Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21951) Ijk válasza l.skywalker (#21950) üzenetére


Ijk
nagyúr

Van BB10-en jelenleg Viber, FB (Disa), Watsapp, minden népszerű csevegős alkalmazás, értesítéssel.

BBM megint olyan dolog hogy ki alkalmazkodik. Ha másnak fontos hogy elérjenek akkor fel fogják tenni a BBM-et, mert megmondod hogy azon elérnek, különbem meg telefonáljanak ha akarnak valamit. Ellenkező esetben meg te fogsz alkalmazkodni és felrakod a Vibert, Disa-t ami annyival kényelmetlenebb neked a BBM-nél hogy HUB-ba csak értesítést kapsz, magyarán olyan borzalmas hátrány Androiddal szemben hogy semmilyen. A HUB-ól történő közvetlen üzenetírás nem megy amit BB10-en kívül a droidos HUB tud csak, úgy hallottam közel sem olyan kiforrottan mint BB10-en.
Legtöbb app működik a BB10 android runtime-al, sokminden ugyanaz mint böngészőből. Ez a BB10 elavulás 90%-ban műhiszti. Van olyan hogy fontos app és tényleg nem fog BB10 futni. Van olyan aki nem akar lassabb droidos alkalmazásokkal, lehetséges bugokkal küzdeni. Van akinek multimédiás telefon kell, annak már első körben sem BB-t kellett volna venni. És van aki csak kifogást keres magának miért kell új szarra költeni a pénzét.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21952) lugosi válasza l.skywalker (#21950) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nos igen, most már az a véleményem, hogy a BB-nek annak idején mikor átálltak az OS10-re, akkor egy Passport-szerű telefonnal azonnal ki kellett volna jönni mint csúcsmodellel, nem Z10-ezni, de ez már a "mi lett volna ha" kezdetű mesék világába tartozik sajnos.

ijk:
"BBM megint olyan dolog hogy ki alkalmazkodik. Ha másnak fontos hogy elérjenek akkor fel fogják tenni a BBM-et, mert megmondod hogy azon elérnek, különbem meg telefonáljanak ha akarnak valamit. Ellenkező esetben meg te fogsz alkalmazkodni"

És ez életszerűen úgy történik, hogy te alkalmazkodsz természetesen. Tipikusan nem fogod 50-100 ismerősödet rábeszélni hogy használjanak egy általuk sosem hallott IM alkalmazást egyedül veled (mert mással sem fogják). Tehát egy fórumon hangzatos, hogy majd megváltoztatod a világot, de a valóságban valószínűleg nem, a világ fog megváltoztatni téged, legalábbis annak van sokkal reálisabb esélye.
Vagy kilépsz a digitális kapcsolattartás jelentette körből, és várod a telefonhívást, ami valószínűleg sosem fog megtörténni.
Álmodozni lehet, de ez itt a valóság.

(#21953) metalstorm


metalstorm
aktív tag

Nem értem ezt az örökös facebook és messenger témát! Akinek kell használja, akinek nem az nem! Messenger értesítést azonnal meg lehet kapni ezzel! CSAK! Nem szabad hogy mellette bármelyik más messenger is fenntlegyen, akkor nem jönnek azonnal az üzik! Facebookra meg rengeteg program van, csak nem szabad frissiteni! ITT egy ősi ami fekete és jól müködik! Csak NE FRISSITSD!

...de már annyiszor fent volt a téma, vissza is lehet olvasni a fórumon!

(#21954) Ijk válasza lugosi (#21952) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem 50 ismerosrol beszéltem hanem 1-rol, konkrétan a feleségéről. Vagy épp akivel fontos a gyors kapcsolattartas.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21955) bigsee válasza Ijk (#21951) üzenetére


bigsee
addikt

Nézzük mi a helyzet: whatsapp egy haverral >megdöglött. Viber van soknak> ki nem állhatom. FB> hagyjuk. iMessage > 12 fős csoportomból négynek van > csak nem működne...? De, most már fog! BBM> szerintem tíz kilométeres körben nem tudnék találni senkit sem, akivel kapcsolattartásra használhatnám, mármint naponta. Ha akarom elolvasom itteni társak csatornáit, de nem kommunikálunk rajta.

Akkor mi maradt? Nekem nem sok, úgyhogy léptem. Ha jól, ha rosszul tettem, léptem.

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#21956) lugosi válasza Ijk (#21954) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Rosszul emlékszel:

"Még a feleségemet sem tudtam rávenni, hogy használja a Droidos BBM-et. Sőt, még a kollégáimat sem akiknek szintén BB-jük van."

(#21957) Ijk válasza lugosi (#21956) üzenetére


Ijk
nagyúr

Még a feleségét sem tudta meggyőzni, erre reagáltam. Teljesen életszerű hogy majd 100 kilóért veszek új telefont mert az asszonynak kényelmetlen felrakni a BBM-et.
Kollegáknak meg BB-jük van, de a gyári, beépített, biztonságos, erőforrást nem zabáló kliens, ami HUB-ból működik nem akaródzik használni, hanem helyette valami mást babrál a telefonjára ami állítólag az itteni panaszkodás alapján már nem működik, inkább azzal bohóckodik. Ez is teljesen életszerű.

Manapság a legjobb megoldás emberi hülyeségre hülyeséggel alkalmazkodni. Mondjuk én erre képtelen lennék.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21958) lugosi válasza Ijk (#21957) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Kezdesz belegabalyodni. ;)
Azt írta hogy nem tudta megváltoztatni a környezetét, hogy használja a bbm-et. Se a feleségét se a kollégákat. Onnan indulunk ugye, hogy ki alkalmazkodik.

(#21959) Ijk válasza lugosi (#21958) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem kell megváltoztatni a környezeted, akkor alkalmazkodj te a hülyékhez. Fel kell rakni a Vibert, menni fog BB10-en és kész. A faszbúkk is.
Ha meg nem fog működni akkor megmondom az asszonynak hogy BBM-en el tud érni ha kell valami, ill. telefonálhat, utóbbira fizeti szépen a számlát. Kollégáknak is meg lehet mondani hogy elérnek BBM-en vagy lehet telefonálni. Én majd telefonon intézem velük a részemről a kommunikációt, ők meg ahogy akarják.

Az egész okfejtés lényege hogy azt kell nézni kinek fontosabb hogy a másikat elérje. Ha neked fontosabb te alkalmazkodsz, ha neki akkor ő fog.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21960) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Valahol nagyon elvesztettem a fonalat. Elvileg a BlackBerry térképek tudna hangos navigációt? Megcsinálom benne az útvonalat, és kiírja hogy ehhez az útvonalhoz nem tartozik hangos navigáció.
Miért nem? Mi hiányzik hozzá, mi kellene? Másik régióban működik csak?

(#21961) Pavlo válasza lugosi (#21960) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Már magad is megválaszoltad: más régióban megy.
Én Google Térképeket használok.

(#21962) lugosi válasza Pavlo (#21961) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Értem, köszi. Akkor ez tipikusan olyasmi ami elhatározás kérdése mindössze. Kár hogy a gyártó így döntött. Van másik megoldásom rá, ezért se érdekelt eddig a dolog. Csak nem szeretem ha ugyanarra több appot is fent kell tartani a telefonon, azt hittem hátha megoldható valahogy, de akkor leteszek róla.

(#21963) l.skywalker válasza Ijk (#21959) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nalam a csvego programok hasznalata nem koltsegtakaritas miatt van es semmikepp sem az SMS vagy a telefonalas helyett. Alapvetoen nem erdekel ki mit hasznal az ilyen tipusu velemenyek, mint a tied, azert nem mervadoak ram nezve, mert en nem tudom hulyenek titulalni a kozeli ismeroseim\rokonaim\barataim 100%-at. Nekem lenne szukseges, h elerjem oket, en akarom kenyelmesen hasznalni a keszulekemet. 1-2 ember eseteben mukodik. De tevedes azt gondolnod, hogy az Android Runtime lefed mindent, mert .apk telepites nelkul mar nem megy csak a Whatsapp. Az Amazon App Store-os Viber nem indul el Classicon update ota, a BerryWorld-os pedig amiota nekem van nem elerheto. Ezen kivul mas nincs. A felesegemmel pedig nalunk nem ugy mukodik, hogy megmondom neki mihez alkalmazkodjon, hanem szereto ferjkent es a hozza kepest sokkal inkabb tecnokrata alkatu emberkent megteszem neki azt a szivesseget, hogy elerheto vagyok szamara. Es hidd el, ez nem divat. Nalunk ezer olyan helyzet van, amikor nem tudjuk egymast hivni es anno azert valtottunk mobilnetes elofizetesrr, mert havi 15ezret sms-eztunk fejenkent. Es nem tudom nalatok hoigy van ill. hogy van-e feleseged, de mi csaladkent kozos kasszan vagyunk, itt nincs olyan, h majd fizeti maganak. Az elet nem annyira fekete feher, mint ahogy itt felvazoltatok nekem. En pl. tapasztalataim okan olyat soha senkinek nem tudnek mondani, hogy:

. Egyébként se neked, se a nővérednek, de még az újszülöttnek se lesz semmi baja, ha csak a szülés után kapsz értesítést. Legalább kihagyod az aggódós részt.

Ez nonszensz. Csak arra tudtam gondolni, hogy remelem az illeto csak azert ir ilyet, mert 19-24 eves es a napi legkomolyabb dolga a felkeles, nem pedig csalados emberkent ir ilyet. Neked is azt ajanlom, hogy ne eletbolcsessegekkel operalj, hanem ha tudsz segits a kerdesben. Nekem Facebook Messenger kellett, nem pedig egy Petofi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21964) Ijk válasza l.skywalker (#21963) üzenetére


Ijk
nagyúr

A hülyeség az amikor mindenkinek blackberry-je van és nem akarnak BBM-et használni. Ha neked van 100 ismerősöd akiket el akarsz érni Viberen (nálam működik a viber passporton tökéletesen) és neked fontos hogy mindegyiket folyamatosan elérd, ha nem működik a Viber akkor váltasz készüléket.
A másik hülyeség az amikor a feleségednek 5 perc alatt fel lehet androidra dobni a BBM-et saját névvel, és ott úgy működik neki mint bármi más, ehelyett mert neki kényelmetlen majd veszel egy droidos telefont 150 ezerért. Én nem szólok bele, a te dolgod de attól még hülyeség.

Nincs feleségem, barátnőm van. De az biztos hogy nincs annyi időm hogy napi 300 sms-t váltsak csak a párommal, mert olyan megoldhatatlan problémákba futunk rendszeresen.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21965) l.skywalker válasza Ijk (#21964) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem szamit. Te igy gondolod, a valosagot korulirni meg mar tulmagyarazat lenne. Megkaptam a segitseget mastol, koszonom!.

Alapvetoen hogy a Forumhoz kapcsolodva id leirjam: IM vonalrol nezve egy Classiccal az elmult masfel evben nagyon sokat veszitettunk. A Whatsappnak hala most van +fel ev, de ha valaki nem tud vagy nem akar .apk-kat telepiteni, akkor az a mai un. "divatos" csevegesi platformoktol el van zarva. Apropo: nem akarok telefdont cserelni, mert ha szoftveresen kezdek bezarva lenni, akkor is ez a legjobb UI.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21966) eventus válasza l.skywalker (#21965) üzenetére


eventus
veterán

Anno a viber és társai is terjedtek, kipróbáltàk az emberek. BBM is velük szemben maradandóan is multiplatform. Miért fáj bárkinek is feltenni és kipróbálni? Szerintem a lustaság, mert nem húzza be egyből az egész telefonkönyvet.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21967) l.skywalker válasza eventus (#21966) üzenetére


l.skywalker
félisten

WP-re van?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21968) metalstorm


metalstorm
aktív tag

Sziasztok! Mivel egy halott rendszer a miénk - nekem mégis megfelel - olcsòk lettek a Blackyk! Persze nem a droidos bohòckodàs.. z10 et hasznàlok,szeretem de talàn màr fillérekért kipròbàlhatok màst is! Hardverileg szinte csontra ugyanaz a Z10,q10, de még a Classic is... a billentyűzet szeret elromlani? Rengeteg Z10 hasznàlat utàn érdemes e q10et vagy Classicot venni? Tapasztalatok! Tényleg semmi bajom a Zémmel csak kivàncsiskodok! :) z/q ugyan abban az àrban van, de classic is olcsò màr! :)

[ Szerkesztve ]

(#21969) metalstorm válasza l.skywalker (#21967) üzenetére


metalstorm
aktív tag

http://m.windowscentral.com/tag/bbm

(#21970) Orgi válasza metalstorm (#21969) üzenetére


Orgi
őstag

Én úgy tudtam hogy max a chatelés ment régen is csak rajta és most ezt írja:
"BBM Windows Phone app isn't currently available in the Windows Store"

(#21971) l.skywalker válasza metalstorm (#21969) üzenetére


l.skywalker
félisten

És asztali kliense sincs. Nem kötekedésből írom ezeket, hanem azért mert a Viber, FB Messenger, Hangouts, Skype és a többi IM nálunk - konkrétan köztem és a feleségem között - azért vált be nagyon, mert akkor is elért, ha én épp telco-ban ülök a melóban és rámír a gépen. Akkor is elér, ha ő éppen altat és csak a tablet van nála. Akkor is elér, ha annyira bele vagyok feledkezve a munkába, hogy nem figyelem a telefonom. A BBM nagyon jó. De jól mutatja az elfogadottságát, hogy azok sem használják, akiknek van. A kollégáim azért nem használták, mert akkor még volt Facebook Messenger és Viber a céges BlackBerry-kre. És ők egyébként is inkább hívtak és e-mailt írtak. Én mondogattam nekik, hogy használjuk már ezt, mert kényelmes, gyors és nem mellesleg csoportot is lehet csinálni. Kiröhögtek és mentek tovább. Lehet, hogy hülyék, de én szerettem volna könnyíteni a kommunikáció folyásán én szerettem volna maximális elégedettséggel kihasználni a BB Classicot. Nem ment, mostanra pedig szépen le is épült a támogatottsága.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21972) Pavlo válasza Orgi (#21970) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Meg azt, hogy "There's no word on why this has happened.".
Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ezen most sírjak vagy nevessek.

(#21973) Ijk válasza l.skywalker (#21971) üzenetére


Ijk
nagyúr

BBM használható BLend-del asztali gépről is.
Mit fognak csinálni a cégnél a BB-sek ha nem lesz viber vagy megbízhatatlan hangouts? Lecseréli mindenki a BB telefonját annak tudatában hogy ott van rajta a gyári app ami mindenkinél működne?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21974) Pavlo válasza l.skywalker (#21971) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Indonéziában ellenben nagyon megy a BBM. Ott olyan státusszimbólum a BlackBerry, mint itthon az iPhone.

Egy példa a BBM népszerűségére.

[ Szerkesztve ]

(#21975) metalstorm


metalstorm
aktív tag

Bbm nemsokàra lesz asztali gépre! Viber 5.6 os megy blackyn... nem értem ezt a hatalmas gondot egyeseknél! :). WhatsApp is megy, messenger (lite) is jòl! Egyesek szerintem sajàt magànak akarja megmagyaràzni miért vàlt droidra vagy màsra... tegye az akinek ez xar!

(#21976) Novics válasza metalstorm (#21975) üzenetére


Novics
senior tag

Nálunk úgy néz ki, hogy az asszonyka most vált BB-re, mert bejön neki a Q5-öm mérete, fogása, és a Q10-et lassan úgy hajigálják az emberek után, miközben még mindig egy remek, stabil telefon. Ennyiért csak hulladék droidos telefonokat kapni. Mondjuk ő nem is nagyon chatel telefononfacebookja meg nincs is. :N

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#21977) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Androidos ismerősök egy fejlesztő céges ismerős is bevezette a BBM-et és kényelmesen csoportosan használják. Szeretik és pont.
:R

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#21978) l.skywalker válasza Ijk (#21973) üzenetére


l.skywalker
félisten

Blend tiltva van központilag nálunk nem szinkronizál céges keretek között. Viber nincs. Hangouts nincs. FB Messenger sincs.

De egyvalami van: 2018. márciusig van támogatás a BB-kre. Utána a mi cégünk nem fog többet használni. És ez nem az IM támogatottság miatt van, hanem azért mert elfogytak a készülékek és így az új belépőknek ill. az elromlott készülékek cserélése nem megoldható ugyanezen a vonalon. Ezért váltunk iPhone-ra.

És ha az üzleti szektorban megtörténik a váltás, akkor utána 2-3 éven belül a lakossági oldalon is le fogják lőni a BB10-et.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21979) lugosi válasza metalstorm (#21975) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

"Bbm nemsokàra lesz asztali gépre!"

Ezt mire alapozod? Van valami forrása ennek?

(#21980) metalstorm válasza lugosi (#21979) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Sok helyen írták már...

(#21981) PHenis válasza l.skywalker (#21978) üzenetére


PHenis
senior tag

Hangouts van. Vagyis még a régi gtalk, de működik, beépül a hub-ba meg minden.

(#21982) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Logikus folytatás lenne a böngészőn belüli bbm akármi.
És ez már többször felröppent. De szerintem nem elsődleges a cégnek.
Pedig szerintem is kellene.

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#21983) Pavlo válasza metalstorm (#21980) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Azt, hogy sok helyen írták már az még nem jelent semmit. Ha már a hivatalos csatornákon is ezt kommunikálják, az már jelenthet valamit. Ez az én személyes véleményem.

(#21984) icezozo válasza lugosi (#21979) üzenetére


icezozo
addikt

UWP-n belul megy a fejlesztes WP10-re. igy akkor sok helyen lesz lehetoseg BBM telepitesre. ( xbox,win10,wp10 stb ) ambar elvesztheti ezaltal a "biztonsagos" jelzot.

http://qwankido.hu/

(#21985) l.skywalker válasza PHenis (#21981) üzenetére


l.skywalker
félisten

Hol?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21986) PHenis válasza l.skywalker (#21985) üzenetére


PHenis
senior tag

http://appworld.blackberry.com/webstore/content/681

Azt kell beírni a bbworldbe, hogy google talk, és ott a legelső.

[ Szerkesztve ]

(#21987) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Köszi mindenkinek a segíséget! Kicsit túlreagáltam szerintem sokatok véleményét az IM-el kapcsolatban, nézzétek el ezt nekem és tulajdonítsuk azon frusztráltságomnak, hogy a BB10 szerintem még mindig az egyik leginkább használható rendszer, főleg az UI része és ennek ellenére azt látom, hogy haldoklik és a régen éppen a hardver-szoftver kettős házon belüli tervezése/kiadása után most holmi TLC gyártja a készülékeket és valami Android adja az OS-t. Többet érdemelt volna a múltja alapján ez a márka, de remélem egyszer hamvaiból fel tud úgy támadni mint most a NOKIA próbálja. Örüljünk talán annak, hogy nem zárták be a boltot és jutottak a Siemens vagy az Ericsson sorsára. Én mindenesetre ha a cég le is cseréli beszerzek egy Passportot az örökkévalóságnak.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#21988) bigsee válasza l.skywalker (#21987) üzenetére


bigsee
addikt

+1 Taps!!! :K

[ Szerkesztve ]

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#21989) metalstorm válasza l.skywalker (#21987) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Igy van! :C

(#21990) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Gondolkodtam valamikor azon, hogy új mobil vásárláskor érdemes lenne-e eladni a Passortot..
De nem. Miért akarnám eladni. Nincs alternativa!
A Higany nekem masodtelefon lenne, nem főmobil. :D

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#21991) lugosi válasza Polarstar (#21990) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nem érdemes szerintem. Én másodtelefonnak használom, néha felváltva egy nokia 1520-szal. A nokiát használhatóbbnak tartom funkciókat és appokat tekintve, de a passport egy sokkal szerethetőbb telefon szerintem, és nekem ez is fontos. Minden hülyesége ellenére (az mondjuk a wp-s nokiának is van, nem is kevés, sőt).
Másodsorban, eddig csak egy régi BB-met adtam el, és a mai napig sajnálom. (9700)
Annyira, hogy utána inkább vettem egy másikat (igaz csak hasonlót, egy 9780-at).
Szóval én arra szavazok, hogy maradjon, sem nem éri meg, sem nem érdemes eladni.

Múltkorában néztem egy srácnak a yt csatornáját, lehet hogy még linkeltem is a PP topikban, ő tesz fel a mai napig videókat, hogy 2017-ben passport mikre jó.

(#21992) iMagic7 válasza lugosi (#21991) üzenetére


iMagic7
tag

A srác nevét le tudnád írni? Köszi
Érdekelne :)

(#21993) VROBY


VROBY
tag

Sziasztok!

Az új frissítés még nem jött meg a Classic-ra! :O (10.3.3)
Csak én jártam így?
Mit tudok csinálni, ha nálam van "esetleg" a probléma?

Köszi... :R

(#21994) PHenis válasza VROBY (#21993) üzenetére


PHenis
senior tag

Nekem sem jött még meg (Z10), de nem érdemes várni nagyon, mert ahogy olvastam, nem lett jobb.

(#21995) bigsee válasza PHenis (#21994) üzenetére


bigsee
addikt

Z10 nincs kizárva a 10.3.3-ra frissíthetők köréből? :F

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#21996) metalstorm válasza bigsee (#21995) üzenetére


metalstorm
aktív tag

A Z10 STL100-1-es változat van kizárva... de ez sem teljesen igaz! Autoloader van rá!
LINK

[ Szerkesztve ]

(#21997) metalstorm válasza PHenis (#21994) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Hát nem tudom hol olvastad, ég és föld! Nagyon jó lett ... a hermadik 10.3.3.2205 autoloader hibátlan, persze biztonsági mentések miatt jó lenne az OTA!

[ Szerkesztve ]

(#21998) VROBY


VROBY
tag

Tudnátok egy biztonságos linket a Classic-hoz 10.3.3 ra?
Illetve, még nem csináltam autoloader töltést.
Ehhez valami leírást, linket.

Nagyon köszi.

(#21999) eventus válasza VROBY (#21998) üzenetére


eventus
veterán

Nevem alatt blog

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22000) VROBY válasza eventus (#21999) üzenetére


VROBY
tag

Köszi :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.