Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Impair1980 #5150 üzenetére
Megerősítem! Nekem is engedte újra hozzáadni
Mától kerülöm a Gyári visszaállítást
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
spanglee001
addikt
nem lehet valahogy megkerülni ez a ROM os dolgot? fake gps vpn vagy valami hasonlóval esetleg?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
válasz spanglee001 #5152 üzenetére
sajnos nem, mert az óra szoftverének a régiókódja alapján engedi a szolgáltatást.
Itt leírtam még 2019-ben, hogyan kell megcsinálni. [link]Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
spanglee001
addikt
válasz st3v3np3t3r #5153 üzenetére
az esim működik ugyanúgy minden mellette?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Impair1980
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #5151 üzenetére
Lehetséges, hogy csak azoknak engedi újra regisztrálni, akinek már korábban is működött. CURVE fórumban próbálkoznak páran GPAY-el, de nem megy nekik.
-
szilasz007
aktív tag
válasz Impair1980 #5150 üzenetére
Wohoo!
Igen. En postomra kell keresni -> [link], magyarul lepesek itt: [link]
Viszont kosz, hogy kiprobaltad. En is kiprobaltam, de a regebbit akartam importalni. Ott connection hibaval eldobta. Ujra hozzaadva a kartyat benyalta itt is
Remelem marad is, no meg hogy nem jon ismet olyan frissites, ami miatt dobja az ora a tokent....[ Szerkesztve ]
-
Impair1980
aktív tag
válasz szilasz007 #5156 üzenetére
Nekem importálással működött egyszerre, minden hiba nélkül. Egy kamu irányítószámot kellett megadom és kaptam az SMS-t!
Én is remélem, hogy működni fog sokáig. Lehetséges, hogy a kialakult vírushelyzet miatt enyhítettek a korlátozásokon és engedik a nem UK-s ügyfeleknek is használni! -
Jakesz
addikt
G-Keyboard Pro-t használ valaki magyar diktáláshoz? Stabil az app, és nem meríti nagyon az órát?
-
szokelaszlo
tag
válasz Impair1980 #5155 üzenetére
Nekem korábban nem volt aktiválva és friss a kártyám.
-
Impair1980
aktív tag
válasz szokelaszlo #5159 üzenetére
És most működik? Kipróbáltad?
-
szokelaszlo
tag
válasz Impair1980 #5160 üzenetére
Persze már három helyen fizettem vele!
És a kártyát a Google Pay- be tudtam regisztrálni.
És így telefonon is megy az érintéses fizetés.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Nos, kicsit foglalkoztam ma én is az órával. Anno átraktam a régiós módszerrel én is BTU ra, ment is szépen az Spay amíg egyszer simán törölte magát a kártya...
Utána visszaraktam a TMH régióra azzal ment egész a mai napig, közben volt egy óra frissítés is.
Ma kezdtem egy romolással, netodin segítségével visszamentem a R805FXXU1ESD8 romra, régió váltás BTU ra, meg is jött a samsung pay, curve kártyát simán megette, mentés vissza, ezáltal megy az e-sim rész is.
Viszont frissítés nincs. Itt megállt az óra, mivel az adott romról nincs BTU frissítés, tehát kezdtem elölről.
Utána olvasva a R805FXXU1ESE2 rom kell nekünk, ezt tettem rá, a régió ugye már BTU volt, amint felment már jelzett is, hogy az óra szoftver frissül, meg is jött a legfrissebb R805FXXU1FSL3, ez már ugye a tizen 4.0.0.7, samsung pay van, megette a curve kártyát, az óra fog frissülni továbbra is, mentésből visszaállítás után megy az előtte hozzáadott e-sim is, szóval most tökéletes az óra.
Ha esetleg valaki kéri, majd összeszedem mit, hogy kell, de csak holnap, mára elég volt.[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Mindenkinek össze vissza mér az emelet vagy magasság számláló?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Airzsolti
kezdő
Nekem továbbra is elutasítja. A Curve kártya száma alapján UK régiós. De gondolom a Curve-ben a magyar cím van regisztrálva, a telefont meg BTU régióra állítottam, ezért ott csak UK címet tudok megadni. Az lehet baj, hogy ezek a címek nem egyeznek, vagy ez azoknál is +gy van, akiknek működik?
-
PedroPascal
senior tag
válasz Tybike81 #5165 üzenetére
Már 5 hónapja igen. De még működik mert régebben 3x cserélték mivel akkor meg is halt emiatt. Szarul mér de nem akar meg dögleni most...
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Tybike81
őstag
válasz PedroPascal #5169 üzenetére
Akkor emiatt felesleges szervizbe küldeni? Más minden tökéletes.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
sbalu1
senior tag
Valami rendszeresen lassanként eszi a tárhelyemet.Nem régen még volt több mint 200 Mb a 4Gb-ból, mára 0 lett.Nem tudtam rájönni, hogy ez mitől van, nem nagyon telepítettem, frissítettem semmit mostanában, sőt inkább töröltem programokat. Muszáj lesz gyári visszaállítást csinálnom?Van valakinek valami ötlete?
-
goop
őstag
Ahogy ígértem, az óra romolása: mindenki döntse el, nekiáll e, elvileg lehet téglázni az órát, szóval okosan!
Ami kelleni fog innen letölthető.
Töltsük fel az órát teljesen, biztos ami biztos, csináljunk mentést, különben nem fog menni az e-sim rész, majd ha ez megvan kezdődjön a romolás, kelleni fog egy eszköz ami tud wifi jelet fogni, nekem ez egy laptop volt, valószínüleg jó egy router is, ha tud csatlakozni vezeték nélküli hálózatra, én most a laptopos részt mondom.
Bekapcsolt állapotban nyomjuk hosszan az alsó gombot, majd ha megjelenik a rebooting felirat nyomjuk gyorsan 3-4x szintén az alsó gombot, ekkor bejön a boot menü ahol az alsó gombbal válasszuk a wireless download módot, csak hagyjuk ott a kijelölést, 20 sec múlva elindul a wifi mód. Elkezd dolgozni, elöször wps módot adott, majd utána elindul az ap mód türelmesen meg kell várni, ha kész akkor elkezdi szórni a SM-R805F wifi jelet amihez csatlakozunk a laptoppal, ha megvan indulhat a wifi net odin, értelemszerűen kiválasztjuk a zip fájlból már kibontott bl ap cp csc kezdetű fájlokat, nem állítgatunk semmit, majd start, kb 15-20 percig dolgozik a végén újraindul az óra. Ha ez megvan jöhet a régió váltás, mivel itt már előttem jól leírták nem megyek bele. Ha ez kész az óra ismét reseteli magát, megjön a samsung pay, frissül az óra is, a spay, szóval darabig ellesz az óra. Ha kész minden mehet vissza a mentés, és onnan üzemel az e-sim része is.
Jó munkát![ Szerkesztve ]
-
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap beszereztem egy használt 46 mm-es órát fém szíjjal Szuper készülék. 🤘
Egy kérdés lenne: a biztonság menüpontban a záráshoz megadtam egy pin kódot. Azt hol tudom megváltoztatni? -
válasz spanglee001 #5154 üzenetére
erre nem tudok választ, nekem nem esimes verziós órám van
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
mati12
senior tag
De jó,hogy nem csak hitegetés volt,hogy újra működni fog a Samsung Pay. Most másodszor örülök. Jó,hogy anno nem adtam el az órát és nem vágtam félbe ollóval a Curve kárryát.
-
zolka1977
tag
Sziasztok!
Belefognék a régió váltásba, de itt elakadtam :
4. shellt nyitni command prompt-ba: futtatásba beírni cmd és enter
5. elnavigálni az "Alma" könyvtárba: cd Alma\data\tools <- az SDB.exe a data\tools alkönyvtárba leszHa valaki egyszerűbben leírná azt megköszönném..
-
zolka1977
tag
Megoldódott
-
niklebi
senior tag
Nem indul el az órán a régió kiválasztó. Hiába írja ki, hogy successfully launched az órán nem történik semmi. Lehetséges, hogy a 4.07 rom már nem engedi.
-
Airzsolti
kezdő
válasz szokelaszlo #5183 üzenetére
Nekem sehogy se megy. A telefon régió kódja befolyásolhatja? Mert az magyar.
-
sbalu1
senior tag
Csináltam gyári visszaállítást, nagyjából visszaállt minden automatikusan a biztonsági mentésem alapján, az a pár dolog ami nem, azt pedig manuálisan megoldottam.A 0 Mb tárhelyből rögtön lett 1Gb.Egyedüli problémám, hogy a névjegyzéket nem veszi át az óra a telóról, csak 1 pár névjegyet.Lenne valakinek ötlete rá?
-
sbalu1
senior tag
Újabb probléma, hogy a Galaxy Store szerint nincs elég szabad tárhely az órámon, ha telepíteni akarok onnan valamit, miközben 1Gb szabad hely van rajta.
-
niklebi
senior tag
Én is erre gondoltam. Megpróbálom a leírásod alapján megcsinálni. Mivel még soha nem használtam Netodint, ezért már néztem egy-két videót a youtube-on. Mondjuk a videókon nem vártak amíg csatlakozott, hanem ahogy láttam nyomkodták a bekapcsoló gombot. Amit feltettél már letöltöttem. Azt nem tudom, hogy az órán előre be kell állítani a wifit, ki kell kapcsolni a BT-ot és úgy indítani a telepítést?
Airzsolti: Galaxy Watch -
bigdady
nagyúr
Hali
Oran mit kell beállítani hogy számolja a km-eket sport közben? GPS be van kapcsolva... se km se térkép
Vagy telefon kell hozza? Mondjuk úgy se megy[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz bigdady #5197 üzenetére
Nézd meg ez be van-e állítve.
Nekem térképet csak Bluetooth kapcsolattal rögzít.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest