- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Szokenesz #1218 üzenetére
Mikor a target SNR margint állítod, minden esetben megvolt a mentés-újraindítás kombó?
Eddig egy esetben találkoztunk a jelenséggel, én magamban SNR lock-nak neveztem el.
A lényeg az, hogy egy bizonyos sávszélességre álítják át a profilodat, hogy azzal sehogy ne tudj nagyobb sebességet elérni annál, mint amivel még megvan az előirányzott minimális SNR margin, ami az esetedben jól láthatóan 6dB.Ami az érdekesség, hogy a target SRN margin csökkentésével a tényleges margin is csökken, miközben a vonali sebesség nem változik. Namost ez "lehetetlen", hiszen ha a maixmálisan átvihető bitek száma adott, akkor én állíthatom bármilyen alacsonyra a target SNR margin-t, a sebesség felső korlátánál több hasznos bitet nem tudok kivenni a rendszerből, így a mért SNR marginnak is meg kellene állnia. Holott ezzel szemben csökken.
Kérlek 10%-os, 60%-os és 100%-os target SNR marginnal is csinálj egy-egy képet, hogy igazolni tudjam a helyzetedet.
PS: ez egy újabb mellényúlása a Telekomnak az SRA bevezetése helyett...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest