- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrs
csendes tag
Ha érdekel valakit 3/64-es Snapi 652-es ezüst mi max, írjon üzenetet.
-
vrs
csendes tag
Sziasztok!
Kiverték a kezemből a telefont véletlenül és behorpadt a keret a hangerő gombnál, így folyamatosan azt érzékeli hogy nyomom a hangerő fel gombot, ezért nem tudom bekapcsolni, mert a TWRP indul el mindig. Tudtok valami oldalt, ahonnan keretet lehet rendelni a telefonhoz? GSM boltban a srác azt mondta, csak a keret csere jöhet szóba, de ő nem tud hozzá.
-
vrs
csendes tag
válasz
Milestone2 #1748 üzenetére
Holnap megy is fel, ez nagyon jónak tűnik.
-
vrs
csendes tag
válasz
Milestone2 #1731 üzenetére
Kik szokták használni ezt a Resurrection Remix ROMot? Hallottam már róla többször és nagyon jónak hangzik az az üzemidő, lehet felteszem én is. Ez valamiféle "letisztított alap android?"
-
vrs
csendes tag
válasz
Milestone2 #1149 üzenetére
Semmi speciális, én úgy telepítettem a ROMot, ahogy te is írtad.
-
vrs
csendes tag
válasz
vinczetibor #928 üzenetére
A többiek már leírtak mindent, szerintem maximum a fényerőbe lehet belekötn, én napsütésben kicsit gyengének érzem. Ezen kívül teljesen jó telefon.
-
vrs
csendes tag
válasz
FreedomHUN #753 üzenetére
Valami vélemény esetleg a ROM-ról? Ha jó, akkor szerintem nem várok tovább az official-re, felpakolom én is a xiaomi.eu-ról.
-
vrs
csendes tag
Elvileg holnap (23.-án) jön a MIUI 8 Global Stable ROM (csak a 32GB-os verziókhoz). en.miui.com-on olvastam.
-
vrs
csendes tag
Jöhetne már a Global ROM a 64/128-as verziókhoz is, mert a kínai értesítésektől már falnak megyek
-
vrs
csendes tag
válasz
FreedomHUN #609 üzenetére
Akkor ezt az egy hónapot megpróbálom kihúzni a china stable rommal
-
vrs
csendes tag
Valaki tud valamit arról mikor lesz a pro verzióhoz global ROM? Olvastam hogy valszeg akkor ha Indiában is kapható lesz a pro verzió, de dátumot sehol nem találtam.
-
vrs
csendes tag
válasz
Milestone2 #585 üzenetére
MIUI 7.4 Stable, Maga a telefon angol nyelvű, de akármilyen applikációra rámegyek, kínai minden. De szerintem csak én vagyok szerencsétlen, eddig még csak szolgáltatótól vettem telefont. Ha egy google playt rá tudnék varázsolni, szerintem onnan már menne a dolog.
-
vrs
csendes tag
Sziasztok! Ma megjött az én telefonom is kínából, bontatlanul 3/64-es verzió. Angol a menü nyelv, de az összes applikáció amit megnyitok kínai, de 64-es verzióhoz nem találtam az en.miui.com-on Global Developert. Most vagy megtanulok kínaiul, vagy valamilyen mókolt romot fel felraknom?
-
vrs
csendes tag
Az original flip tokról vélemény valakinek?
-
vrs
csendes tag
Megrendeltem a 3/64es silver modellt a spemallról. Valakinek információ arról hogy általában mennyi idő szokott lenni a kiszállítás?
-
vrs
csendes tag
válasz
FreedomHUN #327 üzenetére
Szia!
Én most rendelek a spemall-tól 3/64-es 81.000Ft. Beszéltem velük hogy lehetséges-e gyári rommal rendelni, azt mondták nem probléma (bár nem tudom neked ez számít-e).
-
vrs
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! A magyar nyelv hiánya nem probléma, nekem a lényeg hogy frissüljön a ROM és ne legyenek reklámok stb. Nem értek a ROMoláshoz egyáltalán, ezért szeretnék egy hivatalos verziót, amihez nem kell hozzányúlnom.
-
vrs
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy ilyen készüléket, de eddig minden alkalommal szolgáltatótól vásároltam, ezért nem nagyon értek a rootoláshoz. Az lenne a kérdésem hogy honnan lenne érdemes megrendelni ahhoz, hogy magától frissülő ROM legyen a telefonon? Ha így nem lesz magyar nyelv, megbarátkozom az angollal. Átolvastam az eddigi hozzászólásokat, de még mindig nem tiszta teljesen a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest