- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
Pininfarina sor 3 tuninggal nem volt igazabol kihivas.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
nagysandor79 #13995 üzenetére
Nekem tokeletesen mukodik…
-
Aladdin
aktív tag
Uj Ferrari a garazsban. 1 ora 20 perc volt, sor 3 tuninggal nulla kihivas. Nem volt benne semmi szopato. Igaz, arra figyeltem, hogy minden futamot csak az eloirt minimalis kovetelmennyel nyerjem meg.
-
Aladdin
aktív tag
Ez a Ford Puma rallye, ez azert szivatos. Nem a nehezsegere gondolok, mert az lof@sz, hanem telekurtak Speed Recoddal, amit csak leszervizelt autoval lehet megcsinalni, a 13.1 meg sor 3-mal nem teljesitheto, csak ha a motor tuningot 5-os szintre hozza fel az ember.
-
Aladdin
aktív tag
A mostani WTT-ben milyen már, hogy a hegytetőn lévő S-kanyar második részét át lehet ugratni
Én is így csináltam, perpill kicsivel vagyok az A-tól lemaradva.
-
-
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #13868 üzenetére
Egyébként nekem is pont ez volt a problémám. Az első nekifutásnál simán hoztam az első hosszú egyenesben a 3-szori sebességet, tudom 4 kellett volna, de ahogy egyre többször próbálkoztam, úgy lassultak a botok, és eleve lassan kezdték meg az egyenest. A végén már a háromszori is alig ment. Na akkor hagytam abba
-
Aladdin
aktív tag
Megcsinaltam ezt a hybrid BMW-t. Igazabol sor 3 tuninggal nem volt egy kihívás, siman ment minden egeszen az utolso elotti futamig, ahol ez az “Érd el 6x a 346 km/h-t”. Nem ment. Sehogy sem. Az elso egyenesben 4-szer kene elérni, mert utana mar csak 2 lehetőség van. 100 aranyamba kerult. Ez van. Viszont ez az NSX, kidobott arany volt.
-
Aladdin
aktív tag
Skacok! Ez a BMW Z4, amit most akcioznak meg 32 napig, ez csak megvehető, vagy megnyerheto is?
-
Aladdin
aktív tag
Mindkét ma indult TT-ben per pill ugyanannyira vagyok a kovetkezo szinttől 😁😁
-
Aladdin
aktív tag
Az aktuális WTT-ben a Jeskot sor 3 tuninggal egesz siman be lehet vinni B-be.
-
Aladdin
aktív tag
McLaren letudva. Sor 3 tuning kerult ra. 3/4 ahogy olvastam szopo. Az is lett. Jo tanács. Addig a futamig csak a minimalis eredménnyel nyerjenek, akkor eleg par futam bot butitas.
-
Aladdin
aktív tag
Megcsinaltam az uj Pagani versenyt. Felhuztam az autot sor 3-ra. Az elso 3 szeria nem volt nehez, majd jott a 4.2. Az elso szopas. A közelében sem voltam a feladat elvégzéséhez. Viszont ugy 10-15. próbálkozás utan elkezdte butitani a botokat, es igy mar sikerult. A 4.4 volt a kovetkezo szopas. Itt is tovabb lehet folytatni a butítást es akkor sikerül. Igy az 5-os szeria mar gyalog-galopp.
-
Aladdin
aktív tag
Na, a WTTT-ben a Jaguarral csak sikerult a B, pedig 21/27-es. Mondjuk nem tul eros B, de remelem megmarad. Az utolso S kanyart nem tudom rendesen bevenni, ott tuti bukok jo par tizedet.
-
Aladdin
aktív tag
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Szbtms #13796 üzenetére
De ami a legbosszantóbb, és kurvára ne értek, az:
1: versenyzek a saját ghostommal, előtte vagyok végig, mutatja is a negatív időt, és a célban mégis mögötte érkezem be
2: versenyzek az első helyezettel, és már a rajtvonal után pár méterrel vezet 2-3 századdal, sőt, a második helyezettnél rögtön ott a 7-8 század.
Nem és nem tudok ennél a 94 ezrednél jobb időt futni. -
Aladdin
aktív tag
Kimaxoltam ezt a Toyotat, egyszer elunk…
Hat, hogy is mondjam, ez szinte a veletlen, vagy nem tudom mi, hogy ne maradj le az elsotol, aki pont ugyanilyen autoval megy, megis gyorsabb. De miert? Probalkoztam sokszor, vegul eletemben masodszor, benne vagyok az A-ban. Rohadtul szuken, vegig a vonalon kell menni, es a rajtvonalat atlepve, rogton a vonalra kell menni. -
Aladdin
aktív tag
Viszont a ma indult wtt-ben, ott ko kemenyen csak D-t tudok osszehozni a sor 3-mal. Ennyit tud az auto nyelgazon.
-
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #13775 üzenetére
En ezt az F1-es dolgot elengedtem. Az elozo szeriaban megcsinaltam az elsot, kimaxoltam a masodikat, hogy azert legyen egy 2023-as max autom, a 3.-ba mar bele sem kezdtem. Most a masodik szezonban en egy F1-est sem fogok megcsinalni. Nem latom ertelmet…
viszont a mult heten is sikerult a B a wtt-n es a mostani is B-n all, ugy, hogy mindketton csak sor 3 tuning volt. -
Aladdin
aktív tag
Agyfaszt kapok a WTT-tol. Fullos a VW-m tudom, hogy kanyarodik, mint a picsa, es nem tudom bevenni az elso kanyart. Mar vagy 50-szer nekifutottam. Ha lassan megyek kicsuszik, ha gyorsan, kicsuszik. Sehogy
-
Aladdin
aktív tag
Ferrari Monza a garazsban. Sor 3 tuninggal nem volt igazan nehez. 70-80 perc kozott teljesitheto…
-
Aladdin
aktív tag
Ezt az uccso Camaro-s futamot ezt kihagyom. Megvan az auto, nulla tuninggal, 30 aranyat bukok igy. Nyilvan bent lesz egy TT-ben, de csak lesz mellette vmi hasznalhato auto is
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #13688 üzenetére
Ja, hat nyilvan az, mint neked, meg ugy eloszor kicsit lazabban futottam neki, oszt nagyon nem jott ossze. Ok, mondom, akkor auto gazpedal, mereszebben vett kanyarok, akkor meg csomoszor kimentem a palyarol 😁. Meg szerencse, hogy a jatek folvetetett velem regrol megmaradt azonnali szervizt, igy azert letudtam
-
Aladdin
aktív tag
Pagani utolso nap azert okozott par meglepetest
-
Aladdin
aktív tag
Wtt-n az elso megint egy csalo, de erdekes, hogy van ghost, csak az auto gyorsulasaval csalt, de latszik, hogy vezetni nem tud
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Toshiba A660 laptop (15,6/i5/4GB/300HDD/Magyar) - Akku X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Ideapad U310 laptop (13/i5-G3/4GB/128SSD) - Akku X
- HP Elitebook 8570P laptop (15,6/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX) - Kis hiba
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia