Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
A telefonnal szerintem mindenkinek megy a fizetés, azt könnyen lehet használni a Simple alkalmazással. Kár, hogy a Revolut kártyát nem lehet Samsung Paybe regisztrálni, könnyebb lenne sokunk dolga!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Ubul86
őstag
és ezt hol? mert én nem találom :| futás közben jól jönne
1 hónapja megvan, nekem nincs bajom az órával, a magasságmérő mondjuk nekem mindig minuszban van
De emeletet jól mért eddig, lépcsőzök sokatKicsit vastag, de megszokható, ugyanúgy az is, hogy azért megkell adni hol legyen a kezen, nem úgy mint egy átlagos karóra. Szóval szerintem jól döntöttem hogy nem a Huawei GT 2-t vettem
mondjuk most kalibráltam, -60ról 69 méter lett...családi ház, alföld nem tudom hogy ez mennyire jó érték, nem érzem magam ennyire magasan
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
sokkal tobb ertelme lenne torvenyben kotelezni a gyartokat a javitasi statisztikak nyilvanossa tetelere,mint ez az egesz gdpr baszakodas.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Dokker2
tag
Jaja igazad van. Meg ha logikusan gondolkodunk miert fejlodne visszafele a gyarto. Miert tenne silanyabb minoseget az oraikba mikor fejlodik a vilag folyamatosan. Mar ha ezt veszem alapul sem hinnem el a 3-as szeria profibbsagat. Az teny hogy szamomra szebb kulsoleg. De ez mar relativ dolog :)
-
őstag
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kenwood
veterán
Akkor majd szepen visszaallitom. Nekem nem birja a szemem a fekete alapon feher dolgokat.
Itt meg elmegy,mert keves az adat,de egy szoveges honlapnal nekem 3 mondat utan elkezdenek osszefolyni a sorok.Mondjuk ez lehet,h egyedi defekt, mert a legextremebb nyavajara is sokezer sorstarsat talalni,de ezt akarkinek meseltem eddig,senki nem mondta, hogy nala is igy van
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung galaxy watch5 okos óra
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest