- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1498 üzenetére
Köszi akkor jól emlékeztem de közben megtaláltam a videót is meg az XML fájlt is
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1488 üzenetére
(#1488) ANDROID???
Ha az emlékeim nem csalnak akkor a P8 Lite-be is egy xml fájlal életre lehetett keltenie gyroscope-t. Persze ROOT és TWRP recovery kellett hozzá.
(#1492) batai15
Nem kötekedésnek szántam csak van olyan is hogy HR (Hardreset). Igen sajnos, vannak olyan témák amik csak így törölhetők vagy manuálisan törölni kell, őket.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #1482 üzenetére
(#1482) Stylerr
Van benne Gyroscope csak valami hiba miatt a Huawei letiltotta, és ha javítják akkor aktiválva lesz..
De van helyette más
Jegenye77
Az off-ba igazad van..
Android???
Kinek ez kinek az a szempont, de mondjuk elég érdekes..
(#1490) batai15
Szia a HR nem FR akart lenni?
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #1488 üzenetére
no igen.
gianone:
igen sajnos hr kell , utána lehet alkalmazni az ifont appot, de nem értem énse hogy egy font hogy tud ennyire bele égni a rendszerbe még akkor is ha másik témát aminek van saját fontja miért nem állítja át . -
ANDROID???
addikt
Úgy tudtam a függetlenek dual változatok mind, egy kiállított darabot néztem..
(Mobilarena nem tudom miért nem indít el fényképfeltöltést telről, de még azt sem írja ki, hogy nem lehet feltölteni..)
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Most tervezem a telefon megvásárlását, és olvastam, hogy nincs benne Gyroscope szenzor. Ez milyen hátrányokkal jár? Miben fogok hiányt szenvedni az appok terén? Illetve emiatt tudok tökéletesen Pokemon Gozni? -
Ronam
addikt
Tegnap szedtem le egy témát, és megváltozott a betűtípus is, de nem igazán bejövős. Próbáltam visszaállítani a régit, de a betűtípus maradt ugyanaz. Hogy lehetne visszaállítani a régit?
-
sepyi
aktív tag
Lejárt sajnos az időm, de ez már jó link. 5.00-tól érdekes. [link]
-
törölt tag
válasz
bubus66 #1465 üzenetére
Az a kérdés, hogy ad -e le naftát az eszköznek. Mármint az ID -n kellene kapnia az áramot. Normál esetben max. tölteni fog az eszköz (már ha olyan, ami képes rá), mintha nem OTG kábellel lenne összekötve:
Sajnos az SW support ez esetben még nem sokat jelent, lehet egy alap ROM -ból készült ez is. Egy OTG kábellel kellene tesztelni.
-
okoska74
senior tag
Kedvenceket ki tudod rakni egy képernyőre akár mappázva is ha üres területen hosszan nyomva előjön a minialkalmazások / Huawei névjegyek / gyors tárcsázás, gyors üzenet, névjegy
Más:
be lehet-e állítani a névjegyzékben, hogy a listánál, láthatóak legyenek a nevekhez tartózó képek is (kivált fontos lenne ez a kedvenceknél)
a telefon a google névlistámból csinálta a névjegyzékét ( mint ahogy az előző telefonjain is)
viszont most pl
a húgom a telefonszámaival szerepel mint "húgom"
és az email címe meg mint "XY" név (nyilván az X a családinév az Y a keresztnév csak még mielőtt valaki elkezdene vele poénkodni)
és nem engedi egyesíteni így most kétszer szerepel benne úgy mint HÚGOM és mint XY
lehet-e állítani azon hogy amikor egy névjegyet szerkesztek és a telefonszám beírásánál nem a + szerepel hanem a - vagy a .
a + jelet még egy mélységből kell kiválasztaniHa már egyszer csináltál a névjegyhez képet és elmentetted a google fiókodba, akkor a névjegy mellett is ott lesz a képe.(Nincs véletlen bekapcsolva az Egyszerű elrendezés? /névjegyzék/menü/Megjelenítési beállítások/Egyszerű elrendezés --> kikapcsolni) A kedvencekre ugyan ez vonatkozik.
A /névjegyzék/menü/Megjelenítési beállítások/ fiókok/--> google pötty be
A /névjegyzék/menü/Névjegyek rendezése/ alatt van pár opcióSajna a + jel a Huawei Swype sajátossága de állítsd át a google beviteli módra vagy tölts le hozzá neked megfelelő billentyűzetet.
-
keszo
őstag
válasz
okoska74 #1459 üzenetére
Köszönöm ez rendben van.
Kezdő képernyőn lent van egy zöld négyzet benne a kézibeszélő rajz ami a tárcsázó, mellette van a fehér benne a szürke mellalakkal ami a névjegyzék. Ha bármelyiket megérinted feljön a hozzátartózó alkalmazás amit megosztottál velünk. De nekem a kedvencekhez kellene egy ilyen ikon, hogy az jöjjön be elsőnek és ha kell majd onnan átlépek a másik kettő valamelyikébe.Más:
be lehet-e állítani a névjegyzékben, hogy a listánál, láthatóak legyenek a nevekhez tartózó képek is (kivált fontos lenne ez a kedvenceknél)a telefon a google névlistámból csinálta a névjegyzékét ( mint ahogy az előző telefonjain is)
viszont most pl
a húgom a telefonszámaival szerepel mint "húgom"
és az email címe meg mint "XY" név (nyilván az X a családinév az Y a keresztnév csak még mielőtt valaki elkezdene vele poénkodni)
és nem engedi egyesíteni így most kétszer szerepel benne úgy mint HÚGOM és mint XYlehet-e állítani azon hogy amikor egy névjegyet szerkesztek és a telefonszám beírásánál nem a + szerepel hanem a - vagy a .
a + jelet még egy mélységből kell kiválasztani
ez aztán tényleg logikus -
okoska74
senior tag
van a telefonálós rész amiből ki van rakva a tárcsázó plusz a névjegyzék, én meg pont a kedvenceket szeretem használni és ha egyéb dolog kell akkor abból lépek át a tárcsázóba vagy a névjegyzékbe
Nem tudom, hogy mit használsz de nekem gyárilag a tárcsázóból lehet váltani a névjegyzékbe ill. a kedvencekbe is és vagy fordítva.
Az igaz, hogy a gps -e nem olyan mint a Windows Phone -nak de azért ez teljesen vállalható.
-
keszo
őstag
válasz
ANDROID??? #1457 üzenetére
Stop Shop-os MM.-en vettem talán az utolsó feketét, kihasználva a 10havi kamatmentes lehetőséget
egyébként biztos én vagyok fordítva bekötve, csak az olyan nüansznyi dolgok zavarnak, hogy
van a telefonálós rész amiből ki van rakva a tárcsázó plusz a névjegyzék, én meg pont a kedvenceket szeretem használni és ha egyéb dolog kell akkor abból lépek át a tárcsázóba vagy a névjegyzékbetudom merev vagyok, meg majd hozzá szokok
-
lenovomen
aktív tag
Lehet valahol venni 3gb változatot? Esetleg van már ennél jobb készülék ár érték arányban?
-
dionaea
őstag
Telenornál olcsóbb lett a p9 lite akit esetleg érdekel.
-
keszo
őstag
én is kérdeznék:
belehet valahol állítani azt, hogy az értesítési sávon mutassa a letöltési sebességet akár wifi vagy mobiladatnál?
-
keszo
őstag
nem ismerem az összes készüléket, de szerintem a ma kapható telefonok többsége Mirco-b vel van szerelve
( szerintem az ott felsoroltak mindegyike ilyen)ha megnézed a telefonon a nyílást vagy a kábel végét trapéz alakú
vízszintes sor a kábelvég, a függőleges a készülék aljzat
-
keszo
őstag
Segítsetek
Most ismerkedek a telefonnal
Valahogy volt egy olyan képernyő mozdulatom hogy a képernyő aljáról felugrott egy pár ikon.
( lámpa, zene kezelés meg még valamik) hogy lehet ezt vissza varázsolni? -
okoska74
senior tag
Beléptem a klubba egy Huawei P9 Lite -val.
Elég jó kis készüléknek tűnik bár szoknom kell a készüléket (mit, hol találok meg) a WP után. Egy Microsoft Lumia 640 Lte -t váltottam le. -
OldMike
őstag
válasz
Roxbury #1430 üzenetére
Én ezért gondolkodom ezen a fólián: matt fólia, de vannak aggályaim.
Gondolom ez nem ad olyan védettséget, mint az üveg (9H), ráadásul a korábbi telefonomra feltett - más gyártmányú - matt fólia észrevehetően rontja a kép élességét. Nem véletlenül tükörfényes a legtöbb tévé, monitor, tablet kijelzője, így sokkal élesebbnek látszik a kép.
-
Roxbury
őstag
-
gaga1
tag
Sziasztok
Tegnap kaptam kézhez a telefont. Elsö benyomások jok. Van egy fura dolga. Fektetve tartom és ugy fényképezek,de állandoan átforditja a kész képet. Valami ötlet?
-
Roxbury
őstag
válasz
Wallenberg #1425 üzenetére
Szerintem nem rossz, bar van mar rajta karc. Sot a legviccesebb, hogy egy nagy szosz is van alatta, igy raktak ra a gyarban. De szepen fedi fullon a kijelzot amugy. Ha csere erett lesz, megy ra az uvegfolia. En egy EazyGuard gyemantuveget vettem. Raprobaltam mar, szinte 100 szazalekban fedi a kijelzot, nagyon apro res marad alul felul, szoval jo lesz elvileg, ha valaki ilyenen gondolkozik.
-
Balathruin
veterán
válasz
Wallenberg #1425 üzenetére
Igen, de szerintem elég gagyi.
-
Wallenberg
senior tag
Gyárilag van rajta kijelzővédő fólia?
Olyan, ami egyből lehet használni és nem a telefon tulajdonságai vannak rajta.
-
ixtom
tag
Expansysnál mióta van 2 GB RAM-os verzió? 3 GB-ost árultak, nem
Vagy csak a leírás rossz..? -
Soma01
veterán
Akarok egy ilyen usb kábelt én is: [link]
De azt nem értem, hogy miért kell kiválasztani a telefon tipusát? Nem hiszem, hogy eltér a kábel. Vagy mégis? Most pl nincs is más telcsihez, csak Samsunghoz. Azt is megvehetem? Teljesen elbizonytalanított ez a legördíthető menü. Más eladónál csak a színt kell kiválasztani. Itt miért kell a telcsi tipusát is? Ráadásul el is fogyott egy csomó telcsihez való... Láttam már pár helyen ilyen telefon/márka választósdit usb kábel esetén, de akkor sem értettem és most sem. Az usb az usb, nem? Mi különbség lehet? Töltőnél el tudok képzelni különbséget, meg olvastam is hogy van, de ott sem olyan vészes a helyzet. -
SzaboZE
addikt
válasz
lacibattya #1409 üzenetére
P9 Lite, a P8-hoz már nem nagyon lesz támogatás.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Aki ezt a telefont vette az kipróbálta a 7 lite-ot is?Azért kérdezem,mert én nem tudom kipróbálni és így nehezen tudok dönteni a két teló között
hogy melyik a jobb.Kamera
hangzás? -
törölt tag
válasz
lacibattya #1413 üzenetére
Felvázoltál két lehetőséget, amire én egy 3. opcióval válaszoltam. Ez esetben nem csak a RAM miatt.
P8 -nál fogtak egy középkategóriás SoC -t, aminél a 8 magból 4 -nek olyan nevet adtak, ami egyébként nem létezik, és eladták a felső kategóriában. Persze ott egy erősebb GPU van, de az első 4 mag alacsonyabb órajelen fut, mint itt. A második 4 meg azonos.
Ott a kamera valóban minőségibb, a külső meg szubjektív, viszont az üzemidő itt jobb.
Lehet még fokozni azzal, hogy itt nincs OTG, viszont van ujjlenyomat-olvasó.
Innentől meg már egyéni elvárások függvénye, hogy kinek melyik a jobb.
-
boneyard
tag
Sziasztok! Ha az ártól eltekintünk (most mind2-t ugyanannyiért tudom megvenni), akkor ti ezt vagy a Honor 6-ot vennétek? És miért?
Én egyelőre nem sok mindent tudok a P9 lite előnyeként felsorolni, de láttam, h itt írta valaki korábban, h ő pont a Honor 6 telóját cserélné esetleg erre. -
törölt tag
válasz
lacibattya #1409 üzenetére
Expansys -hoz, ha van 5% kedvezmény, akkor kb. annyiba megy a 3 gigás verzió P9 Lite -ból, mint a fenti boltnál a P8.
-
lacibattya
csendes tag
P9 lite vagy P8?
A Trendvisual-nál kb egy árban van,melyik éri meg jobban?
Azt írják gyári gari,de a honlap szerint nem a Telemax a szerviz.
Valakinek van tapasztalata velük? -
Orgi
addikt
Igazából én mindig inkább megveszem GSM boltban és fel is rakatom, ott azért naponta elég sokat csinálnak ahhoz, hogy profik legyenek benne, szerintem ez a legegyszerűbb egy nem annyira hozzáértőnek...
-
kovacscsi
tag
A pro photo camera jobbra lapozáskor a kamerában nálam nem jelenik meg,miért nem találom,kézi könyv szerint létezik?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Új Blackberry Priv!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged