Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A MOTORFIESTA 1 után nálam ezek vannak:
RACING SPIRIT (szürke, feloldatlan)
- Renault R.S. 01
- Aston Martin Vantage GTE
- Porsche 911 RSR (2015)Utána feloldva a CAMPIONATO SCUDERIA FERRARI
-F14 Tez alatt szintén feloldva a FERRARI EVOLUTION
- 412 T2
- F14 Tés vége.
LMP1-es széria csak az ENDURANCE KINGS nálam ebben a blokkban, tavalyi-tavalyelőtti autókkal, illetve a tavalyi PORSCHE ROAD TO LE MANS, amit végig is csináltam akkor. 2015-ös LMP1-ek viszont sehol. Ezek szerint a RACING SPIRIT alatt meg fog jelenni, ha meglesz a MOTORFIESTA? Csak azért értetlenkedem ennyit, mert korábban minden szériát lehetett látni, akár fel volt oldva, akár nem.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
-
törölt tag
-
DigitXT
nagyúr
Csak egy idő után semmit nem ér az R$: a 100% bónuszt is letojod,
nem érdekel, ha csak 1000R$-t duplázol így, pazarolva. Miért? Gold:
ez a baj... abból olyan sok kéne, hogy az R$-t nincs is mire elkölteni.
Legalább lehetne "átváltani"... Van most 90 Goldom, és 9M(!) R$.
(És már régóta nem farmolok. Csak a PR miatt kell költeni a Goldot,
hogy előrehaladj a játékban... R$-t farmolni milyen egyszerű is volt.) -
Sordoran
addikt
Fentebb már ki lett vesézve, hogy a Nissan a legjobb, mert gyorsabb annyival egyenesben, hogy a nagyobb féktáv ellenére is jobb köridőt lehet vele hozni, mint másik kettővel (bár rövid, kanyargós pályákon lehet nem annyira jó). Gondolom a PR96 az a széria utolsó Le Mans 10 körösére kell, és ha farmolni akarod, akkor a Nissan lesz a legjobb, de a többivel is biztos teljesíthető, csak picivel kisebb hibalehetőséged lesz (bár így is kilométereket versz többire). Szóval lényegében ízlés kérdése, ha csak ki akarod vinni, és nem akarod farmolni akkor mindegy. De hátha valaki már jár ott, és tud benne segíteni, neki melyikkel megy.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Petya25
őstag
Tegnap én is a végére értem a 3 autónak, hát a legyszarabb tényleg az Audi, azzal muszáj voltam szkippelni a 7/2-őt míg a többivel simán ment.
A TT-nek meg a szériáknak csak most esek majd neki.Azt írja 8 nap múlva újdonság, az a Lambó lesz?
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest