Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22201) eventus válasza Koczó93 (#22200) üzenetére


eventus
veterán

Azt mar nem. Ha lesz instal akkor az automatikus frissitest kapcsold ki.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22202) metalstorm


metalstorm
aktív tag

Nem olxan rég irtam itt hogy ugy veszem észre egyre többet hibádzik a BB10... Ma a World hatalmas szoftverkínálata nagyon lelombozott, föleg hogy ingyenesen már szinte semmi, ami van az pedig (számomra) értéktelen. Fenntartom hogy továbbra is használható készülék mivel én ténylegesen alapdolgokra használom (z10 lte) , az akkun kívűl nincs is igazán gondom.... De ma jött egy email a tarifaexpert-től, és volt ajánlat ami árban is jó és megnéztem milyen készüléket vehetnék... 0ft elöleggel havi 6500ft-ért lenne - részletekkel együtt - a Huawei Lite8, nos elmentem megnézni... Szép, utálom a tepsiket de valahogy ez még nem is olyan nagy... csak hát... Huzigáltam az ujjam minden irányba a megszokott módon. Olyan volt mintha sosem lett volna androidos telefonom, annyira megszoktam a Z10-em! Pedig 6 éven keresztül egy ZTE Blade-em is volt (az elsö...), sőőt sok más is. De csak álltam bambán és rájöttem, soha nem tudnám megszokni a runás mobilt! :D megjegyzés: Volt ott persze Iphone 7 is... Na azt már könnyebben kezeltem, de - szerintem - igen olcsó hatása van ugy kézbe fogva! De mindegy, mert az marha drága én nekem... Az SE a 4collal meg apró.. 6S pedig tiszta csamcsung, bár mérete tetszett. Marad a Z10! :)

(#22203) eventus


eventus
veterán

Classic ma reggel, 1-es villamos? Ki vagy? :)

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22204) Pavlo válasza eventus (#22203) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Khm... Miért is nem kérdezted meg tőle? :)

(#22205) lugosi válasza Pavlo (#22204) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Mondjuk valóban logikusabb lenne IRL megkérdezni. ;)

(#22206) eventus válasza Pavlo (#22204) üzenetére


eventus
veterán

Eleg erdekes lenne. Cegnel is csak egy szedrest talaltam, classic.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22207) Pavlo válasza eventus (#22206) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Bocsi, nem értem... Miért is lenne érdekes odamenni hozzá megkérdezni? :F

(#22208) bigsee


bigsee
addikt

[link] :D

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#22209) lugosi válasza bigsee (#22208) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Azt hinné az ember, hogy április 1 miatt, de tényleg ezt olvasom a hivatalos oldalukon.

(#22210) bigsee válasza lugosi (#22209) üzenetére


bigsee
addikt

Elsőre én is benyaltam, második nekifutásra leesett...! :)

[ Szerkesztve ]

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#22211) l.skywalker válasza eventus (#22203) üzenetére


l.skywalker
félisten

Ha a déli irány felé látod, akkor lehet pár ezer ember, mert az ottani irodaházakban (Infopark) több cégnél is a BB még az egyik a céges telefonok között. Főleg a Magyar Telekom és Deutsche Telekom cégeinél.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#22212) consono válasza l.skywalker (#22211) üzenetére


consono
nagyúr

MT-re ez már biztosan nem igaz...

"In God we trust. All others must bring data"

(#22213) Polarstar válasza l.skywalker (#22211) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Nem is értem ez hogy gondolod?? Kvázi feketelistán van itthon a Blackberry a telekomnál!

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#22214) eventus válasza l.skywalker (#22211) üzenetére


eventus
veterán

Ellentétes irány. Egy BBM radar jó lenne. Engedelyezve, hogy lassa ki van a kozelben. Kellett RSA kulcs, amit mobilon hasznalunk. Lestek BB10 telefonra. Mondtam nem lesz masik, de szerencsere van worldben es jol mukodik, nativ.

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22215) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Akkor mondom egész konkrétan. Nálunk (~5ezer dolgozó) a BB még az egyik céges telefon egészen jövő márciusig. Nagy eséllyel lehet belefutni az Infopark környékén nálunk dolgozó emberekbe.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#22216) eventus


eventus
veterán

Június 15-től nincs roaming díj az EU-ban. Csak a vicces, hogy a hazai árak, olyan magasak, hogy szinte saját országunkban is roamingolunk. Olcsóbb egy egy roaming sms, mind a belföldi. 35-40 forint egy perc. Szóval vettem Skype egyenleget vagy ott is van fillérekért korlátlan.

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22217) lugosi válasza eventus (#22216) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Egyetértek. Bár hozzá kell tenni, hogy az új feltöltős percdíjak nagyon jók (nevetséges, de jobbak mint az előfizetésesek). Bár ez utóbbi (percdíj) per pillanat nem érint, mert most flat tarifám van, de már most látom, hogy az is drága. Ha lejár, akkor váltok valószínű korlátlan Magyarország csomagra kb. fele annyiért, mint egy flat tarifa.
Egyébként a voip topikban régen nagyon köpködték a skypeot hogy milyen drága a különböző dellmont klónokhoz és egyebekhez képest, és egyre inkább látom feljönni azokat a hangokat, hogy minőséget tekintve a skype már korántsem olyan drága. Persze amikor én írtam ezt kb 1-2 éve akkor úgy néztek rám mint valami eretnekre. :)

(#22218) eventus válasza lugosi (#22217) üzenetére


eventus
veterán

Mobil hivas skype-on valoban nem olcso, de a vezetekes 3 cent. Mobil-mobil kozott ott az egyeb voip, pl bbm :) Annak az olcso feloltosnek lesz bojtje hamarosan.
Szolgaltato nem fog prepaidre csabitani ufiket.

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22219) lugosi válasza eventus (#22218) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Napi normál felhasználás mellett az általad írt "mobil-mobil" voip szerintem nem működik. Arra a verzióra gondolok, amikor mind a két telefonon ugyanannak a voip kliensnek kell futnia, ez szervezés kérdése, majd az 1000 kontaktból mondjuk 4-5 családtaggal megbeszéled, de rengeteg üzleti partner, külső valaki akit hívok, azzal kivitelezhetetlen. Tehát olyan voip megoldás a jó, ami voip irányból gsm irányba megy. Ezek pedig vagy drágák, vagy minőségben vackok.

Az előfizetésből feltöltősre váltás átgondolható azért, ha belegontolok pl egy 9/19 ft-os percdíjba, akkor ha azt mondom, hogy a hívott számok több mint fele telekomos, a fele más, akkor ha átlagolt 14 Ft-os percdíjjal számolok, akkor is több mint 700 percre elég egy átlag flat tarifa kb 10000 Ft-is díja, ami majdnem 12 óra beszélgetés / hó. Ha nagyon pazarlónak éreznéd a vezetékes számok hívására, akkor legfeljebb azt megoldod olcsó voippal. (A tapasztalatom szerint ha voipon vezetékest hívok, sokkal jobb a válaszidő és a hagminőség, mintha mobilt hívnék.)

Szerintem a nagy többségnek megérheti feltöltősben, és ma már a szolgáltatók nem adnak szerintem igazi kedvezményt készülékvásárláskor, így az a faktor is kiesik.

(#22220) Tamy


Tamy
senior tag

Sziasztok!

A 9780 után kis kitérőt téve most ismét visszatértem a BlackBerry-hez, ezúttal egy Q5 személyében. Kapásból lenne két kérdésem:

Próbálom frissíteni a 10.2.1 OS-t, de mind a teló, mind a BB LInk azt mondja, hogy ez a legfrissebb. Várjak esetleg, hátha egyszer majd meggondolja magát? Igazából ezzel is ellennék, csak félek, hogy később kelleni fog valamihez, a telefon topicjában is olvastam, hogy valami csak arra megy fel, meg talán 1-2 pluszt is adna. Később meg már hely nem lesz, hogy frissítsen.

A másik: kellene nekem egy jó kis levelezőkliens, mert úgy nézem üzleti telefon ide, vagy oda, se olvasás visszajelzést nem lehet beállítani, se aliast. Ha csak én nem jövök rá, akkor nem szóltam, kerestem a neten, de amit látok, az az, hogy hozzam létre új fiókként az aliast, ami azért sem jó, mert akkor mindent duplán kapok meg. Jó lenne továbbá, ha válasznál is kiválaszthatnám melyik fiókból menjen el. Régen a Smartmailt használtam, de OS10-re nem találom, és emlékeim szerint az sem volt teljes értékű. Androidos vonalon az Aquamail tökéletes volt, ha natív nem lesz, megpróbálom azt.

Elsőre ennyi, majd még biztos jövök.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22221) Phülöp válasza Tamy (#22220) üzenetére


Phülöp
addikt

Alias kezelése működik úgy, hogy szerveroldalon

- szűröd a leveleket az adott aliasra,
- azokat külön mappába rakod,
- beállítod, hogy a külső alkalmazások (BB mail kliens jelen esetben) mindig azt a címet használja válaszként, amire érkezett a levél,

a kliensben pedig

- a figyelt IMAP mappák közé beemeled azt a mappát is, amelyikbe az adott alias levelei érkeznek.

/a szerveroldali beállítások szolgáltatófüggőek, nem biztos, hogy a tied tudja ezeket. A BB mail kliens tudja, amit írtam.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#22222) Tamy válasza Phülöp (#22221) üzenetére


Tamy
senior tag

Ez nem jó, pop3-ra kell.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22223) St3ven


St3ven
addikt

Androidos alkalmazás apk-ból történő frissítésekor el kell távolítani először a korábbi verziót? Vagy mehet annak a nyakára? Utóbbi esetben nem marad felesleges szemét a készüléken?

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#22224) lugosi válasza St3ven (#22223) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

"Utóbbi esetben nem marad felesleges szemét a készüléken?"

De, de az maga az androidos app ;]
Próbáld meg a "frissítést" szerintem nyugodtan.

(#22225) eventus válasza lugosi (#22219) üzenetére


eventus
veterán

Igen, igenyel nemi szervezest, ha csokkenteni akarjuk a koltsegeket. Azonban a mai mobil tarifak igen dragak. Korlatlan 12-15 ezerert stb. En fixen ennyit nem fizetek ki, mert nem beszelek annyit, igy lebeszelheto csomag johet szoba, de a "megvasarolt" mennyisegen tul brutalis percdij van.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22226) St3ven válasza lugosi (#22224) üzenetére


St3ven
addikt

Hát igen, de ha nincs natív app. :(

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#22227) Tamy


Tamy
senior tag

Mivel a Q5 továbbra is azt mondja, hogy a rajta lévő OS10.2.1 a legfrissebb, és BB Link szerint is az, keresem a megoldást a frissítésre. Itt találtam Autoloader-t, azt írja Q5-höz és Q10-hez is jó, viszont a fájl nevében már csak a Q10 szerepel. Tudom, hogy hardveresen megegyezik a kettő, de mehet rá ez így? Csak rádugom a telót a gépre, és elindítom a loadert? Inkább rákérdezek, mielőtt téglát csinálok belőle.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22228) Orgi válasza Tamy (#22227) üzenetére


Orgi
őstag

Szia,

itt egy leírás, de van több is Crackberryn hozzá:

Upgrading OS

Ez pedig egy crackberrys autoloader, 10.3.2.2876, de többet, újabbat is találhatsz 10.3.3.2205-öt pl:

Mega link

Crackberry leaked os fórum

(#22229) eventus válasza Orgi (#22228) üzenetére


eventus
veterán

2205 az a legfrissebb, nekem is az van. Korábbiak bajosak voltak.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#22230) Tamy válasza Orgi (#22228) üzenetére


Tamy
senior tag

Köszönöm, nézem.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22231) Tamy válasza Tamy (#22230) üzenetére


Tamy
senior tag

Elindítottam a loadert, futott talán egy percig, amikor ránéztem 2%-nál járt, aztán bezárta magát (feladatkezelőben sincs nyoma, hogy futna). A telefonon a led zölden világít, de ha lehúzom az usbről, akkor pirosan villog. Visszadugtam, Link nem látja, ismét elindítva a loadert kezdődik elölről minden, ismét zöld a led, és ismét bezáródik 2% körül. Most nem merem lehúzni, de érzésem szerint nem csinál semmit. Link megnyitva nincs, de a feladatkezelő szerint fut a BlackBerryLink.AutoUpdate, esetleg az kever be neki? Mert azt kilőhetem.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22232) Orgi válasza eventus (#22229) üzenetére


Orgi
őstag

Amit én linkeltem, az az utolsó 10.3.2 még, nem 10.3.3-as verzió.

(#22233) Orgi válasza Tamy (#22231) üzenetére


Orgi
őstag

Nekem ez gond nélkül ment annó :(

"Once the file has downloaded, make sure BB Link is CLOSED. Plug your phone into your Windows PC and double click the .exe file you have just downloaded. The AUTOLOADER will start installing files to your phone. During this process it reboots your phone as well. DO NOT TOUCH YOUR PHONE WHILE THIS IS GOING ON. You run the risk of soft-bricking your device (black screen red blinking led) if you fiddle with your phone during the loading process. Do not touch the phone."

(#22234) Tamy válasza Orgi (#22233) üzenetére


Tamy
senior tag

Persze, ezt olvastam. De nálam bezárja magát, mielőtt végezne.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22235) Tamy válasza Tamy (#22234) üzenetére


Tamy
senior tag

Bezártam a feladatkezelőben is a BlackBerryLink.AutoUpdate.exe-t, és a Q10_10.3.02.2813_SQN100-1-2-3-4-5 loadert próbálom most, még azt is megtettem, hogy rendszergazdaként futtatom, de eddig jut:

Ezt követően bezáródik, a telefonon a led meg zölden világít, amíg le nem húzom az usb-ről.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22236) Orgi válasza Tamy (#22235) üzenetére


Orgi
őstag

Még kipóbálhatod a 10.3.3.2205-ös autoloadert, amit Eventus írt:

CB Link

(#22237) lugosi válasza Tamy (#22235) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

A telefonod verziójának pontosan megfelelő autoloadert szedted le?

(#22238) Pavlo válasza Tamy (#22227) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Én a mai napig 10.2-t használok a Z10-emen. Nem frissítettem volna a helyedben. Most próbáld meg a link-el újratölteni inkább valahogy...

(#22239) icezozo válasza Pavlo (#22238) üzenetére


icezozo
addikt

miközben ment az autoloader és lehúzta közben, akkor megsérülhetett a bootloader

http://qwankido.hu/

(#22240) Tamy


Tamy
senior tag

Válasz mindenkinek:

Eredetileg a 10.3.3.2205-el próbálkoztam, de az is bezárta magát. Utána még vártam pár percet, néztem a feladatkezelőbe is, nem futott a loader. Akkor húztam le, és kezdett el pirosan villogni. Ha újrapróbálom, megint zöldre vált, de megint bezáródik.

Maximum még arra tudok gondolni, hogy mégse jó a Q10-es a Q5-höz, de pl. itt is egybe említik őket, a fájl nevében meg már csak a Q10 szerepel.

A Link érzékeli a telefont, de azt mondja, hogy Nem lehet adatátvitelt folytatni a készülékkel. Két opciót ajánl: Újracsatlakozás, vagy újratöltés. Az újracsatlakozásra kattintva semmi sem történik, Újratöltésre azt mondja minden visszaáll a gyári beállításokra. Kiírja, hogy szoftverfrissítés indítása, majd közli, hogy nem lehet csatlakozni a telefonhoz.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22241) Tamy válasza Tamy (#22240) üzenetére


Tamy
senior tag

Többszöri nekifutásra a Link alatt ha a gyári beállítások visszaállítására megyek, 1-2 másodpercre zöldre vált a led, miközben a Link azt írja frissít, aztán kiírja, hogy nem sikerült, majd a led is pirosan villog ismét.

Időnként sikerül ezt előcsalnom:

Ha azt mondom: igen, állítsa vissza, akkor viszont közli, hogy nincs elérhető frissítés, pedig érzésem szerint ez akár még meg is csinálná. Utána meg közli, hogy nem sikerült a frissítés, ellenőrizzem az internetkapcsolatot, és már villog is a piros led.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22242) Tamy válasza Tamy (#22241) üzenetére


Tamy
senior tag

Na valamit csinálhatott vele a Link, vagy csak véletlen, de ismét lefuttatva a 10.3.3.2205-at, ezúttal sikeresen végigment, most indul újra :))

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22243) Polarstar válasza Tamy (#22242) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Huh! Ez nagyon forró helyzet volt!

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#22244) Tamy válasza Polarstar (#22243) üzenetére


Tamy
senior tag

Igen, az.

Egyébként megjelenésre nekem kifejezetten tetszik a 10.3.3, engem pont a böszme nagy ikonok zavartak a 10.2 alatt. Olyan bugyuta nagyiphone külsőt sugárzott, szerintem így sokkal szebb. A többi majd kiderül. Hiába, ízlések és pofonok.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22245) Pavlo válasza Tamy (#22244) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Örülök, hogy meggyógyult. :)

(#22246) PHenis válasza Tamy (#22244) üzenetére


PHenis
senior tag

Én ha tehetném, visszamennék 10.2-re. Azt hiszem a 10.3 óta ilyen lassú a hívás kezelés. Vagy csak nekem?

(#22247) lovace válasza PHenis (#22246) üzenetére


lovace
aktív tag

Sajnos időnként az én Z10-em is megröccen már csak a menüben való lapozástól is... Várom, mint a messiást az OTA frissítést, mert nincs időm most újra belakni a telefont, de bízom a 10.3.3-ban, mást nem tehetek, 10.2 után már hiába sóhajtozok...

(#22248) Pavlo válasza PHenis (#22246) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Én próbáltam 10.3.1-et. Sokkal vontatottabb az egész rendszer működése. Gyorsan vissza is léptem 10.2-re. Naponta egyszer jelzi, hogy van elérhető frissítés, de rólam akár le is mondhatnának...

(#22249) Tamy válasza PHenis (#22246) üzenetére


Tamy
senior tag

Sim kártya csak egy rövid próba erejéig volt benne, még a belakásnál tartok. Nekem eddig sokkal jobban tetszik, mint a 10.2, egy percig se bánom, hogy frissítettem. Fagyást nem tapasztaltam, minden gyors. Ami egy kicsit zavar, hogy a Snap nem működik, talán egyszer javítva lesz, de meg lehet nélküle lenne.

Szintén problémás, hogy a PayPal nem megy, olvastam több megoldást rá, itt is szóba került, hogy le kell szedni a Payment Options alkalmazást, de nálam ez sem segít. Igazából a World-ön belül még be is tudtam lépni, csak ha fizetni akartam dobott hibát. Most, hogy töröltem a PayPal accountom, már felvenni se tudom, maradt a bankkártya. Mindegy, ha belakom, úgyse nagyon telepítek már semmit.

Amivel most küzdök, az a levelezőkliens. A gyári nekem fapados, natívból meg még fizetősbe se találok normálisat, így maradt az Androidos Aquamail. Nagyon szeretem, egy baj van vele: se nem csenget, se nem rezeg levél érkezésekor, hiába van beállítva. Androidon is küzdenek vele, valakinél az segített, ha kikapcsolta a rendszerhangoknál az alkalmazásra vonatkozó dolgokat. Én azt látom, hogy a led színe is az, amit a rendszerhangoknál beállítok, nem pedig amit az alkalmazásban. Viszont hiába adok neki ott is csengőhangot, és rezgést, csak a led villog. Néztem a K9 mail-t is, de az nagyon puritán. Egyébként alkalmazáson belül, ott is hiába állítok hangot, és rezgést, csak a rendszerszintű beállítás a nyerő. Mindegy, maradok az Aquamailnél ezzel együtt is. Telón én úgyis manuális lekérdezést szoktam beállítani, akkor meg látom.

Amit még keresek, az egy egyszerű automatikus profilválasztó. Mindössze annyira van szükségem, hogy este repülő módba kapcsoljon, reggel meg vissza. Esetleg hétvégén más időpontban. Ha valakinek van bevált, szívesen veszem :)

Még egy dolgot szeretnék: ha lezárt képernyővel töltöm nem kapok semmilyen visszajelzést. Jó lenne, ha mondjuk a led világítana, hogy lássam csinál valamit. Erre is várom a javaslatokat :)

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#22250) lugosi válasza Pavlo (#22248) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Én semmilyen negatívumot nem tapasztaltam .3 alatt, ugyanúgy (és kb. ugyanannyiszor) fagy alatta a telefon, mint .2 alatt, és a random restartok is kb ugyanannyiszor vannak, de ezekkel már együtt tudok élni. :D

Tamy: mi nem jó a gyári levelezőben? Írd meg, hátha van rá valami ötlet, hogy hogy lehet megcsinálni, mert (bár számos hátránya azért van) szerintem az egyik legjobb mobilos levelezőkliens.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.