Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggabi76
tag
válasz komoramazsi #5751 üzenetére
Köszi. Én is a szerviz mellett döntöttem.
-
kmarci25
veterán
Gondolkodom egy ilyen órán. Pár oldalt visszaolvasva azt látom, hogy elég sokat kell szervizeltetni. Tudom, hogy nem egyértelműen megválaszolható a kérdés, de szerintetek érdemes még egy ilyenbe beruházni? Vagy érdemesebb megvárni az újat? Csak az meg gondolom árban egy nagyobb ugrás lesz... Szóval mit gondoltok?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kisdobos0111
aktív tag
Az enyém 18 hónapos és még soha semmi baja nem volt!
-
Diokhan
addikt
válasz kisdobos0111 #5758 üzenetére
Nekem sincs semmi baja eddig, kopp-kopp
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
sbalu1
senior tag
A lassú tárhely fogyáson kívül nálam sincs gond, nagyon szeretem ezt az órát.A lünettás navigálás pedig egyedül állóan jó.Nem tudom, hogy az újabb tipusoknál megtartják-e, de én főleg e miatt vettem ezt az órát.
-
kmarci25
veterán
Lehet, hogy csak ez a hsz akadt be, de ha Joker mondja nem merem nem elhinni. És mi a véleményetek a várakozásról? Érdemes várni az újra? Vagy nem hoz(hat) annyi újdonságot? Vagy az Active 2? De az meg pont a sportossága miatt nem tetszik...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Ubul86
őstag
-
bajnokpityu
félisten
ez nekem is döntő lesz. igazából tökre szurkoltam, h jöjjön ki az új, mire beviszem gariztatni.
buta terv, de hátha cserélik, és akkor az aprón újként adhatom el 2 év samu garival,én meg mennék a frissebb tipusra.
de lünetta nélkül netto szopás. aqnyának active-ja van, ami amúűgy tök szép nőies óra, de állandóan önállósitja magát a virtuális lünetta, az oldalsó "érintő" gomb is beszart már. fél éves...eladó topping dac
-
Grande Ale
őstag
Az én órám is tökéletes, majd két éves. Nagyon szeretem.
-
Diokhan
addikt
válasz bajnokpityu #5763 üzenetére
Amikor én mondtam, hogy az active2 nőies óra, senki nem hitt nekem
egyébként azon nincs oldalt érintő gomb, mindkettő fizikai gomb.
viszont a fizikai lünetta tényleg jobb.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Tybike81
őstag
Szerviznek elég az Áfás számla és sorozatszámból tudja, hogy magyar az óra vagy kell a samsung garanciajegy is?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz ferenck #5769 üzenetére
BestMark-ról vettem 2018-ban, ők annak hirdették 2 év hivatalos garnciásnak. Az óra dobozán XEH-nak feltüntetve. Amúgy emelet számláló hibával küldöm vissza, javítják vagy cserélik? Tmx szerviz futárt rendeltem, mibe kell csomagolni, és mennyi idő lesz kb mire vissza kapom?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
A 42 mm-es verzióhoz hol tudok gyorsan és viszonlyag kedvezo aron uvegfoliat venni?
-
Diokhan
addikt
-
spm
tag
Sziasztok!
Feleségemnek egy Active 2 órája van nekem pedig egy Watch 42mm. Mindkettőnknél bekapcsolt GPS-szel a sportpályán lemértünk egy kört, és nála 0.36km lett a vége, nálam 0.40km és az enyém volt a helyes érték. Mi lehet az órájával a probléma? Van valami tippetek?
-
doongoo
addikt
Nálam most döglött be a barométer szenzor. Feltűnt, hogy nem számolja az emeleteket ill. a magaságkijelzés is befagyott egy értéken. A tesztmenüben is failt ír. Javításigény leadva (*mag-ról vettem 2018. októberben)
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
A watch 42mm-es fólia jó a gear sportra?
-
Bossi
őstag
sziasztok!
Tudom, hogy az a sima watch (és nem az active) fórum, de watch vagy active 2 LTE amit érdemes venni, ha az EKG ami még egyébként sem működik nem fontos...?
köszi
-
doongoo
addikt
válasz bajnokpityu #5778 üzenetére
*mag-on, mert onnan vettem anno
-
Diokhan
addikt
Én úgy gondolom. hogy ez ízlés kérdése, hogy neked melyik tetszik jobban, hiszen maga a készülékek specifikációja szinte koppra ugyanaz. Nincs sem jobb kijelző, sem gyorsabb processzor sem, sem annyival másabb akku, sem pedig több ram egyikben sem. Ugyebár azt írod, hogy az ekg nem fontos, így tényleg csak a kinézet dönt. Szerintem.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki infót adni, hogy napjainkban mennyire kompatibilis ez az óra iphone-nal? Évek óta Apple Watch-om van, de szeretnék egy óra kinézetű okosórát és szerintem ez a legjobban sikerült (meg majd a Watch3). Tudom, hogy régen merítette az akksit és nagyon sok minden nem jött át iphone-ról az órára, változott ez a szoftverfrissítésekkel? -
Dokker2
tag
válasz concrete86 #5787 üzenetére
En a helyedben nem eroltetnem a dolgot. Foleg nem iphone-al. Teljes funkcionalitast nem fogsz kapni tole.... lesznek dolgok amelyek nem fognak mukodni...... En most valtottam Xiaomi telefonrol Samsungra pont 1 hete. Es mar most latszik a kulonbseg. Pedig android mindketto. Megis.....
-
Csaba8472
tag
válasz concrete86 #5787 üzenetére
Nálam notification-ök átjöttek, samsung health-et lehet használni, illetve az összes ingyenes standalone app működik. Attól függ, hogy mire szeretnéd használni.
Egyébként, van a galaxy store-ban pár appom és a statisztikákban azt látom, hogy meglepően sok iphone user van.
-
tiszmóka
csendes tag
Sziasztok, az én galaxy watch-om jövő hónapban lesz 1 éves. Sajnos mostanra teljesen megbízhatatlanná vált: kilép az aktuális edzésből, tegnap futás közben teljesen "meghalt", sem érintésre, sem gombnyomásra, sem a lünetta forgatására nem ébredt fel. Majd hosszú percek múlva úgy gondolta, mégiscsak feltámad, viszont nem folytatta az edzésprogramot. És az aksija sem bír ki 3 teljes napot ( úgy, hogy full feltöltéssel használom egyik nap 1,5 órát, másnap rajtam sincs, harmadik napon már 35%-kal töltőre kell raknom mielőtt kimegyek futni). 2 év garival vettem. Ma viszem szervizbe. Szerintetek szervizelik vagy van esélyem a cserére?
-
TiMoN
senior tag
Sziasztok! Mostani meghülyült időjárás közben nektek nem ugrál a magasság mérés? Hiába mostam meg az órát akkor is ide oda ugrál a légnyomás és vele a magasság is. Zavaró, főleg, hogy folyamat lépcsőzést irt. Ma 78 emeletet mentem elvileg. Most 58m tengerszint feletti magasságon vagyok amit általában jól mutatott, de ugrál van hogy 300m felett vagyok.
Lehet kezd tönkre menni? Mosni csak tiszta vízbe mosom, mert néha kell de nem használok semmi vegyszert hozzá.-TiMoN-
-
orionr72
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? A Here WeGo programot, hogy tudom működésre bírni, úgy hogy telefon nélkül is működjön? GPS bekapcsolva, magyar térkép letöltve és mindig kiírja, hogy nincs helyadat. -
hengertamas
csendes tag
szia
van egy galaxy watch órám és szeretném átírni a régiót. probáltam az sdb megoldást de minden sokerült parancsorban viszont nem jelent meg regió választás az óran (gondolom az újabb sw mar nem támogatja) tudnál adni esetleg egy normális leírást a netodinos verzióról. melyik romot szedjem le honnét és mit hogyan... köszönöm a segítséged előre is.
-
senior tag
válasz orionr72 #5796 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, kikapcsoltam a BT-t nehogy azon keresztül kapcsolódjon. Elindítottam, Magyar térképet letöltöttem wifin, órán engedélyeztem a hely adatokat (gps+wifi) és tökéletesen megtalálta hol vagyok (pedig panelben, beltérben vagyok), indítottam egy célállomás keresést és kiszámolta az útvonalat és elindult rendben a navigáció. Nézd meg, hogy minden szükséges engedély megvan-e.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest