Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
kitart, bizony. nem a kedvencem a daytona motorbike vonal, meg is szenvedtem vele 26/30-as géppel is. de ennek az én "tehetségem" az oka a legdurvább az, hogy egyre többször van egy tier-ben két hosszú verseny (endurance és 3+ körös cup). fogalmam nincs, ki tudja ezt végignyomni 6 nap alatt majd' öt órás szervizekkel ha nem lennék lusta utánaszámolni, már valószínűleg rég kiderült volna, hogy alapból nem is fér bele a 6 napba...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
l4ci
tag
válasz cuebler #7797 üzenetére
Hehe, jól nyomod, én még csak 41%-nál járok, de én csak tegnap este kezdtem el. Az a legbosszantóbb, hogy csak hármassával lehet haladni, előbb nem oldja fel a versenyeket, így nem is lehet trükközni, hogy a rövideket lenyomom előbb és a végére hagyom a kupákat. Egész végig kitart ez a feloldási mód?
-
cuebler
senior tag
ennek a 911rsr-nek belső nézetnél igazi gyönyörű, túraautó-hangja van, nagyon ott van a szeren
még nyolc verseny és az enyém leszel hála a korábban "gyűjtött" aranytartaléknak[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
l4ci
tag
Ennél az event-nél nem működik az offline mókolás, ha nem talál netet, hiába van bekapcsolva a wifi, ha a tűzfal nem engedi ki a saját szerverére, akkor be sem enged lépni a szériába. Ez van, csak online lehet elkezdeni a versenyeket és a javítást, különben timesync hibát dob. Reklámokkal azért lehet szépen haladni, bár nálam ez is megváltozott egy kissé: egyszerre, csak egy dolgot tudok csökkenteni, ha onnan visszalépek, akkor a másik upgrade-et vagy szervízt már nem engedi, csak újraindítás után. Persze vmi versenyt le kell nyomni, majd felhő mentés, különben ezt is elfelejti a kilövés miatt...
Nálam változott az LMP1-es Toyota hangja is, előzöleg mélyebb volt, most megint magasabb hangon visít...
-
Sordoran
addikt
Most beléptem, és nekem is megköszönték, hogy kapcsolatba léptem velük, pedig nem tettem semmit, és nem is nyertem goldot TT-ből, sőt, csak 500.000 R$-t amit meg is kaptam hétfőn, mégis kb. 75 golddal gazdagabb lettem most. Ki érti ezt?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ntglaci
csendes tag
Ahogy az Indul a bakterház-ban is mondták: Buga Józsi nem szép ember de gavallér!
Kaptam egy üzenete a Firemonkeys Suppoert-tól:
"Thank you for contacting us with your issue
we hope continue to enjoy the game"
És tegnaphoz képest 50 golddal több lett!Az érdekes az, hogy én nem is írtam nekik a TT bugról, Mégis megköszönték, hogy jeleztem feléjük a hibát!
Meglepett! -
cuebler
senior tag
14.2 tier - PR84,9. mindenki gondolja meg, meddig nyújtózik
-
Ianbond
csendes tag
tier 12.1-nél 83,7 a pr engem az állított meg most úgy 20 órára mire kész az upgrade
-
-
ntglaci
csendes tag
válasz rumos14 #7781 üzenetére
Nálam ez az event el se indul offline, a Time remaining 5 day helyett azt irja ki, hogy Invalid time, a szinkronizálási hiba miatt adjál netet hülye gyerek! Be se lehet lépni a futamokhoz. Eddig csak hibaüzenet jelezte a szinkron gondot, most már az event képernyője is megváltozik, és nem enged be a versenyekhez.
-
ntglaci
csendes tag
Nyugodtan kezdj el gyorsítani! Most a 20/30-nál járok, és már több fejlesztés is 2 napig eltartott! Volna, na de a reklámok! Szakértő lettem a Nivea, a különböző fogkefék, mosószerek, és női dolgok területén. Meg egy párszor végignéztem a Warcraft filmelőzetest. Meg szegényebb lettem 600 golddal, és több mint 1 millió r$-vel!
-
l4ci
tag
Na azért ez a Porsche széria sem egyszerű. Már a 2/2 és 2/3-hoz sem elég az alap autó, mert kell legalább egy 12 órás tuning. Így nehezen lesz meg tuning gyorsítás nélkül 5 nap alatt.
-
Pepi6
csendes tag
Jó ez a sok frissítés, csak nagyon unalmas már... mindig ugyanazok a pályák, ugyanaz a feladat csak más kocsival...Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem már nem nagyon hoz lázba..
-
Pompi
MODERÁTOR
Köszi srácok, amíg tudtam próbálkoztam. Végülis összejött az egyenesben, hogy 2x meglegyen a 440-es tempó, de csak úgy, hogy a végén csattantam a palánkon, ami offtrack szempontból még jó is lett volna, viszont valószínűleg olyat kapott a kocsi, hogy a második körben már nem volt meg 440 egyszer sem, nemhogy kétszer. Mind1, skip lett a vége. Ettől eltekintve nem volt rossz challenge.
Na de most lássuk a 911-est, egyelőre tetszik az autó, elég jól rajta van az úton viszont én is kifogytam újfent a dollárokból...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Még egy kicsit a Venom Challengeről. Tudom, hogy már lejárt lemez, de nekem még 4 órám van, hogy befejezzem az utolsó előttit skippeltem, mert 275-ös átlagot nem tudok összehozni a 89.1 PR-es autóval, de a 440-et se tudom, hogy hol szedjem össze 4x 2 körön. Egyedül az első hosszú részen a Mulsane egyenesben érem el a 440-et, de az elveszem a gázt és újra elérem a 440-et nem akar működni. Máshol meg nem jön meg a 440 ezzel a verdával (úgy, hogy aztán a pályán is maradjak). Van ötltetek vagy skip ez is?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
l4ci
tag
Még jó, hogy gyűjtögettem pénzt, mert az RSR-hez úgy látom 5 misi kell a tuningokra! Még nem töltöttem le a frissítést, de ma este mindenképp el kell kezdeni, hogy legyen idő befejezni, mert ahogy nézem vasárnap jár le a határidő... (szerk.)
[ Szerkesztve ]
-
ntglaci
csendes tag
Meg még ráadásul wifi nélkül nem is lehet vele versenyezni. Pedig ez csak egy sima időlimites event.
-
rumos14
nagyúr
válasz schulzy #7757 üzenetére
el fog fogyni a pénzem
5 autó, darabja legalább egy misi a pénzes tuning, RSR-nél talán inkább 2-3.
a most elindult RSR időlimites szériához gondolom bőven aranyat is kell áldozni a tuningra a 100% teljesítéséhez. de ez az autó mindenképp kellene, mert a szériájában lévő Chevy viszont csak goldért vehető meg.
az új Jaguar is csakcsak kéne, szép verda
a maradék 2 LeMans autó gondolom a tavalyihoz hasonlóan a kihívás 2x teljesítésével megszerezhető. -
Pompi
MODERÁTOR
Nah, tegnap este a 8/6-nál hagytam abba a Venom témát, mert már fáradt voltam. Erre ma reggel 263 helyett (ahogy olvastam, újra) 275 km az átlag amit el kell érni. Grrr. Skip.
Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
Rohadjanak meg... 12 körös Daytona végén fél autóhosszal nyerek,
erre kihozza, hogy csak második lettem 35 ezred hátránnyal: anyád! -
schulzy
csendes tag
Megjött a frissítés 5 új autóval
-
ntglaci
csendes tag
Egy kérdés! Létezhet az, hogy azért nem kaptam meg a weekly tt aranyat, mert 1 nappal (offline, óravisszaállítással) "meghosszabbítottam" a doubel fame-et?
-
ntglaci
csendes tag
Idén már kétszer volt double fame, és mint te is tudod úgy időzítettek, hogy az rr3 frissítés előtt 2 nappal adták a double fame napot. Ha amit leírtál megcsinálod - 5-8 napig duplázás - utána kiváncsi lennék, hogy a frissítéssel járó challengere ugyanúgy annyi időd marad-e?
