Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. 4K video készítésénél van-e időbeli korlát?
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Nemrég valaki azt írta a p10 topikban, hogy az exynos processzor nem tökéletesen kezeli a 4g-ről való visszaváltást 3 vagy 2g-re, ezért időnként elérhetetlen a telefon és ez csak akkor derül ki, amikor ő hívást akar róla indítani. Ezen a repülő ki-be segít. Szerinte ugyanez a probléma előfordult alpha-nál és s6-nál is. Mennyire gyakori hiba ez s7-nél, hányan találkoztatok vele?
-
nikkor
aktív tag
-
nikkor
aktív tag
Mobilcorner 1 év teljes körű gyártói garanciát biztosít. Más forgalmazó is ennyit ad alapból? Ez bővíthető? Tényleg nem adnak garancia levelet? És ez nem hiányosság?
Sajnos, későn született meg a döntésem, ezért lemaradtam a MM 140 ezres akciójáról. Várható még hasonló leárazás náluk, Edigitalnál, vagy más ismert forgalmazónál Karácsony előtt? -
nikkor
aktív tag
Jól látom, hogy a gyári tokok között csak átlátszó, bőr és flip van, nem átlátszó műanyag nincs?
-
nikkor
aktív tag
Akik Spigen Thin Fit tokot használnak találtak már hozzá illő üveg, vagy műanyag fóliát a kijelzőre?
-
nikkor
aktív tag
válasz _Moriarty_ #24959 üzenetére
A kijelzőre milyen fóliát tettél?
-
nikkor
aktív tag
Már egy ideje figyelem többek között az s7 és s6 árakat. Előbbinél nem igazán látok csökkenő tendenciát, pedig az s8 már kint van egy ideje. Most pl. MM 219.990, Speedshop 229.900. Mi van? Megnőtt a kereslet, vagy készlethiány van?
Tudom, hogy volt már MM 140e (arról lemaradtam), nemrég volt 160 is (azt sokallom). Azt hittem, hogy a 200 itt és Edig-ban a lista ár. Ezek szerint a listaár is nőhet?[ Szerkesztve ]
-
nikkor
aktív tag
-
nikkor
aktív tag
Úgy tudom, hogy csak fogyasztó állhat el 14 napon belül a(z internetes) vásárlástól, cég pedig ebben az esetben nem minősül fogyasztónak, csak magánszemély.
Esetleg egyéni vállalkozó, Bt. már nem.Ha csak a garanciára gondoltál, akkor örülök a pozitív válasznak, amit kaptál. Regisztráció után azért tudósíts.
[ Szerkesztve ]
-
nikkor
aktív tag
Van-e különbség kopásállóságban a különböző színváltozatok között? Mennyire kopásálló a fémhatású keret? Hosszabb használat után hagynak-e nyomot a telefon külsején a különböző keménységű tokok?
-
nikkor
aktív tag
válasz gerner1 #26497 üzenetére
Rákerestem a P10 fórumra, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. Gondoltam, hátha hallottál valamit.
Visszatérve a P9-re: a Mobilarena tesztben anno olvastam, hogy a Huawei biztosra akart menni, ezért ebbe a telefonba 3 antennát is beépített, hogy ne lehessen vételi problémája. -
nikkor
aktív tag
Ismeri valaki ezt a tokot:
Tok, Samsung SM-G930 Galaxy S7, Clear Cover, hátlap, ezüst, gyári csomagolt EF-QG930CSEGWW ?
Jól gondolom, hogy nem átlátszó? Milyen a fogása? Több védelmet ad, mint egy átlátszó szilikon tok?A Spigen Neo Hybridtől mennyivel lesz szélesebb?
[ Szerkesztve ]
-
nikkor
aktív tag
Egy korábbi hsz-ban olvastam, hogy az S7-ben a wifi gyengébb az átlagosnál.
Ti is ezt tapasztaljátok? -
nikkor
aktív tag
Megpróbáltam tájékozódni KIJELZŐ VÉDŐ FÓLIA ügyben: beírtam az S7 fórum keresőjébe a fólia szót, találtam 478 hsz-t, elolvastam mindet és a hasznosnak tűnőkhöz kapcsolódó hozzászólásokat is megkerestem és elolvastam. Leírom, mit szűrtem le az egészből, hátha más kezdőnek is hasznos lesz.
Hagyományos fóliát hatot találtam, amivel legalább egy felhasználónak volt pozitív tapasztalata.
1. Spigen Curved Crystal: ez szinte mindenkinek bevált, csak nehéz pontosan illeszteni.
2. Gyári Samsung fólia. két beszállító is van, egyik a Strong, másik a Bravo. Az számomra nem derült ki, hogy a kettő közül melyik a jobb. Viszont itt már előfordult, hogy a széleken feljött, kérdés, hogy ez mennyire múlik a felhelyezés technikáján.
3. Az Ali-ról beszerezhető Pet Hot Bending Soft Film-ről is csak jókat olvastam, de csak 2 vagy 3 beszámolót találtam, tehát kicsi az esetszám.
4. Xprotector: voltak jó tapasztalatokról beszámolók, de nem voltak részletezve. Sötét ló?
5. Talán 2 fórumtárs dícsérte a Skinomi Tech Skint.
6. Volt, akinek bevált a Belkin True Clear, de volt, akinek nem, mert nem ért a kijelző széléig.Találtam két üvegfóliát is akit legalább egy valaki dícsért, még ha nem is maradéktalanul:
1. Ultimate Shield Tempered Glass.
2. Brando Tempered Glass.
(3.) Ezt én találtam a YT-on, szerintem ígéretes: amFilm Screen Protector Tempered Glass.Még leírom, de már mindenki biztosan tudja, hogy nem minden fólia társítható problémamentesen minden tokkal.
Kérem, hogy fűzzétek mindehhez most frissen a tapasztalataitokat, kiegészítéseteket, hogy még tisztábban láthassunk.
-
nikkor
aktív tag
válasz _Moriarty_ #26708 üzenetére
https://www.youtube.com/results?search_query=galaxy+s7+tempered+glass
A címe: Best Tempered Glass for the Samsung Galaxy S7?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik