- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
idézném magam:
"nem a pontos kivitelezés, hogy milyen fordulat, előtolás, kenés, stb, a kérdés.
hanem hogy egyáltalán elvileg lehetséges-e?"tehát én ezeket azért mind vágom.
mostanában "kentem" én már eleget alut, így viszonylag ismerem. (mármint kentem el...)itt a kérdés inkább az volt, hogy maga a gép elvileg alkalmas-e rá.
párhuzam, mélységtartás, aluhoz kellő fordulat egyáltalán állítható-e ezeknél, a kisebb fordulaton nincs-e nyomaték probléma, kvázi kis előtolásnál is nem fullad-e, ég-e le.
tehát a kérdés nem az alu marásának a technikája volt, hanem hogy a fára készült felősmarók elvileg jók lehetnek-e.****
alapvető problémám, hogy kb. 50mm hosszú furatot vagyok képes kialakítani az állványba fogott fúrómmal.
hosszabb szárral, 1-2 átfogással még talán 70-et, de a vége már elmászik.viszont ha felsőmaróval, a lapusrúd széléhez viszonyított távtartással, akármiylen hosszan tudok félköríves profilt bemarni, akkor a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok.
végtelen nagy és hosszú hőcserélő szendicseket, (ahol belül, hosszan futnának a csövek), erre épülő hőfalkat tudnék faragni, viszonylag olcsón.
pl. hasonló felépítésűeket...****
ugyan már 1-2-en mondták, hogy jó lehet, de mivel szereted a fát, gondolom felsőmarsz is néha, így talán jobban meg tudod ítélni a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest