Hirdetés

2019. december 10., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-02 20:21:52

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#755) akcsy


akcsy
(tag)

Háát én szerintem nyugodtan be lehetne írni az 1-ső hozzászólásba, hogy pl. első alkalommal 4-5 órát kell tölteni, kikapcsolt állapotban, a GYIK miatt, ezen kívül kb. én úgy töltöttem volna, hogy közbe a marketen vagyok :D Valamint még lehetne azt is pontosabban szerintem, hogy hogyan kell visszaállítani root-ból eredeti állapotra... Én még ezeket javasolom... Jah és tényleg le lehetne venni a megismétléseket, valamint, hogy a 4GB-ből mennyi áll a rendelkezésre...

Off: a rootolással oldható meg az is, hogy pl. feletelepítsek (torrentről) egy fizetős játékot???:o Bocsi az ilyenekért, csak EZ lesz az első Androidom... Azaz van a családban, de háát más telefonján nem nagyon tudom ki tesztelni, hogy mi mire jó :)

Egyébként nagyon könnyűnek tűnt a madaras-tesóban...:D Háát sokkal nehezebbnek tűnt az SGS Advance... Kb attól fogok félni, ha már meglesz, hogy vajon mikor esik ki a zsebemből :D Sajnos szerencsémre tesztelni nem tudtam, pedig azért próbáltam volna ott pár képet lőni, hogy mégis mennyivel másabb egy SG Ace-hez képest... :)

[ Szerkesztve ]

Huawei P9 "Inkább azt bánd meg, hogy megpróbáltad és nem jött össze, mint hogy meg sem próbáltad...,,

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.