- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
Évekig Samsung note és S szériás telefonjaim voltak.
Most S7- ről váltottam ami kb. 4 éve volt a Samu zászlóshajója.
Ez a készülék papíron körülbelül ugyanannyit tud, csak ujkorában se került több száz ezer forintba! Ezzel tisztában voltam a vásárláskor. Véleményem szerint hozza azt a szintet. Ha én elindulok otthonról akkor megy a kocsiban a navigáció BT-n kihangosítva, és egy fedélzeti kamera program és a zenelejátszás. Mindezekkel megbirkózik a telefon. Kiszálláskor talán egy tükörtojást is el lehet készíteni rajta.
Január óta nyúzom. Apex launchert használok. Az igaz, hogy a MIUI optimizációt teljesen le kellett tiltsam mert bizonyos appokat amik nekem állandóan futniuk kell, mindíg kilőtte, bármit állítottam és lakatoltam le.
Volte-ben csalódtam nekem nem volt jó a hangminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest