Hirdetés

2021. január 20., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-13 14:46:19

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#801) kemcso válasza oba (#795) üzenetére


kemcso
Ármester

+Kano, AuraSync :
Most komolyan, ha megnézitek Sheratan képeit ez egy teljesen vállalható kamera, lényegesen jobb, mint pl a 3T. Vannak hibái, de az árba ez fér bele. Nem egy Pixel XL, de az ára sem az, azért a plusz kb 75e Ft-ért amivel azt sufnigsm-ben kapni igen, nyújtson is többet. U11+ is jobb képeket csinál, de az is 700€ (jah és mindkettő 835)

(#802) tibcsi0407 válasza sheratan (#800) üzenetére


tibcsi0407
Topikgazda

Kitartani kényelmesen mennyit enged az OIS?

[ Szerkesztve ]

iPhone 12 Pro

(#803) oba válasza sheratan (#800) üzenetére


oba
addikt

Igen ezek nem a legjobb teszt fotók mivel este készültek. Majd tudnál csinálni nappal is hasonlókat? Nyilván nem azt várom el, hogy egy autó vagy gyorsabban mozgó dolog legyen éles a képen :) De egy ember vagy kisállat pl igen. Auto módban persze, mozgásban lévő témánál nincs idő babrálni a beállításokkal. Ja amúgy hdr nélkül fotóztam és sajnos nem lett jobb az eredmény.

kemcso:
Persze, vállalható, csak érdeklődtem, hogy a bemozdulás megmaradt e. Reménykedtem, hogy ezen is javítottak. A fotók minősége úgy általában szerintem is rendben van.

[ Szerkesztve ]

I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

(#804) sheratan válasza oba (#803) üzenetére


sheratan
titán

Akkor fog bemozdulásmentes képet csinálni, ha elég rövid a záridő. Gondolom ezt a kamera appot úgy írták meg, hogy a hosszabb záridőt preferálja a magas ISO-vel szemben, mert az kevesebb képzajt eredményez. Ezt tudod felülírni Pro módban (netán másik kamera appal).
Auto módban a telefon megpróbálja kitalálni, hogy mit szeretnél csinálni, de ez még profi fényképezők esetében is lutri tud lenni, ezért vannak beállítások. Olyan nincs, hogy "megoldották a bemozdulást". Olyan van, hogy kevésbé mozdul be, ami más képi paraméter kárára megy általában, ha nincs elég fény. Ha verőfényes napsütés van, akkor meg úgyse mozdul be az 1/2000 meg 1/4000 záridővel semmi. Illetve annyi még, hogy mivel ez elekronikus zár, így a kiolvasás alatt a kép egyes elemei elmozdulhatnak (ez általában csak tényleg gyorsan mozgó dolgoknál fordul elő). Illetve a harmadik, hogy az ember keze remeg annyira, vagy az exponáláskor úgy nyomja meg a képernyőt, amitől "belöki" a telefont.

(#805) kano válasza Macika66 (#798) üzenetére


kano
nagyúr

Macika, légyszíves ne kezd már itt is az OP agyon istenítését (ezt tetted a 3, 3T és 5 topicokban is).
Köztudott, hogy nagyon szeretem az OP telefonokat, de annak aki igényt tartana egy igazán jó fényképezőre úgy látszik nem alternatívák többé. Nem tudok azzal mit kezdeni, hogy "ezért az árért"; "fele annyiba kerül", stb. Adnék ezért a nyomorult OP6-ért 200k fölött is, ha végre sikerülne egy jó fényképezőt letenni az asztalra.
Mondjuk még reménykedhetünk abban, hogy a Google Camera valamelyik mókolt verziója csodákra lehet képes.
Nem próbálná ki valaki azokat, hogy azzal milyen az összkép?

Furcsa itt olvasni 1-2 embertől OP istenítő dolgokat amikor kb. 30x gyalázta porig a gyártót más topicban, most pedig ő mondja, hogy "Van, ami nem változik." :U Erre azt tudom mondani, hogy van aki meg percről percre változik. Melyik a jobb?

kemcso
Nem rosszak Sheratan képei, de nekem nem felelnek meg. Egyébként U11+ most volt akcióban 600 CHF-ért, annyiért Best Buy volt. A HTC-nél pedig van más gond ami engem idegesít (sok előre feltelepített sz@r amit csak tiltani tudsz + nincs root gari mellett).

Oba
Ismerős, nekem ezért ment a 3 és a 3T is. U11 tökéletes ebből a szempontból, mozgó tárgyaknál sem mozdul be. 2 kisfiamat fényképezem folyamatosan és kb. 500 kép közül olyan 10db volt bemozdult eddig.

[ Szerkesztve ]

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#806) Perbal1


Perbal1
tag

Sziasztok!

Van olyan telefon amit jobban tudtok ajánlani az OP 6 helyett!
Csak átlagos felhasználásra kellene!
Az nem baj, ha drágább, csak az a kérdés, hogy jobb-e összességében!

Az OP 6 igazából meggyőzött anyaghasználat és hardver tekintetében, persze kivéve a kamera, bár abban sem vagyok biztos, hogy nekem kell-e jobb!

De, ha van jobb ami valóban jobb, akkor miért ne!

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#807) AuraSync válasza kano (#805) üzenetére


AuraSync
aktív tag

Ezért is rüheltem mindig is a PH lapcsaládot mert egy konkrét tárgyról szóló topicba csak jó dolgokat lehet írni valamiről.
Ha már nem tetszésedet fejezed ki (megjegyzem jogosan) akkor egyből az megy, hogy mit kersel itt... vicc.

Én nem értem ezeket az embereket.. ezek személyes sértésnek veszik azt ha az imádott terméküket valaki “leszólja”.
De még ha trollkodás lenne vagy valami akkor megérteném a felháborodását. De pont, hogy nem az. Egy vélemény/észrevétel leírása volt szimplán.

Ha a videót rendesen megnézitek a probléma pont, hogy az hogy AKTÍV OIS-el egy halom kaki lett a 4k60FPS felvétel. De aki ezt nem látja az már tényleg elvakult OP fan.

Nekem első OP-m lesz bevallom, így a régebbiekhez nem tudok viszonyítani de sok más top telóhoz igen és amit láttam sajnos elég halovány lett. Igen valóban kevesebb pénzért, de még sem olyan kevés pénzért mint mondjuk egy kínai 50k-s telefon.

Tehát én azt mondom együtt a Puffin lekvárért!!! :K

S20+ 5G / Tab S6 LTE / RX100 VI / Hero 8 / Boombox 2 / MagicWatch 2 / Band 5 / RTX 3080

(#808) kano válasza AuraSync (#807) üzenetére


kano
nagyúr

És az az érdekes, hogy nem is leszólásról van szó, mert mint írtam én nagyon kedvelem a gyártót. Az elsők között volt Oneplus One-om és a mai napig megvan, üzemel és szeretem is. Senki nem akar semmit leszólni, de azért itt egyesek kötelességüknek érzik védeni a semmit. :) Ráadásul ugyan az aki egy OP topicban elfogultsággal vádol az OP felé a másikban már trollnak bélyegez és, hogy mindig csak fikázni tudom a gyártót.
De ilyen Magyarorzság, ilyenek a magyarok. Tisztelet a kivételnek! :R
Azt hiszem read onlyra váltok és az OP6-ot is elengedtem...

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#809) tibcsi0407 válasza sheratan (#800) üzenetére


tibcsi0407
Topikgazda

Szerintem jobb, ha a HDR-t kikapcsolod. OP 5-ön is a kamerafrissítés óta a HDR képek elég zajosak.
HQ mód nincs már?
Egyébként jó képek ezek, nem tudom mi a fenét várnak a többiek. Már most jobb pozícióból indul, mint tavaly az elődei. Csiszolni pedig még fognak rajta.
Én a másodlagos kamerát sajnálom, mert az totál haszontalan.. Depth infóhoz elég lett volna, ha a Google féle nyílt forráskódú algoritmusokat használják.

[ Szerkesztve ]

iPhone 12 Pro

(#810) sheratan válasza tibcsi0407 (#809) üzenetére


sheratan
titán

HQ mód az nem csak Gcam alatt van? Már annyiféle kamera appot próbáltam, hogy teljesen összemosódnak a funkciók :) Ebben nincs amúgy, csak HDR off és auto. Én általában szeretem a HDR-t, bár tény, hogy ebben is a Google jár élen, az ő algoritmusuk a legjobb. lehet kipróbálok majd valami Gcam portot is, bár őszintén nekem megfelel a mostani minősége is a kamerának, és ez az app legalább stabil, ami sajnos az általam próbált Gcam verziókról nem mondható el (pedig szívesen használnám őket).

Amúgy valami olyasmi van a másodlagos kamerával, hogy a digitális zoomnál ad plusz infót elvileg :F De aztán ez megint olyan, hogy a fene tudja tényleg mit is csinál.

(#811) kemcso válasza AuraSync (#807) üzenetére


kemcso
Ármester

Nem fanboyság ez, de egy telefontól elvárni, hogy 4K60fps mellett még profi OIS is legyen mindez 520€-ból sztem túlzott elvárás. Ugyanez igaz arra, hogy a Pixel/U11+ szintjén legyen a fényképező. Ha az ára is ott lenne akkor tökéletesen igazatok lenne, így viszont szvsz nincs. Ár/érték arányban kell nézni, abban meg jó az OP6, a kamera is vállalható ennyiért.

(#812) tibcsi0407 válasza sheratan (#810) üzenetére


tibcsi0407
Topikgazda

Akkor kivették a HQ-t ezek szerint. Gondolom alapból picture stacking van, ezért már nincs rá szükség.
Én is szeretem a HDR-t, de valamiért az 5-ön is elszúrja a képeket. Zajos förmedvény lesz belőle, miközben a HQ és a HDR OFF f*sza képet csinál ugyanott.

iPhone 12 Pro

(#813) sheratan válasza tibcsi0407 (#812) üzenetére


sheratan
titán

Aha, majd próbálgatom, hogy mikor milyen képeket lő. Igazából a telefonon ezek a tegnapi esti képek is tök jól néztek ki, csak laptopon visszanézve látszik a zaj, meg hogy egyik-másik bemozdult.

Kicsit amúgy most G6 után hiányzik az ultrawide látószög, de csak fogok tudni élni nélküle :)

(#814) tibcsi0407 válasza sheratan (#813) üzenetére


tibcsi0407
Topikgazda

Szerintem is jó képek. Manual módban próbáltál mókolni az ISO-val és a záridővel?

iPhone 12 Pro

(#815) sheratan válasza tibcsi0407 (#814) üzenetére


sheratan
titán

Nem igazán. Egy ekkora érzékelő már ISO400-on olyan zajt produkál, hogy csak az egyre javuló zajszűrő algoritmusoknak köszönhetően kapunk értékelhető képet. Záridő meg ugye megint olyan dolog, hogy a valamivel hosszabb jobb, de akkor meg a mozgást nem tudod vele megfogni. Ez egy háromszereplős egyenlet lenne, ami itt igazából csak kettő, mert a blende fix. Az egyik mennyiség hatással van a másikra közvetlenül, szóval vagy a záridőd lassú, vagy az ISO magas (vagy van elég fény, hogy mindkettő ideális legyen). Túl sok lehetőség nincs sajna, főleg ilyen fizikai méretben.
Szóval ezért nem is nagyon foglalkozok a manuális állítgatással, mert a WB-t elég jól eltalálja a szoftver magától is, a fókuszt is általában, a többinél meg túl sokat nem lehet kihozni az automatikán felül, csak ha konkrétan valami igénye van az embernek (fixen bizonyos záridő például).

(#816) tibcsi0407 válasza sheratan (#815) üzenetére


tibcsi0407
Topikgazda

Na de pont ezért kérdeztem korábban, hogy az OIS mennyire hatékony? Fél másodperc kitartható vele stabil kézzel? Mert akkor nyugodtan 400 alá viheted az ISO-t.

iPhone 12 Pro

(#817) kano válasza kemcso (#811) üzenetére


kano
nagyúr

U11+-t kapsz most éppen olcsóbban is. ;]

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#818) -FreaK- válasza kano (#808) üzenetére


-FreaK-
veterán

Az a baj, hogy mind a ketten leírtátok hogy milyen szar a kamera megint, ismét nem sikerült az OP-nak egy jó kamerát belerakni a mobilba (idézhetnék pontosan, de nincs most időm rá.).

Ez egyszerűen nem igaz. -> tehát hülyeséget beszéltek. Ez egy jó kamera! Ezt eddig mindenhol mindenki elismerte.

Azon lehet vitatkozni, hogy mi számít jónak, milyen jó a csúcs, mennyire van elmaradva a csúcstól, és az mennyi pénzt ér meg, de itt nem ez történt!

A telefon kipróbálása nélkül, sőt, még a tesztek megnézése nélkül is, csak ontjátok a fikázást!
Ez sok embernek szúrja a szemét és ezért "csesznek" le titeket, megjegyzem, szerintem teljesen jogosan.

(#819) sheratan válasza tibcsi0407 (#816) üzenetére


sheratan
titán

Annyit szerintem biztosan nem, az még egy jobb fajta fényképezőnek is becsületére válik. Szerintem olyan 1/30 vagy max 1/15 lehet a határ, de nem teszteltem még ilyen részletesen. De mondjuk fél másodperc alatt szerintem sokkal többet elmozdul(hat) a kezed, mint ami az OIS teljes kilengése lenne, így nem is nagyon lehetséges fizikailag.

kano: Nagyobb, nehezebb, nincs jack, kisebb kijelző, nem AMOLED, feleslegesen nagy felbontással, nem teljesen stock Android. Amiben jobb, az a nagyobb akksi (ezt kb elviszi a képernyőfelbontás amúgy, amivel nagyobb lenne), meg az USB3.1 és a kamera elvileg.

(#820) tibcsi0407 válasza sheratan (#819) üzenetére


tibcsi0407
Topikgazda

Ne már, szerintem meg lehet azt csinálni, ha elég stabil a kezed. Előtte kapj be két felest. :D

iPhone 12 Pro

(#821) kano válasza -FreaK- (#818) üzenetére


kano
nagyúr

Nem, nem ez a baj. Sok embernem az szúrja a szemét, hogy valaki próbálja kitalálni a TESZTEK ALAPJÁN a telefon gyengéit.
Olvastam a teszteket, de a teszteknek már nem hisz az ember, mert papíron az 5T is kiváló volt kamerában aztán mégsem... Egyetértünk a kamera kiváló lehet, de nem sikerül mellétenni egy használható kezelő szoftvert és ez mindig is gyengéje volt sajnos az OP-nak. :((( Na hagyjuk....

[ Szerkesztve ]

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#822) aPoFa válasza kano (#821) üzenetére


aPoFa
tag

Szerintem meg az a probléma, hogy nem saját videók alapján ítélkeztek. Például én láttam olyan videót, ahol sokkal jobb felvételt készített 4k60-ban, mint s9+, elismerve, hogy amelyik alapján ti mondtatok véleményt azon nem ez látszott.

[ Szerkesztve ]

(#823) kano válasza aPoFa (#822) üzenetére


kano
nagyúr

Ezért is várnánk a képeket videókat, de Sheratanon :R kívül senki sem tett közzé semmit. :U

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#824) pbalazs09


pbalazs09
csendes tag

Lövök én is pár képet a mai nap folyamán és felteszem ide :D Szerintem abszolút jó képeket lehet lőni vele.

[ Szerkesztve ]

(#825) PowerBuldog válasza kano (#823) üzenetére


PowerBuldog
veterán

Mindenki csak az asszonyt fotózza fehérneműbe. Videó meg 18+. Így nem rak senki semmit fel :DDD

Shop.Builder - Mi arra gyúrunk, hogy Te izmos legyél!

(#826) -FreaK- válasza kano (#823) üzenetére


-FreaK-
veterán

Nekem még nem volt időm fényképezni se (ja de, 1et csináltam,+a Mate8-al is), de tervezem hogy rakok fel videót is meg fényképet is a hétvégén. Egy P9-el tudom összehasonlítani még a Mate 8 mellett.

(#827) marcarc


marcarc
senior tag

Egy hülye kérdés. Hogy kell a kezdő oldalra kitenni appokat esetleg mappaba rendezni őket? Lol nem jövök rá. :DD

(#828) -FreaK- válasza marcarc (#827) üzenetére


-FreaK-
veterán

Az alkalmazás menüben nyomva tartva ki tudod rakni a fő képernyőkre. Ott ugyan így nyomva tartva, egymásra tudod húzni az ikonokat, és akkor mappa lesz belőlük.

(#829) ßrainiac válasza -FreaK- (#828) üzenetére


ßrainiac
addikt

Elvileg az nem mukodik neki :))

OnePlus 7T Pro

(#830) marcarc válasza -FreaK- (#828) üzenetére


marcarc
senior tag

Megvan. Kicsit fura volt igy elsőre. Köszi!

(#831) marcarc


marcarc
senior tag

HDR összehasonlitás:[link]

A képek nevei tartalmazzák a beállítást. Folyamatosan bővül majd ahogy idom engedi.

(#832) Oneplus


Oneplus
csendes újonc

Sziasztok! Egyre jobban szemezek ezzel a telefonnal. S8-at gyűrök és hezitálok, hogy megéri-e vállalni. Kompaktság fontos nekem, kamera annyira nem érdekel. Kérdezném, hogy magyar nyelvet és karakterkészletet támogat e a oneplus? S8-al olyan problémáim vannak, hogy időnként bár van net és wifi is mégsem megy pl. a messenger. (Várni kell 4-5mp-et) Vagy mostanában ha email érkezik nem jelzi a telefon csak ha megnyitom az appot. Előre is köszi a segítséget.

(#833) ßrainiac válasza Oneplus (#832) üzenetére


ßrainiac
addikt

Ezek szerintem mindenhol megtortennek olykor, telefontol fuggetlenul.

szerk. Latom, ez a legelso hsz-ed, szia neked is! :D

[ Szerkesztve ]

OnePlus 7T Pro

(#834) Oneplus válasza ßrainiac (#833) üzenetére


Oneplus
csendes újonc

Köszi! Sajnos nem olykor történik hanem rendszeresen pl. email értesítés nélkül maradok. Ez elég zavaró pláne, hogy a munkám egy részére is kihat. Magyar nyelvről nem tudsz valamit oneplusban?

(#835) ßrainiac válasza Oneplus (#834) üzenetére


ßrainiac
addikt

A magyar nyelv ugy tudom, tokeletes, bar ez sztem minden Android eszkoznel igy kell hogy legyen.

OnePlus 7T Pro

(#836) oba válasza Oneplus (#832) üzenetére


oba
addikt

Nem annyira kompakt, S8nál méretben nagyobb. Ha a kamera nem fontos akkor válts nyugodtan, gyorsabb készülék mint az S8. Magyar nyelv teljes mértékben rendben van benne.
S8 nálam olyan dolgokat nem csinál mint nálad. Ha oreon vagy akkor próbálj meg vissza térni nougatra. Nálam bug mentes a készülék.

[ Szerkesztve ]

I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

(#837) Oneplus válasza ßrainiac (#835) üzenetére


Oneplus
csendes újonc

Köszi! Még egy dolog hivatalos márkaszervíz nincs itthon ugye? Ha esetleg aksit kellene cserélni akkor azt merre hol érdemes?

(#838) kemcso válasza Oneplus (#837) üzenetére


kemcso
Ármester

Ha hivatalos webshopból rendeled akkor 2 évig hiba esetén hozza-viszi a futár. Alkatrészt nem nagyon ad ki az Oneplus, így kb csak náluk tudsz cseréltetni akksit.

(#839) ßrainiac válasza Oneplus (#837) üzenetére


ßrainiac
addikt

Lengyelorszagba viszi UPS es hozza, nekem egyszer kerult erre sor, pontosan 1 hettel a feladast kovetoen a kezemben is volt. Tehat nem lassuak.

OnePlus 7T Pro

(#840) Mukih


Mukih
tag

Végre megjött nekem is a telefon. :DD Nagyon szép, nagyon vékony, nagyon gyors, hatalmas a kijelző. Szerda délután rendeltem és ma fél 5 fele hozta a futár szóval teljesen meg vagyok elégedve!

Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323

(#841) siege5 válasza -FreaK- (#818) üzenetére


siege5
tag

Én inkább azt figyelem, hogy még az is aki védi a kamerát vagy a telót, pont rosszul csinálja, mert amint te is mondod, a mondandódban ott van a "DE", és a "HA" meg az "annyi pénzért", (nem feltétlen ilyen formákban) ami csalóka, és ezt nem csak az ellendrukkereknél és véleményt íróknál figyelem meg, egyben olvasva több oldalnyi hsz-t az összkép összességében negatív erről a témáról.
Megnéztem sheratan fotóit, és mondom ezt teljesen laikusként aki évente csinál 3 képet, (illetve pont ezért nem vennék magasabb árú telót, ha csak nem leszek rákényszerülve) hogy a tesztfótói alapján egyéb teszteket nem nézve, is részlethiányosnak és sok helyen mosottnak hatnak a képek.
Így ezt tényleg helyén kellene kezelni, aki fotós mobilt akar az úgy sem ezt fogja venni, minden másban meg ugye megéri a pénzét.

[ Szerkesztve ]

(#842) YAS-dude válasza marcarc (#831) üzenetére


YAS-dude
senior tag

Huh. Ez a hdr dolog még mindig nem megy nekik. Akkor ez a telefon is a "majdcsak lesz rá használható gcam port" fiók lakója lett :/

(#843) Macika66


Macika66
őstag

Csodálom, hogy eddig senkinek sem tűnt fel, hogy újra sík a kijelző...
Mármint abban az értelemben, hogy a teljes képterület, meg még egy szűk mm-nyi körben, az teljesen sík. A gömbölyített él csak utána van.
Erre már lesz normális üveg, az tuti! :)

(#844) ßrainiac


ßrainiac
addikt

lol..

(szerk. kedden az elsok kozott rendeltem)

[ Szerkesztve ]

OnePlus 7T Pro

(#845) SharpSA válasza marcarc (#831) üzenetére


SharpSA
addikt

Eredeti minőségben vannak feltöltve a képek vagy az ingyenes korláttal, azaz a kiváló minőséggel?

(#846) Timer


Timer
addikt

Tegnap este nekem is befutott a csomagom, de csak ma vettem át, mert a portán hagyta a futár. Kedd 10 után rendeltem, elég jó gyors volt a szállítás, maximálisan elégedett vagyok.

De basszus, hol a csöcsben van a OnePlus Switch app? Letölti paly-ből, frissíti is, de nincs megnyitás gomb, és az app drawerben sem találom. WTF?! Másnak van ilyen applikációja? Még sosem használtam, de gondoltam, kipróbálom.

UPDATE: meg is van. A beállítások menüben "OnePlus átkapcsolás" néven! :C

Első tapasztalatom: sokka lfeszesebbek a gombok, a slider már-már túlzottan is az. Sokkal jobb érzés, mint az 5T kicsit lötyögő gombjai, sokunknak "fájt" ez az apróság anno a megjelenés utáni napokban. Ja, és nincs jelly sem, akit annak idején érintett, megnyugiodhat, most ez is rendben van.

[ Szerkesztve ]

Azt kapod, amit adsz.

(#847) No.01


No.01
őstag

Hiába vártam ezt a telefont... Sajnos vagy sem pont olyan érzésem van, mint odaát az A1 topicban... :(((
A kamera jó de csak akkor ha nem vesszük figyelembe a többi felső kategóriás telefont.
Valóban az eddigi legjobb képek, de csak akkor ha nem kacsintgatunk a konkurencia felé is...
Persze lehet azzal jönni, hogy ott magasabb árkatgoriában játszanak, de sajnos vagy sem el kell fogadni, hogy ezek a képek csak az OP háza táján kiemelkedőek.

Akinek ez nem fontos az nyilván jó lapra tesz egy ilyen 6-al de akiknek fontos a jó kamera azoknak még mindig a szomszédban kell, hogy menjenek...

(#848) AuraSync válasza Timer (#846) üzenetére


AuraSync
aktív tag

Mi az a jelly? :F

S20+ 5G / Tab S6 LTE / RX100 VI / Hero 8 / Boombox 2 / MagicWatch 2 / Band 5 / RTX 3080

(#849) ßrainiac válasza No.01 (#847) üzenetére


ßrainiac
addikt

Koszonjuk. Eddig csak minden masodik hozzaszolas szolt errol vagy ennek a kitargyalasarol, de te most ezt tisztaba tetted a fejekben negyvenedszerre is!

:C

OnePlus 7T Pro

(#850) Macika66 válasza ßrainiac (#849) üzenetére


Macika66
őstag

Korrekt.

De most komolyan mondjátok, hogy egy 12 millióba kerülő autó tud jobb lenni, mint egy 8 milliós? Ez most komoly?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.