Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-06 10:34:02

LOGOUT.hu

Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38136) barnagaben


barnagaben
csendes tag

Sziasztok!
Újfent segítségeteket szeretném kérni. Történt ugyanis hogy szeretett Defy-m elkezdett az utóbbi időben rakoncátlankodni. Néha embertelen lassulásokat produkál( képernyő görgetés nem gördülékeny vannak 5-6 másodperces agyhalálok..értem ezalatt hogy pl az alsó 4 érintőgomb 5-6 másodpercre beadja a kulcsot, utána persze meg egyből megcsinálja azt amit abban az időintervallumban belenyomkodtam). Ezek túlélhető dolgok voltak mert nem volt gyakori mutatvány. Na de, most már olyanokat is képes produkálni telefonom hogy pl Winamp szám lejátszásnál lassan indul el a szám, morog,köhög,fújtat mint az öreg bakelit lemez. Ezen probléma igazándiból 1-szer jelentkezett de előtte sosem volt. Ezen problémáknak lehet köze ahhoz hogy a Defy kapott egy 8 gb-os micro sd-t? fölismerte, írja stb, kártya formázva volt meg minden ( alap gyári 2gb-os kártyával is voltak ámokfutások).
A telefonon gyári Froyo van ( én raktam rá tökéletesen működik ez úton is köszönet a Fórumnak ), nincs rajta sokalkalmazás ( Adobe reader, Winamp, MoboPlayer, Opera Mini, MSN: MErcury, Wiki Encyclopedia, Advanced Task Manager, 2 játék ( AB és FN)+ egy photoshop express).
AVG Antivirussal ellenőriztem a telefont, állítási szerint semmi probléma. Segítségetek kérem hogy lehetne ezeket a lassulásokat kiküszöbölni, és esetleg milyen megoldások állnak lehetőségemre hogy visszakapjam ámokfutásokat nélkülöző telefonomat.
Segítségeteket előre is köszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.