Új hozzászólás Aktív témák

• Kofka04

tag

Nem értek valamit. Ugyebár amikor bekapcsolom a telefont és még nem írtam be a pin kódot, megjelenik az értesítések között egy Xiaomi aktiválás nevű értesítés, hogy aktiváljam a sim kártyát. Pin kódot beírom, eltűnik az értesítés, viszont ott van az akkumulátor fogyasztói között állandóan. Van, hogy 4-5%-ot is megeszik az aksimból, hiába zárogatom be, próbálom leállítani, nem áll le, nem záródik be, csak esetleg néhány percre. Ez a csekély mennyiség, amit elfogyaszt az aksimból, észrevehető akkuidőben. Azt nem értem, hogy egy ilyen jelentéktelen valami, ami még csak nem is egy app, hanem csak egy figyelmeztető üzenet a telefon indulásakor, hogy ne felejtsem el beírni a pin kódot, hogy maradhat bent alkalmazásként az akku fogyasztók között. Ha ez és a Google Play szolgáltatások összefognak, az akkuidőm 5-6 órával kevesebb, holott csak maximum 5-5%-ot ettek meg fejenként. Hallottam már arról a jelenségről, hogy a Google Play szolgáltatások "beakadhatnak". Úgy tudom, ez mindig is jelen volt az android rendszerben, bár az évek alatt csak egy telómnál fordult elő, egyetlen egyszer. Korábban íram, hogy a 8.2.3.0-ás frissítés óta jlentősen lecsökkent az akku időm, a 8.2.1.0-át visszarakva minden helyreállt. De ez csak egy ideig tartott. Visszanézve a frissítés után rossza akkuidőm screenshotjait, nem a frissítés miatt lehetett az aksi probléma, hanem a Google Play és a Xiaomi aktiválás összefogtak és a 11 órás kijelző időmből csináltak 5-öt. Mint most is. Előző töltésnél a legjobb sot-ot produkálta a teló, 11 órát, kövi töltésnél, már csak 5 és fél volt, mert ott van az aksi fogyasztók között 5-5%-al a Google Play sz. és a Xiaomi aktiválás :((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés