a fórumot, (bár eddig nem regisztráltam) épp az aktuális telefontól függ, hogy melyiket. November óta van Max-om és egy "érdekességre" szeretném felhívni a figyelmet, megosztani a bosszúságomat, ill. jó tanácsot elfogadni.
    MIUI-n regisztráltam, kérvényeztem, bootloadert nyitottam. Minden happy volt, jó pár custom rom után a MiuiEu-nál kötöttem ki. Nagyon bejött! Januárban elszállt a hangszóró, gyorstöltés, usb kapcsolat... Garancia, telefon elküld Kínába, de a hosszú várakozás alatt vettem egy Max 2-t, mert a kínaiak azt mondták visszatérítenek... Aztán kitalálták, hogy mégis javítanak - alaplapcsere. Oké. Visszajött a telefon, minkettőt meghirdettem, gondoltam, amelyik előbb megy eldönti melyik marad. Max 2 elment, Max maradt. No, akkor hajrá, bootloader nyitás! Fiókomnak engedélye van, mindkettőt nyitottam már vele, egy hónap eltelt a legutóbbi nyitás után, ráadásul ezt a Max-ot, már nyitottam. Mi baj lehet? Hát az, hogy 2 hete nem tudok a nyomorult - Fiók és készülék hozzáadása - pontont túl jutni! Kétszer megcsináltam, nem én vagyok gyépés... Kínomban mindenfélével próbálkoztam már, új fiókkal is... Kici kínai Miui fórumon bacik válaszolni, problémát megoldani. Valószínűleg a megváltozott IMEI, meg a többi azonosító zavarhat be az alaplapcsere miatt... De csak találgatok... Kici kínai nem kommunikál... Ötletetek, esetleg? Elnézést a hosszú hozzászólásért, de ugye megértitek, 10 év passzív részvétele tört felszínre! Köszönöm! Kellemes húsvéti ünnepeket!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés