Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21851) BB9360 válasza eventus (#21848) üzenetére


BB9360
aktív tag

Hát, eddig nekem nem volt vele gondom, de mondjuk nem is ez a legfontosabb.

A gmail-es problémámra jobban kellene a megoldás! Továbbra sem jönnek ki arra a fiókra, pedig látszólag minden rendben... Hívjam a T-t? Csak mert ha náluk minden ok, akkor mit tudnak tenni?!? Az összes többi fiókra rendben megjönnek az emailek...

(#21852) icezozo válasza DJosef (#21834) üzenetére


icezozo
addikt

az epp eleg,hogy nem omlik ossze a browser. :). de mindet a csatin irok ide mar ritkan jarok csak ha van idom.
CBn is minden fent van!

http://qwankido.hu/

(#21853) metalstorm


metalstorm
aktív tag

IMÁDOM ÉS KÉSZ! :C

(#21854) eventus válasza lugosi (#21850) üzenetére


eventus
veterán

Persze a kartyan sem a titkos eletem dokumentumai vanak :)

(#21853) metalstorm: hiszen te a kezdetektol fogva hasznalod ;] En inkabb megvarom a ota frissitest, rsa kulcs miatt nem akarom pakolgatni.

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21855) ludla


ludla
őstag

Lenne egy kérdésem, a telepített BB10-es alkalmazásokat ki lehet vala hogyan menteni? Úgy mint az androidos apk-kat?

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#21856) lugosi válasza eventus (#21854) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Én is az OTA-t várom, de valamiért még nem jön.

Bár eszembe jutott valami. Most nincs SIM a telefonban, csak wifin üldögél. Lehet, hogy simmel előrébb lennék? Emlékszek olyan frissítésre még valamikor régen, amikor számított, hogy van-e benne, és milyen sim, de az is lehet persze hogy ennyi idő távlatából keverem már valamivel.

(#21857) eventus válasza lugosi (#21856) üzenetére


eventus
veterán

Inkabb sim nelkul volt hamarabb, mert a hazai szolgok igen lassuak vagy elmaradottak, mint bbos eseten is. En is offline csak wifivel szoktam probalni. Ha elfogy a turelem, jon az autoloader.

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21858) zolikaDB válasza metalstorm (#21773) üzenetére


zolikaDB
veterán

Udv!
Gondolkodtam rajta, h beleugranek egy Passport vasarlasaba, plane, hogy 200£ amazonon.
Ezek szerint hibatlanul hasznalhato megis BB-n a Facebook es a Messenger? (a modszer es kivitelezes masodlagos)
Youtube es OTP smartbank appok mukodese valahogy megoldott?
Koszonom :R

(#21859) Ijk válasza zolikaDB (#21858) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem használható HUB-ból de ezt már leírtuk kb százszor. Felraksz egy FB messenger alkalmazást, mondjuk Disa és hub-ba kapsz értesítést ha jön üzenet, de írni csak az alkalmazásból tudsz.

Egyébként esküszöm nem értem miért mindenkinek ez a FB messenger a vesszőparipája. FB nélkül nincs élet? 0-24-es folyamatos csetelés nélkül nincs élet? Több száz ezres telefonokat vesznek, több tízezres havi előfizetéseket, és a pár forintos sms-re nem futja, ami ráadásul előfizetésben benne van. Hivatalosan csak sms-t küldök vagy e-mailt, azt meg hogy az ismerősöknek milyen csetelős kínja van leszarom. Én ha akarok valami küldök sms-t, ha tőlem akarnak valamit akkor küldjenek sms-t. Már szándékosan nem válaszolok 6-8 óráig faszbúkk meg vájber-re, majd ha fontos vagy sürgős akkor küld rendes üzenetet vagy felhív.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21860) ludla válasza zolikaDB (#21858) üzenetére


ludla
őstag

Youtube van natív BB10 FasTube vagy SuperTube, OTP Smart bank sajnos már nem megyen, de állítólag android alatt is gond van vele.

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#21861) metalstorm válasza eventus (#21854) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Igazad van, rögtön ment fel a 10.3.3... de ez a 3. autoloader nagyon egyben van! Egy két játék ami 10.3.2-esen laggolt, 10.3.3-ason meg ment, most ezen a 3. változaton teljesen akadásmentes... Mintha fulladozott volna, és most vett volna levegőt! :D De persze biztonsági mentés miatt én is várom az OTA-t, egyszerűbb úgy karbantartani....

(#21862) Phülöp válasza ludla (#21860) üzenetére


Phülöp
addikt

FastTube legjobbabb

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#21863) zolikaDB válasza ludla (#21860) üzenetére


zolikaDB
veterán

Android alatt az OTP hibátlan.
Ijk: megértem az álláspontod, de valahogy ez egy jó módja a kapcsolattartásnak, meg valahogy pár éve a világot, a médiát meghatározó elem a facebook, ha szeretjük, ha nem - mint a Való Világ meg Győzike Show: senki nem nézi, de tudja mi az és baromi nagy nézettséget, bevételeket produkál (igaz, nem világszinten).
Valahogy megszoktam, hogy baromi gyorsan érek el embereket, közösségeket a fb és messenger segítségével, és munka közben is van, hogy egy megoldásra jön a válasz 5 percen belül, szakszervíz meg 2 hétre jön 800€-ért szétnézni, hogy köv alkalommal 1000€-ért mit cseréljen ki. A fb-on meg kapok tippet, ami beválik és tűzoltásnak jó. Ez egy kicsit sarkos példa, de értsd jól, úgy gondolom, hogy 2017-ben ne legyen kihívás egy applikáció használata adott/elvileg smart eszközön, és jó esetben majd én eldöntöm, h akarom-e használni vagy sem. Pláne, hogy harware-esen nincs akadálya a dolgonak.

(#21864) Sztlaci


Sztlaci
aktív tag

Hogy lehet á képek mentését külső kártyára átirányítani? Azt legalább kárgyaolvasóval le tudám menteni.
Erről a fosról nem tudok képet letölteni.
Vagy a telefonom szar, vagy a BB úgy ahogy van.
Vagy meghajtónak látja, többnyire sehogy, vagy hálózati meghajtónak, vagy belépő jelszavamra nem enged be, pedig txt állományból másolom be.
Ekkora fost!?

Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

(#21865) Koczó93 válasza Sztlaci (#21864) üzenetére


Koczó93
őstag

Milyen típusú BlackBerry és milyen szoftver? :)

(#21866) Sztlaci


Sztlaci
aktív tag

BB Leap

10.3.2.2836
Földhöz tudnám vágni, mikor sietek és szaraxik

Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

(#21867) Orgi válasza Sztlaci (#21864) üzenetére


Orgi
őstag

Nem tudom mennyi ideje van BB-d, de igazán nincsen eldugva...

Fényképező, 3 pötty, beállítások, mentés médiakártyára.

Érdekes, ha én rádugom a gépre akkor látom külön meghajtónak a teló memóriáját és a médiakártyát is, szabadon tudok Total Commanderrel egyikről másikra másolni.

[ Szerkesztve ]

(#21868) lugosi válasza Ijk (#21859) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Szerintem idejétmúlt a hozzáállásod. Tudomásul kellene venni, hogy manapság a szociális média körül forognak a dolgok, és aki kimarad, az lemarad. Én se szerettem a FB-ot, sokáig nem is voltam fent, aztán amikor az adott hobbi köré szerveződő baráti társaság a találkozókat a FB-on kezdte szervezni, akkor vettem észre, hogy mindenből kimaradok, jó esetben a végét tudom meg mert valaki rámszól telefonon, hogy ugye megyek, de azt is sokszor azért, mert nekem kellene vinni kocsival. Nyilván ésszerűbb valamit egy FB-szerű felületen leszervezni 30-40 ember között, mint ezeknek körsms-eket küldeni egymásnak, hogy melyik helyszín, időpont kinek jó, kinek van más ötlete stb., szóval ha a 30 ember közül 29 FB felhasználó, akkor nem a kedvedért fognak telefonon meg sms-ben szervezkedni.

Ha pedig olyan ismerősöd van, akinek nincs 10k-s előfizuja, hanem mondjuk feltöltős, az nem fog veled a kedvedért sms-ben csetelni, mikor vannak ingyenes (és tegyük hozzá az sms-nél technológiailag jóval fejlettebb) megoldások is. Ugyanígy problémás tud lenni, ha az, akivel beszélgetsz, pl külföldön van, és még lehetne sorolni a példákat, de szerintem ennyiből is látható, hogy ésszerűtlen az általad vázolt verzió. Lehet itt erősködni, hogy a mi oprendszerünk hendikeppes a FB, whatsapp stb. esetén, de attól nem a világ fog megváltozni, hogy egy hibahatáron mozgó láthatóságú oprendszert használó usertömeg elkezd keménykedni, hogy majd ő sms-ezik meg telefonál jól.

(#21869) elperroloco


elperroloco
csendes tag

Sziasztok
Linux-al (ubuntu) hogyan hangolható össze a BlackBerry 10 rendszer??
Gondolok itt BlackBerry Link alternatíva vagy akár autoloader...

Köszi

(#21870) Pavlo válasza lugosi (#21868) üzenetére


Pavlo
aktív tag

Gyakorlatilag facebook alkalmazás nélkül is meg lehet élni, én is ezt vallom. Arra a célra meg amit te említettél, akár tökéletes lehet a böngészőből elérhető verzió is. Ha valakinek nagyon hiányoznak az azonalli értesítések, arra is megvannak a facebook-on belül paraméterezhető mail vagy SMS értesítők is.

Nyílván a szosölmédia enyhén szólva gyatra támogatottsága is nagy szerepet játszott a BB10 "sikerességében". De nem is ez volt a fő profil tudom én, csak hát a mai világban ez már kevés.

(#21871) Ijk válasza lugosi (#21868) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem azt mondtam hogy ne legyen FB, hanem hogy nem kell ezeken a csetelős szarokon csüngeni egész nap, mert a rabjává válsz. Ki nem állhatom hogy ha összeül egy társaság, megbeszélés van, akármi, akkor azt a kurva telefont kell basztatni, már wc-re sem lehet kimenni FB messenger nélkül.
Van FB-od, böngészőből eléred. Napi kétszer ránézel az üzenetekre és nem kell visítani hogy nincs HUB integrált alkalmazás (ráadásul van egy rakat ami ad HUB-ba jelzést).
Akinek meg valami nagyon sürgős meg fontos majd küld 5ft-ért sms-t. Az a jó az 5Ft-os sms-ben hogy nem fog minden szarért írogatni, csak ha fontos, ergo nem csipog a telefon nonstop egész nap hogy megtudd éppen kit látott a sarki kocsmánál elmenni az ismerős, lehetőleg egy mondatot 6db egyszavas üzenetben elküldve.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21872) ludla válasza elperroloco (#21869) üzenetére


ludla
őstag

Elméletileg Sachesi Linux verzió van, nekem blackPanther OS nem sikerült idáig a kapcsolatot létrehozni, látni látja a telefont de csak pörög a kapcsolódás, valamiért nem fér az IP cím hez.
Ubuntun lehet működik azt nem próbáltam.

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#21873) ludla válasza Sztlaci (#21866) üzenetére


ludla
őstag

Nekem semmi gond vele, majd nem sokára jön talán OTA és javít pár dolgon.

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#21874) lugosi válasza Ijk (#21871) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

"Ki nem állhatom hogy ha összeül egy társaság, megbeszélés van, akármi, akkor azt a kurva telefont kell basztatni"

Ezt a magam részéről én is tök nevetségesnek tartom. És szomorúnak is egyben.

(#21875) eventus válasza Ijk (#21859) üzenetére


eventus
veterán

Annyira szép :O Egyetértek!

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21876) eventus


eventus
veterán

OS 10.3.3.2205 nagyon dicsérik ezt az új romot.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21877) sebyke7


sebyke7
csendes tag

Sziaasztok az OTA mikor várható?

(#21878) elperroloco válasza ludla (#21872) üzenetére


elperroloco
csendes tag

Köszi
Ubuntu látja telót, USB háttértároló módban tudok fájlokat mozgatni...
Sachesit megpróbálom..

(#21879) metalstorm válasza eventus (#21876) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Kitünő! :D

(#21880) eventus


eventus
veterán

4 éves a BlackBerry 10! Voltak nehéz pillanatok, de nem cserélnék semmi másra :)) Q10 hű társam mindenben 3.5 éve, semmi nem hiányzik.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21881) metalstorm válasza eventus (#21880) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Na én igy vagyok a Z10 emmel! :). Csatornàmon irtàk, Passport -ra màr ment ma 9 òra elött az OTA! :)

(#21882) eventus válasza metalstorm (#21881) üzenetére


eventus
veterán

A 2205? Nekem csak a 2163 a friss ota.

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21883) metalstorm válasza eventus (#21882) üzenetére


metalstorm
aktív tag

huuu azt nem tudom.... :)

(#21884) metalstorm


metalstorm
aktív tag

Berry bolt nyomatja "akciòban" a classicot, potom 127eft-ért! A hülyének is megéri!! :D ... nekem az "autóm (swift) volt 120...

(#21885) Polarstar válasza metalstorm (#21884) üzenetére


Polarstar
nagyúr

:DDD :DDD
:C :C :C :R

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#21886) eventus válasza metalstorm (#21884) üzenetére


eventus
veterán

Mi a baj vele? Akinek igazán a BlackBerry számít, annak nem sok.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21887) metalstorm válasza eventus (#21886) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Én szeretem de sajnos nekem sok... bàr inkább a szépsége vonz, nekem a Z10 tökéletes...

(#21888) Ijk válasza eventus (#21886) üzenetére


Ijk
nagyúr

Olcsóbban vettem UK-ból postával a Passport SE-t, tavaly októberben.

Egyébként abban igazad van hogy abnormális a telefonok elértéktelenedése.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21889) lugosi válasza Ijk (#21888) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nagyon egyetértek! Elképesztő hogy 1-2 év alatt 2-300 ezer ft-os telefonok értéktelenednek el.

(#21890) eventus válasza Ijk (#21888) üzenetére


eventus
veterán

Hazai árak.. :(

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21891) cserix


cserix
tag

Sziasztok!
Ti vagytok az utolsó reményem.....
Beszereztem egy BB9900-at. Sikerült felvarázsolni rá a 7.1 2840-et. Ez sem volt egyszerű (nekem).

Már 3 estém ráment, hogy email képessé tegyem.
Telenoros vagyok BIS nélkül.
Feltettem rá a smartmail-t. Úgy tűnik, hogy működne, csak valami beállítás problémája lehet.
Telenorral már többször is beszéltem készülékbeállítás ügyben. "már nem támogatják a régi BBket". :(((
Tudna valaki segíteni a beállításokban? Tuti csak én bénázok :W

HP ProBook 650 G1, BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G

(#21892) Phülöp válasza cserix (#21891) üzenetére


Phülöp
addikt

Volt valami 'Bistelen brigantik' nevű csoportosulás a mobiluser fórumon, ott szerintem tudnak okosat mondani.

Amúgy BBOS7 szerintem BIS nélkül félkarú óriás.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#21893) eventus válasza cserix (#21891) üzenetére


eventus
veterán

Szolgáltató csak BIS/BES esetén tud segíteni. Külső alkalmazásokban nem. Rendelj BIS-t.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21894) steyer9094 válasza eventus (#21893) üzenetére


steyer9094
tag

A telenor már nem értékesít BIS BES -t sajnos , én szinten ezzel szenvedek :-( összetört a Q10 em és most egy 9800 ba vagyok bezárva email nélkül :-( Logic Mail sem működik.

Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79

(#21895) BB9360


BB9360
aktív tag

Üdv,

Ezzel mi lehet a baj, amiért ennyi? Azaz van valami más is / jelent (jelez) ez (szenzor hiba) valami mást is?

http://hardverapro.hu/apro/blackberry_z10_t-mobile_1

Lehet orvosolni?

Sajna a Curve-öm akksija hirtelen sokat vesztett az amúgy sem acélos erejéből, eddig kibírta a napközbent, azonban két napja teljes töltöttségről egy éjszaka alatt, kikapcsolt rádiós egységek mellett/ellenére lemerült. Most is két óra elteltével már csak 78%... Új akksi 3-5 ezer, ez a készülék 10, ezért is kérdem...

Thx!

(#21896) eventus válasza steyer9094 (#21894) üzenetére


eventus
veterán

:((

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21897) eventus


eventus
veterán

2205 autoloadder most megy fel, nem bírom tovább ;] korábbi build igen beteges.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#21898) Novics


Novics
senior tag

Tudja valaki, hogy hogyan lehet a § jelet beírni BB telefonon? Én még nem találtam meg, pedig jó lenne.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#21899) lugosi válasza Novics (#21898) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

S lenyomva tartva és feladja (fizikai billentyűzet esetén, szoftvereset nem tudom).

(#21900) Novics válasza lugosi (#21899) üzenetére


Novics
senior tag

Óh bannyek! A szimbólumok között kerestem.

:R

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.