Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madrac

senior tag

válasz Mr.Rain #2179 üzenetére

Tudom, hogy nagyon nagy dilemma ez, hisz nem kevés pénzről van szó, és az ember nagyon nem szeretne pórul járni. Én is nagyon nehezen döntöttem-e mellett, csak amikor olvasgattam a tapasztalatokat, akkor azt láttam, hogy minden hozzászólásban mindenki odáig volt meg vissza mind a telefonnal, mind a minideal bolttal kapcsolatban, ezért mertem belevágni én is. Talán valamikor beírom a tapasztalataimat az Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikjába is.
    Viszont nekem eddig nem okostelefonom volt, szóval sokkal nagyobb szükségét éreztem már a váltásnak. Néztem minden márkát amit itthon lehet kani, de az 50-90.000 ft-os kategóriában csak sokkal kisebb kijelzőjű telefont lehet kapni (bár annó úgy gondoltam elég lenne egy 4 inch-es is) max. 2 magos procival. Valamelyik Lg-t is néztem azt hiszem, de valami tök blőd hiányossága volt annak is, ezért letettem arról is, pedig ez a kamerás nyelvi fordító programjuk nagyon bejött. A Sony-k tetszettek még nagyon a gyönyörű kijelzőjük és az összeszerelés, dizájn, anyaghasználat miatt, de ár/érték arányban nagyon rosszak. Noha a Sonyericsson Live with walkman telójukkal már 1x nagyon átcsesztek, és nagyon rossz híre van a Cordon nevű cégnek akik a garanciális javítását végzik a márkának. Nem véletlenül..
    Tesómnak is Defy-je van, ráadásul stock rommal, de nem szokott panaszkodni. Talán az a legnagyobb hiányossága, hogy lassúcska.

Új hozzászólás Aktív témák