-
zozika2
tag
Nektek megy a játék? Nálam napok óta semmi, se telefonon, se tableten, hiába raktam újra többször. A Play oldalán is mindenki azt írja, hogy napok óta nem indul.
Hogy van ez? -
kgymac
őstag
Ma reggel ismét viccelődtek a majmok: nálam nem, de a lányomnál megállt az idő Legalábbis a time szerverrel való kapcsolatot hiányolja. Ezt ki is fogom használni, mert legalább nem kell majd az időt visszaállítani a legutolsó futam vége+2 percre és így 5-8 napig is tarthat a dupla fame nap. Csak nem szabad netre kapcsolódni...
@ntglaci: annyira nem gáz, úgy 1200 gold hiányozhat, kétnaponta ad 68-at a szintlépés. De a nasz@rt eddig sem szerettem, így lemondani is könnyű róla. 100%-os meg már voltam úgy egy éve
-
cuebler
senior tag
mindenki szorgosan farmol
-
kgymac
őstag
válasz ntglaci #7745 üzenetére
Nekem most rollback-elt egy telefon (droid [nem, nem a telcsi a gáz, bár csak nekem "márkás", de simán megy rajta a 10 körös le mans, a java béna szemétgyűjtése miatt kell 20-30 futamonként újraindítani, ha elkezd akadozni]) újraindítást követően, 4 nappal ezelőttire Korábban is volt ilyen, főleg eventek alatt, megszakításkor, de ez az első alkalom, hogy duplázáskor. Eddig 3 le-mans 10 körös futam bukta, mert reggel szerencsére mentettem. Jó kis dupla fame nap, ha elvesz minden megszerzett jutalmat... A -6 óráról nem is beszélve... Így feladom, még néha le mans-ozok a jövőben, de marad a végső cél néhány kedvenc kocsit (meg a korcsolyázós venom gt-t) maxra húzni. Pedig már "csak" a tavalyi 4 cipős doboz hiányzott. Lúfütty a majmok hátsójába
-
ntglaci
csendes tag
Most érkezett meg a double fame!
-
DigitXT
nagyúr
válasz Gyurma_13 #7742 üzenetére
Borzasztóan régen nem versenyeztem droidon, szóval igen: ha neadjisten
elverek valakit, akkor az pár hónapja csakis iPadon volt, és full grafikán.
(De ahogy jöttek az újabb iOS és RR3 verziók valahogy kisimult a kezdeti
akadozás, ami amúgy is inkább versenyekre volt jellemző, TT-re kevéssé.) -
DigitXT
nagyúr
Tehát itt a topikban nem volt... Most akkor cáfolsz, vagy sem? Btw. ez a
végeredmény, vagy "részeredmény"? Mert amikor megnyílik egy új verseny,
akkor pl. abban az egyben elég könnyű az élre törni, hisz alig indultak rajta.Persze Pepi6-ból kinézem, hogy a végéig is bentmarad, mert jól nyomja.
Lassan Petya25-től is kezdek tartani, sokat gyorsult az utóbbi időben. -
DigitXT
nagyúr
válasz ntglaci #7733 üzenetére
Szerintem itt a topikban még senki nem jutott be a Rank A-ba (összetettben).
"Kicsit" nehéz ugyanis... Biztos vagyok benne, ha valakinek sikerül, beírta volna.Amúgy írtam PÜ-t, amiben leírtam, miért kéne hanyagolni a témát, de ti tudjátok.
És ennek már sok órája, és utána képes vagy rákérdezni arra, amit megírtam.[ Szerkesztve ]
-
.Habi
csendes tag
válasz Gyurma_13 #7732 üzenetére
Amennyiben van pár ezer felesleges gold-od, akkor a heti TT-ben a fullos autó is megoldható. Ments felhőbe, az autót tuningold maxra gold-al (a pénzes részt is). Drive is újratölthető így. Ha az autó leamortizálódik, akkor mentés visszatöltés és kezdheted elölről.
A TT időket külön menti, így visszatöltéssel nem veszik el az elért eredmény. Így nem kell sokat várni egy újabb TT próbálkozásra. -
l4ci
tag
Na, jellemző: így update előtt megint bedobják a Double Fame opciót a hétvégére! Köszönjük FM!
-
zsolthee
senior tag
Ne legyetek már ennyire titokzatosak! Ne az államkasszából jön az a gold!
Akkor kezdjük előlről: veszek egy Androidos lészüléket, szinkronizálok FB-ra...és...tovább??? -
ntglaci
csendes tag
válasz Gyurma_13 #7732 üzenetére
Ha fullos autókkal akarsz TT-zni, akkor már a Rank A-B-be bejutásra is esélyes vagy. Nem fullos autókkal is elérhető már a heti 50 goldot érő C (lásd én)! Mivel nálam 100%-on van a game, így már csak a TT miatt hajtok a goldra, a jobb helyezéshez kellenjek az upgrade-k.
VPN: Play áruház - keresőbe: SuperVPN (világoskék pajzs ikon), feltelepít, napi 5-6 alkalommal elindít SuperVPN majd az RR3, naponta adja a 20 reklámot. Teljesen legális ingyenes program. Használható Reduced by 30%-ra is, (kb napi 20-30-szor) bár ez esetben pár golddal kevesebbet ad. Ez jól jön pl challenge-nél, ha szorít az idő a pénzes fejlesztések kivárására. Már három hónapja folyamatosan adja a napi 20 goldot.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz ntglaci #7727 üzenetére
Igen én is a legál útban gondolkodtam, de annak ellenére, hogy a 437-es szinten vagyok, kevés a goldom.
Hiányzik 3 autó, az kb. 2400 gold, és nincs meg jópár event vége a PR szintek miatt, pl. Enzo Ferraris.Reklámokat már nem ad a VPN-en sem, max napi 5-6.
A heti TT-zés meg nem jó, csak ha már maxra húzott autóid vannak. 60-70%-ig tuningolt autóval nem sok esély van goldot szerezni.Szóval rájöttem, hogy egy idő után csak az a járható út, amit ti választottatok
De azt hogy lehet megoldani, hogy onnan folytatom, amit már elértem, és mégis sok sok "reklámnézegetéssel" megkeresett goldom lesz?lanbond: Van erről egy használati útmutató, privátban jöhet, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Ianbond
csendes tag
válasz ntglaci #7729 üzenetére
a maradék 38 kocsi az tök random, de igen a legtöbb az ugye az elitből hiányzik mivel eddig esélyem nem volt abba a sorozatba menni mert nem volt goldom a kocsikra (a felsoroltak közül az első 2 az meg is van)
Ügyeskedésre meg én vagyok a példa hogy igen is lehet a mostani legújabb updaten is (Androidon) -
DigitXT
nagyúr
válasz ntglaci #7727 üzenetére
Arra valószínű, de meg is kell venni!
Oké, már én sem számolom, hogy mi mennyi gold, mert röhej kategória:
viszont aki egyszer tud 39K goldot csinálni, az akárhányszor tud, szóval
én nem félnék attól, hogy nem lesz elég. Festésekre, meg "bizbaszokra"
viszont 100K gold is úgy elröppen, hogyöröm nézni...Az a "prémium". -
ntglaci
csendes tag
válasz DigitXT #7726 üzenetére
idézem: "nah én 108 gépet kimaxoltam mert a többit nem tudom feloldani". Ez nálam azt jelenti, hogy a többi autót még nem tuidta megvenni, mivel még nem jutott el oda, hogy unlockolja. (De szép magyar szó...)
146 db verda van a játékban, 108-at kimaxolt, 38 autót kell még megszereznie. A játék felépítéséből adódóan ez az utolsó 38 (sorrendben legutóbbi) autó, amik NEM jönnek ki 1000 goldból darabonként.Ha vpn-nel napi 20 reklámot néz (havi 600) + TT heti 50-100 + napi/havi nyeremény 100, akkor igen, de ha csak a game-et nyomja, akkor nem elég.
Bár igazad van, újra olvastam: Te a tuningra írtad, hogy elég lesz. Arra valószínű, de meg is kell venni! Arra várni, hogy újra meg leshessen nyerni egy régebbi autót, szerintem felesleges.
-
ntglaci
csendes tag
válasz DigitXT #7723 üzenetére
Az utolsó 38 autóra 39k gold? Háááát....
Engedd meg, hogy felsoroljak egy pár adatot: (vásárlás-20% kedvezmény + full upgrade)
- Toyota TS040 : 800 + 1775
- Audi R18 e-tron 2014 : 750 + 960
- Audi R18 e-tron 2015 : 0 + 1650
- Nissan Nismo: 750 + 965
- Porsche 919 2014 : 750 + 620
- Porsche 919 2015 : 750 + 800
- Ferrari F14T: 800 + 1245
- Regera: 710 + 800
És még sorolhatnék további 1000 gold feletti autókat, te is tudnád folytatni ezt a sort! -
cuebler
senior tag
válasz Ianbond #7718 üzenetére
39999, egészen pontosan. 40k-nál engem is és az l4ci kollégát is bannolták online módban
de ha összeszedsz 40k felettit és nem jelentkezel be, játszhatsz nyugodtan. én most 73431-nél járok, gondoltam szépen leolvad 39999-re, mire minden sorozatot végignyomok, minden gépet kimaxolok[ Szerkesztve ]
-
Ianbond
csendes tag
mennyi a maximális gold és pénz ami még összehackelhető hogy online tudjak maradni?
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Valaki árulja már legyen szíves, hogy lehet "öszegyűjteni" több ezer/tízezer gold-ot?
Nem a régmúlt érdekel, hanem a jelenlegi verzióval miként lehetséges ze?
iOS, no jailbreak...és nincs androidos eszközöm.
Privátban. Köszönöm! -
Fez69
csendes tag
Nekem verseny közben hirtelen megállt tegnap. Azóta nem indul el. Azt látom, hogy 530 MB-ig kellene töltenie, de csak 517 MB van a progress bar végére írva. Ez így persze nem lesz jó. Csak azt nem értem, mit akart frissíteni futam alatt?!
-
rumos14
nagyúr
válasz Sordoran #7710 üzenetére
nekem az első kör végén még csak 3. volt. de e legfájdalmasabb az volt, amennyit a 4. megelőzésével elszöszölt. egyenesek végére utolérte, de nem bírta megelőzni, egyenesekben meg elhúzott az Agera.
mindegy, skippeltem, nem lesz ma nagyon időm játszani, most már csak 2 verseny van hátra. 88.3-as autóval asszem 440-t elérni nem sok esélyem van. -
Sordoran
addikt
válasz rumos14 #7708 üzenetére
Én megtoltam a hosszú egyenesekben, és így végén sikerült. Persze csak óvatosan, nem túl nagy lendülettel, ne faroljon ki, éppen csak hogy megtoltam, majd kicsit elvettem, mielőtt cikázni kezdene.
Igaz teljes második körben az elsőt üldözte már, és csak a pálya utolsó negyedében ért előzési távolságba, és 3 kanyarral vége előtt sikerült megelőznie.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
rumos14
nagyúr
nekem tegnap 4 körül megjavult.
most jutottam el az utolsó naphoz. a "fakezű Norm" feladat sikerült vkinek? második helynél feljebb nem jut el az öreg, 6 mp-cel marad le az elsőtől.
-
ak05
tag
elindul,frissít,értesítésben jön h minden letöltve,aztán download error
fogalmam sincs mi lehet a megoldás
-
zozika2
tag
Helló! Nektek megy a játék? Ha nálam egész nap nem ment, gondolom törölhetem, ugye?
-
ntglaci
csendes tag
Mivel 100%-os lett az rr3, ezért nekiálltam tt-zni, az első 50 aranyat már megkaptam, most megint jól állok. Azért zokon vennék egy tt arany megnemadás bugot! Kicsit hiányoznak az eventek. Reklámot nézegetek napi 20 aranyért, tt-zek, néha futok egy-egy 10köröst lemans-ban, de alapjában inkább eventeznék/challengeznék. De ez van!
-
l4ci
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest