Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz szpeti40 #5899 üzenetére
Én is csalódtam benne, a tech2.hu youtube csatornáján néztem a tesztet, ahol 4 napot mondtak az akku-ra, hát ahhoz képest, minden nap tölteni kell, mert nem indulok neki a másnapnak 50%-os feltöltéssel.. Nagyon messze van a 4 naptól..
Nekem a 42mm van, megbántam hogy nem a 46mm vettem meg... -
Norbi.
őstag
Akkor nem tudom, lehet én csinálok valamit "rosszul" de péntek reggel 8kor vettem fel és tegnap este 11kor raktam rá a tölte. Éjjelente is a karomon volt, végig. Igaz 46os van nekem és 4 hónapos.
Tavasszal volt 42-esem, emlékeim szerint az 2 napot bírt.
Fényerő talán 8ason, mindig aktiv kijelző kikapcsolva, de azért értesítésekre válaszolgatok róla, pulzus is megy állandóan -
addikt
Nekem is 42mm-es van, 2 nap, 2 éjszakát bír kb, pulzust nem mérek vele, csak az automata edzésfigyelés ami nálam fontosabb, ha kerózok mérje.
IOX: Ez melyik Seiko?
[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Shader
aktív tag
Üdv!
A legutóbbi wearable frissítés óta(?) brutál merül nekem is az akku. 10-12 órát bír 20-22 helyett...
Másfél éves az óra (LTE), elképzelhető, hogy az Li akku egyszerűen elhasználódott? Vagy tényleg a wearable fos? Érdekes, hogy BT kapcsolatra váltva, erősen javul az akkuidő.
Szóval passz...[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok! Az mennyire normális hogy telefonbeszélgetésnél teljesen közel kell tennem a számhoz az órát 5-10 centire? Ha távolabb teszem vagy akár vezetés közben használnám a kormány fogásával nagyon halkan hallani az hívott fél elmondása alapján. Lehet állítani a mikrofon hangerejét valahol?
-
attila770
csendes tag
Sziasztok! Írjatok légyszives ,hogy használható e az óra Huawei P30 pro telefonnal Android 10 alatt?!
A szétkapcsolgatás megoldódott?
Nagyon köszönöm! -
őstag
válasz szpeti40 #5903 üzenetére
Érdekes a 2 nap két éjszaka, nekem a feltöltés után eleve 1 nap 22 órát ír ki, és tudjuk hogy a folyamatos BT kapcsolat, folyamatos pulzus mérés sokat ront, de akármit csinálok, nap végére nem marad 50% felett, így nem megyek neki a másik napnak, főleg hogy még van előtte egy éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
Dokker2
tag
Minden offon van. Csak hivasra es ertesitesre van hasznalva. Nem sportolok vele. Es csak tekerore kapcsol be a kijelzo. Ejszakara pedig repulo uzemmod. Rege tobbet birt. Ma mar "csak ennyit" bir.... 46os verzio... A becsult hatralevo ido nem mer rendesen.... az akkumulator hasznalat a normalis
[ Szerkesztve ]
-
Dokker2
tag
válasz szpeti40 #5918 üzenetére
Majdnem 2x akkora az akksi a nagyobb verzioba. A hardver pontosan ugyanaz. Egyedul a kijelzo kisebb 0.1 collal. De a felbontasa is ugyanaz.... Amikor megvettem a dobozon levo product date arrol arulkodott hogy 1 honapja gyartottak.. havernak 6 honap volt amikor megvette...... Lehet h romlik ha nincs toltve......
-
Jappán
tag
Hali!
Nagyjából 3 hónapja van meg a 46os órám és semmi baj az üzemidővel. Folyamatos bt kapcsolat, folyamatos pulzus mérés, értesítsek, van amikor lusta vagyok és a helyzet is olyan ,akkor telefonálok is róla és a 4 nap simán megvan ami nagyon pozitív. Aoddal redukálódik le 2 napra 2 éjszakára. A watch előtt egy Kingwear Kw88 órám volt.... folyamatosan dobálta a bt-t, mellé normál használat mellett nagyjából fél napot bírt, ha nem nyúltam hozzá akkor kibírt 12 órát. Ehhez képest a watch az valami csoda! Az androidos órával kapcsolatban ez a tapasztalat. Nem mondom, hogy a watch minden tekintetben tökéletes, de cserébe megbízható és azt kapja az ember amit vár. Én nem csalódtam.
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Norbi.
őstag
válasz Dokker2 #5919 üzenetére
1 hónapja gyártották, vagy 6 nem hiszem hogy befolyásolnia kéne.
Én nagyon meg vagyok az üzemidővel elégedve, iPhone és AW párosról tértem át, illetve egy rövid ideig használtam szifonnal a Galaxy Watchot. AW után nekem érezhetően jobban bírja szuflával, illetve az értesítésekre is gyorsabban válaszolok, szóval fele ennyi pénzért vettem egy számomra jobban használható órát. A fizetés az egyedüli, ami hiányzik, azt imádtam az AW-ban. -
Dokker2
tag
Akkor nem tudom mi lehet a baj hogy ennyire eltero ugyanaz az ora.... Nekem azt mondjak hogy miert baj az ha naponta kell tolteni egy orat. A telefont is naponta toltjuk. Ezt csak azert nem fogadom el mert en a telefont is 3 naponta toltom.... Es egesz nap nyomkodom mert arrol dolgozok
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
Az miért lehet hogy a watchom menüjében nincs “üzenetek” alkalmazás? Ha kapok üzenetet az megjeleníti az értesítésekben, de válaszolni vagy visszaolvasni korábbi üzenetet nem tudom mert nincs ilyen menüpont. iphone-nal használom, lehet az a gond? -
korimv6
aktív tag
Azért nem csalódtam a Samsungban. Az S3 Frontier töltőbolcsőjébe rakva, a Watch állandóan reklamál, hogy nem eredeti töltőt használok.
Amúgy megjött a garancia jegy az extreme digitáltól. Tényleg hivatalos magyar garancia van rá.Körbe zárt villám.
-
senior tag
válasz korimv6 #5926 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, én S2 töltőt használtam már minden ez utáni órával, némelyiknél nálam is kiírja ezt, de ettől függetlenül rendben feltölti őket. Ez csak marketing bullshit, hogy megvedd az újabbat, drágábbat.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Grande Ale
őstag
Próbáltam az órát tölteni s10+-al, de nem csinál semmit. Nem lehet vele, vagy én vagyok a béna?
-
addikt
válasz Grande Ale #5932 üzenetére
Én szoktam nagyon néha tölteni S10-el, megy rendben, ha benyomod a wireless powershare-t, akkor a telón a pulzus mérő világít talán kéken ha jól raktad rá az órát, meg az órán is felvillan a töltés.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Kormis
újonc
Sziasztok!
Végig olvastam ezt a fórumot is, de nem találtam konkrét válasz! Adott egy Samsung Galaxy Watch 42mmm és egy Huawei p30 Pro. Minden látszólag tökéletenesn műküdik a két készülék között. Viszont, ha megszakad a bluetooth kapcsolat nem áll vissza, amint a hatótávolságba érek. Csupán akkor, ha újból feloldom a telefon zárat. Több helyen jártam már (szolgáltató:telefon szoftver frissítés, mindkét márka ügyfélszolgáltatója) de sajnos semmi.
Elnézést, ha nem az óra problémája, de jó volna kiszűrni! -
headhunter86
senior tag
Nektek nem csinál olyaz az óra, hogy bekapcsolás után nem alszik el a kijelző, csak ha ráteszem a kezem a kijelzőre? Utána már ok, de először el kell ezt játszani vele. Régen nem volt ilyen, szerintem valami frissítés lehetett. Volt azóta reset is az órán, de jelenség megmaradt.
-
IOX
tag
Sziasztok! Az S.Health-tól kérem a tétlenség jelzését. 1 órát kivárom az eredmény miatt. Nem történik semmi. Ki tudtam valamit kapcsolni ami ezt felül írja. Mit tudom én mozi, éjszakai mód, vagy innen szerviz?
-
őstag
válasz headhunter86 #5937 üzenetére
Ha nem a karomon kapcsolom be, akkor nagyon sok idő mire elalszik a kijelző, ha a kezemen, akkor viszont egy oda vissza mozdulat a csuklómmal és elalszik.
-
niklebi
senior tag
Aki használ Samsung Pay-t, az tudott a héten fizetni vele? Nekem tegnap kétszer, ma már csak egyszer próbálkoztam és lett sikertelen.
-
francz'70
aktív tag
válasz headhunter86 #5937 üzenetére
Valószínű, hogy a frissítés lesz a probléma, nálam még az első szoft. van rajta 1.5 éve és nincs ilyen gond.
-
niklebi
senior tag
válasz francz'70 #5941 üzenetére
Több hónapja rendszeresen használtam, csak 2 napja utasítja el a vásárlást. Azért kérdeztem mert a Samsung Pay support oldalán írnak hibáról, de azt nem írják mi a hiba. Az órán visszaállítást, minden kapcsolódó alkalmazás törlését és újra telepítését írják. Na én ezt nem akarom. Holnap még teszek egy próbát és utána eldöntöm mi legyen.
-
Tybike81
őstag
Július 8-án telepítettem újra az órám, és az S10+ készülékem és ma újra HR volt mind a kettőn. Az utolsó újra telepítés óta semmi nem kerül át a Health-be ez miért lehet, és nem állít vissza semmilyen edzést és mért adatot??? Mi lehet a probléma vagy a gond?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
IOX
tag
Sziasztok! Samsung Galaxy Watch-ot melyik szervizbe érdemes küldeni? Köszönöm
-
niklebi
senior tag
Kiderült miért nem tudok fizetni a S.Pay-el. Elfogytak a tokenek! Most az a kérdés, hogy kapok újabb 10db.-ot. Az óra 99%-ban távoli elérésen van. Ebből az derül ki, hogy ilyenkor nem pótolja a felhasznált tokeneket. Ha BT kapcsolaton van akkor pótolja?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Úgy emlékszem régebbi samsung okosórák kizárólag samsung telefonokkal volt hajlandó minden funkciót használni. Ez a watchnál is így van? Illetve másik kérdésem, hogy csak az shelath alkalmazással tud kommunikálni az óra vagy vannak más alkalmazások is amivel működnek? Akár csak futó illetve más mozgásokra való alkalmazásokra is gondolok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
Sziasztok, mennyire bírja az óra a klóros(?) vizet? Palatinus fürdőbe mennék vele.
-
-
Locsi
senior tag
Adott egy sm-r805-ös, túrázás indításánál hiába van bekapcsolva a gps, az s-healt alkalmazásban a térképen nem jelenik meg semmi, mintha a gps nem kapcsolna be. Van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.