Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eliterob
tag
Üdv! Garancia nélkül a 42mm ér vajon 30e? Mennyire gyakori hogy meghibasodik? Illetve mit kéne tesztelnem rajta? Nem akarok lukra futni
-
eliterob
tag
Ki milyen extra programokat telepített fel? Alapvetően elégedett vagyok azzal amit gyárilag tud de hátha olvasok itt olyat ami nekem is kell és eddig nem tudtam. Nézegettem sokat de a felére rá se jöttem mit akar. Szóval jöhetnek a tippek
-
eliterob
tag
válasz Diokhan #5679 üzenetére
Semmi baja nincs. Elofizetesbe hozta ki mind a kettőt de nem vált be. 40re tartotta én meg alkudtam belőle. Kellett a pénz neki így ideadta. A papírjait sajnos nem találta így gari nincs rá de ennyi pénzért vállaltam a kockázatot. Nekem megerte nem akartam drágán venni azt se tudtam bevalik e. Egyelőre nincs panasz igaz csak munkába hordom otthonra nem kell.
-
eliterob
tag
válasz Diokhan #5687 üzenetére
Egyenlőre tetszik bár az active 2 jobban bejön viszont mivel nincs rajta tekerő lunetta így munkába kesztyűben nem tudom / tudnám kezelni. Jórészt arra szántam hogy lássam az üzeneteket így nem kell kesztyűt levenni telefont elovenni hogy lássam ki mit akart. "hobbygyuros" vagyok időnként szoktam az edzéshez használni. A healt elég kevés edzést ismer és nem jöttem rá hol tudok súlyt vagy szériát állítani. Fizetős progit meg nem akarok csak azért venni még. Osszesegben elvagyok megérte az árát de újonnan nem ér annyit nekem. Idővel lehet hogy cserélek majd másik szijat vagy ha idén kijön az újabb akkor lehet olcsón veszek egyet. Sajnálom az lte funkciót hogy a telenor nem támogatja illetve a pay fizetés hiánya ami fáj. Tudom curve vagy milyen kártyával mokolhato de annyit nem ér egyenlőre. Sikerült mindenre választ kapni?
-
eliterob
tag
Hol tudom kikapcsolni az automatikus edzésészlelest? Targoncazas közbe időnként azt hiszi épp biciglizek 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest