Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Szokenesz
üzenetére
Mikor a target SNR margint állítod, minden esetben megvolt a mentés-újraindítás kombó?
Eddig egy esetben találkoztunk a jelenséggel, én magamban SNR lock-nak neveztem el.
A lényeg az, hogy egy bizonyos sávszélességre álítják át a profilodat, hogy azzal sehogy ne tudj nagyobb sebességet elérni annál, mint amivel még megvan az előirányzott minimális SNR margin, ami az esetedben jól láthatóan 6dB.Ami az érdekesség, hogy a target SRN margin csökkentésével a tényleges margin is csökken, miközben a vonali sebesség nem változik. Namost ez "lehetetlen", hiszen ha a maixmálisan átvihető bitek száma adott, akkor én állíthatom bármilyen alacsonyra a target SNR margin-t, a sebesség felső korlátánál több hasznos bitet nem tudok kivenni a rendszerből, így a mért SNR marginnak is meg kellene állnia. Holott ezzel szemben csökken.
Kérlek 10%-os, 60%-os és 100%-os target SNR marginnal is csinálj egy-egy képet, hogy igazolni tudjam a helyzetedet.
PS: ez egy újabb mellényúlása a Telekomnak az SRA bevezetése helyett...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest