Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Safi1988
csendes tag
Üdv!
Spotifyjal kapcsolatban lenne egy érdekes észrevételem. Telepítettemaz órára az alkalmazást, előfizetőként letöltöttem rá a zenéket, hogy tudjam offline is hallgatni azokat.
Nos, az a helyzet, hogy teljesen érthetetlen dolgokat tud produkálni. Online módban nincs vele semmi gond, teszi a dolgát. Mihelyst átkapcsolom offline módba, és belemegyek egy mappába, kiírja, hogy nem található zene. Majd a másik mappában meg vannak zenék, a harmadikban ismét semmi. Teljesen ad hoc módon változik. Aztán átváltok online módba, ismét rendeződik, az összes zene megtalálható. Visszaváltok ismét offline módba, majd az előzőektől eltérően amiben idáig nem volt semmi zene, most hirtelen ott vannak zenék, és a másik mappában írja ki, hogy nem található semmi.Én csinálok valamit rosszul, vagy tapasztalt más is ilyen anomáliát?
-
mati12
senior tag
válasz
headhunter86 #4842 üzenetére
Az álomalvás az amikor J.Lo-val álmodsz és nedves gatyával ébredsz...
-
doongoo
addikt
válasz
headhunter86 #4842 üzenetére
felületes alvás és álomalvás kb. marha nehezen megkülönböztethető az óra szemszögéből. Mindkettőben többet mozogsz, mint a mély alvásban és a pulzusod is magasabb
-
Gero66
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, S3 frontiert szereztem,és én nem akarom az órát használni telefonálásra. Hogyan tudom kikapcsolni ezt a funkciót úgy hogy a többi értesítés működjön.
Köszönöm! -
kenwood
veterán
Nektek mennyi szokott a feluletes alvas aranya lenni atlagosan ? 70% koruli ertek jonak, vagy szarnak szamit ?
-
IOX
tag
Sziasztok! Tétlenség jelzést honnan lehet előhozni?
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Azt meg lehet oldani az órával, ha képet küldenek a facebook messenger-rel akkor lássam az órán? Az üzenetek tartalmát (szöveget) megjeleníti, de jó lenne ha a kép miatt sem kellene elővenni a telefont!
Előre is köszönöm!
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Hétfőn elküldtem szervizbe az órát. Postán adtam fel.
Kaptatok valamilyen visszajelzést a beérkezésről? Lehet nyomon követni esetleg a weboldalon a javítási folyamatot ? -
Dokker2
tag
válasz
Potenza #4817 üzenetére
Van róla video: https://www.youtube.com/watch?v=lsLs2u4F0ME
Az a drága jó fogselyem bevállt -
IOX
tag
Valahol be lehet állítani, hogy egy bizonyos pulzus elérésekor jelezzen/rezegjen?
-
Potenza
csendes tag
Sziasztok
Valaki próbált már eltávolítani lünetta védőt? Mert nem tettem még rá de youtubon se találtam videót róla csak felhelyezésről. -
radar
tag
Hamarosan a curve megnyitja a kapuit Magyarországon is.
-
Chamoro
tag
válasz
Rigormortiis #4810 üzenetére
Nem. Angolul makogok hozzá
-
DonMaster
addikt
Bixby folyamatosan update ir oran mikor raanyomok update oran porog majd eltunik de semmi nem tortenik semmi ez hiba vagy mi?
-
Chamoro
tag
válasz
Rigormortiis #4803 üzenetére
És Bixbyvel tudsz hívást indítani úgy, hogy se a telódhoz se az órához nem nyúlsz hozzá. Csak mondod neki kit hívjon.
-
atee
őstag
válasz
Ez így igaz. Mondjuk én rögtön első nap vettem észre. 20 perce volt rajtam és vezetés közben hívtak. Egészen jól használható ha nincs kihangosító vagy headset éppen.
-
válasz
Jó tudni! Magamtól én sem gondoltam volna erre.
MaCS
-
Rigormortiis
veterán
Teljesen véletlenül felfedeztem, hogy mennyire hasznos funkció az óráról való telefonálás vezetés közben.
Ha nem a saját kocsimat vezetem, akkor kihangosítás hiányában mindig probléma volt az, hogy nem szoktam felvenni a hívásokat mert nagyon nem szeretek vezetés közben telefont tartani a kezemben, viszont szinte véletlenül kiderült, hogy teljesen jól hallanak a kocsiból is a menetzaj ellenére úgy, hogy a kezem a kormányon van, és az óra is elég hangos, hogy halljam, amit a másik fél mond.
Teljesen élhető megoldás ez annak, akinek nincs kihangosítója...
-
mati12
senior tag
Talán van egy kis remény mégsem kell ollóval félbe vágni a Curve kártyát.
[link] -
zhorvath
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #4800 üzenetére
Igen és igen (Mix3).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest